Valborg

Bild från grillkvällen i fredags som jag inte visat!
 
Kom precis hem! Var i Hageby Centrum och fixade lite saker! Nu är det klart och jag ska hoppa in i duschen för att sedan göra mig i ordning. Det är valborg idag och jag möter upp vänner för lite drinkar och skratt! Kommer säkert bli jätte mysigt!
 
Var för övrigt hemma från skolan idag. Känner att jag börjar bli sjuk. Fick ont i halsen redan igår och blev lite värre idag.. Har i alla fall varit hemma och försökt få bort förkylningen, mår faktiskt bättre nu! Är ledig imorgon så kommer förmodligen ligga hemma i värmen då med! Men ikväll ska jag roa mig lite. 

Macro photo

Foto: Ksenia Jernbom
Kamera: Canon EOS 60D f/2.8

Precis klickat hem

Vita påväg hem till mig!
 
Klickade precis hem dom vita solglasögonen från BeautyDeal! Ordpris 289 kronor, men nu går dom endast på 99 kronor. Klicka HÄÄÄR så kommer du till BeautyDeal och ser detta erbjudande samt en massa andra! Finns till exempel tandblekningspennor och läppförstorande läppglans just nu, dessa går på knappt 150 kronor! 

Sunday

Någon dag gammal bild!
 
Godmorgon!! Hur har ni sovit inatt? Jag sov verkligen som en björn, så himla skönt att sova ut! Har legat i sängen ett litet tag nu och kollat på PLL. Orkar inte röra mig, haha.. Måste få i mig lite frukost så jag får väl gå upp nu i alla fall! Idag blir en dag med matlagning och städning!

Mina nya älsklingar

Mina nya älskade leksaker!
 
1. Nikkor 55-200mm f/4-5.6 AF-S VR DX // 2. Nikkor 18-55mm f/3.5-5.6G AF-S VR DX
 
Fyra olika filter
 
Jag är så lycklig! Köpte tots allt nya leksaker till kameran! Priset var så billigt att jag tappade hakan.. Allt detta gick på 1.500, helt nya objektiv och filter! Tackar Blocket för det, haha! På sista bilden till vänster ser ni ett UV-filter och dom andra är det Close-up +4, Close-up +10, Star 8x och ett Cirkulärt Polarisation. Fick även med mig 3 stycken motljusskydd till båda objektiven, perfekt! 
 
Åh, behövde verkligen nya objektiv samt filter! Nu kommer ni bara se snygga bilder i bloggen och inget annat! Så glad och nöjd! Nu fattas bara en större kameraväska, sen är jag redo för nya uppdrag!

Thank you very much

Margaret - Thank you very much (Older grand bootleg remix)
 
Godmorgon! Vaknade precis hur pigg och glad som helst! Startar denna lördag med en låt som gör mig på världens bästa humör. Ni har säkert hört den förut men denna remix är något extra! Extremt bra!
 
Igår var jag och grillade med mina vänner, kameran följde med och jag fick några bilder som jag visar senare! På tal om kamera förresten! Ska iväg till ett kontor i Solid Park med mamma runt klockan 3 och titta på två kamera objektiv som jag förmodligen köper! Mer om det senare. 

Snart så!!

Print screen från igår, alltså 51 dagar kvar!
 
Känner att det börjar närma sig nu! Är så himla glad över att få åka iväg med min mamma i en vecka! Endast 51 dagar kvar tills vi lyfter och är påväg till Turkiet! Längtar!!

Gif

Happy me right now!
 
Nu är jag äntligen hemma från skolan, skönt! Extremt fint väder ute fortfarande, fast blåser dock lite, men varmt och soligt är det! Tummen upp för det. Ska sätta mig i vardagsrummet framför Family Guy som går på tv just nu och bygga vidare på Sims. Är totalt fast i det nu alltså, haha. Sätter mig och pluggar lite senare också! Talk to you later, kisses!

25 april

Me today
 
Hej! Har haft nationella prov nu på morgonen och det gick bra! Kände att jag skrev allt jag behövde skriva och allting blev på 7-8 A4 blad. Känner mig nöjd! Har också hunnit njuta av dagens varma sol också, suttit ute med en klasskompis och tagit det lugnt nu på lunch rasten. Sitter i klassrummet just nu och arbetar med ekonomi. Slutar om drygt 2 timmar. Drar förmodligen hem då! 

Gubbar & triss

Kvällens lilla mys
 
Tänkte slänga upp ett inlägg innan jag går och lägger mig! Har verkligen inte haft tid att blogga idag på grund av en massa plugg och stress men bättre nu än inte alls! Har precis hoppat ut ur duschen och lagt mig skönt i sängen. Mamma kom hem med färska jordgubbar och trisslotter förut också, mys! Hoppas på STORA pengar, haha! 
 
Har tittat på två stycken nya kamera objektiv idag också, funderar på att köpa hem dom! Köper jag dom så säger jag till! Planerar på att göra det på lördag så.. Behöver verkligen nya saker till kameran för snyggare bilder. Det återstår att se som sagt! Nu ska jag skrapa min triss, äta upp dom superfärska gubbarna, skrubba mina tänder och sedan lägga mig. Är så himla trött! Vaknar tidigt imorgon, nationella prov som väntar i skolan! Godnatt ♥

The Sims 3!

Detta trillade ner i brevlådan tidigare idag!
 
Efter mycket strul och systemfel med posten så har jag nu äntligen fått mitt spel! Beställde det för typ 2-3 veckor sedan men fick det idag. Bättre sent än aldrig som man säger! Åh, fingrarna kliar efter att få spela, haha! Håller på att installera det nu, när det är klart så sitter jag bänkad framför datorn! Fyyy vad spännande. 

Studying

Jag just nu!
 
Hej på er allihopa! Har varit fruktansvärt dålig på att uppdatera er IGEN. Ber så hemskt mycket om ursäkt.. Sitter i alla fall i stadsbiblioteket med Amelia just nu och gör klart några matteuppgifter. Måste ta tag i allting nu dom här kommande veckorna så jag slipper ett F då jag går ut i sommar.. Det är typ matematik som jag har varning i, så nu jävlar säger jag bara!!!
 
Kommer nog sitta kvar här i drygt 1-2 timmar till, Michelle kommer också hit snart, så vi blir tre. Uppdaterar er då jag kommer hem! 

Upp till 80% rabatt!

Gå med i Members idag!
 
Tänkte tipsa om detta nu igen! Members är en sida som lägger upp en massa sjuka rabatter! Fest och vardagsskor, snygga klänningar, klockor, väskor, smycken, träningskläder och en massa annat! Kommenterar du din epost adress i detta inlägg så skickar jag en Members-invite till dig och då får du dessutom 50 kronor att shoppa för, om du nu blir medlem genom min länk! 
 
Så kommentera alltså din epost adress så får du också ta del av dessa erbjudanden!

PLL

Pretty Little Liars
 
Har legat hemma hela dagen idag. Fast idag känns det dock väldigt skönt, trots att det är världens finaste väder ute. Har lagat mat idag också, gott blev det och nu ligger jag proppmätt i sängen och tittar på Pretty Little Liars. Jag är så beroende.. Jag erkänner, haha! 
 
Kommer ligga kvar här i sängen i typ två timmar till, sedan tar jag en dusch och tvättar några byxor, därefter lägger jag mig. Imorgon är det en ny dag och en ny vecka. Hoppas på lika strålande väder som idag!

Lördag

Me right now
 
Uppdate! Sitter med Isabelle hos hennes pappa just nu! Vi har köpt massa chips och läsk, och nu sitter vi framför TVn och tittar på American Pie 4. Helt okej lördag! Skönt att komma ut efter att ha suttit hemma i 2 dagar nu. Imorgon är jag förmodligen också hemma hela dagen om jag inte går ut på en fika eller något. Hoppas på bra väder i alla fall så jag kanske kan dra ut med kameran en stund! 
 
Ska försöka slänga upp ett inlägg då jag kommer hem senare! Har varit så extremt dålig på det dom senaste dagarna. Hoppas ni har haft en fin helg och njuter av nuet. Puss så länge!

Russian snacks

Snacks från Ryssland!
 
Godmorgon mina fina! Hur mår ni idag? Jag mår helt underbart! Solen skiner och det är inte ett moln på himlen. Vaknade helt utvilad också, så himla skönt! Har ätit frukost, druckit en kopp te och nu sitter jag med en påse gott snacks från Ryssland. Mamma kom ju hem igår och hade köpt hem en massa snacks. Det var det enda jag ville ha därifrån och har ätit dessa snacks ända sedan jag var jätte liten. Det jag äter just nu är som små torra brödbitar med creme fraiche smak, här nedan ser ni vilka det finns. Åh, det är så gott!!
 
Bild tagen från Google

Last soul on earth

Me and my sweet classmates
 
Hej på er! Bjuder på denna bild som togs förra veckan på idrotten! Ber också om ursäkt för att inte ha lagt upp ett enda inlägg igår! Var så himla trött, pluggade en hel del och städade lägenheten nu då mamma kommer hem! Ska ta en dusch nu och sedan vänta på att mamma ringer så ska jag åka ner till Resecentrum för att möta upp henne! Saknat henne så!
 
Får se vad jag hittar på ikväll annars! Kommer träffa Isabelle en liten stund, annars är jag väl bara hemma eller någonting. Det löser sig!

Drop

Foto: Ksenia Jernbom
Kamera: Canon EOS 60D

Lunch break

Me this morning
 
Godmorgon! Sitter i skolans kafeteria med Michelle just nu. Vi har precis haft det muntliga nationella i engelska, vilket gick super bra verkligen! Det är två timmar kvar till lunch så vi tänkte dra ner till stan nu istället och käka någonting gott. Börjar halv 1 igen och slutar någonstans runt klockan 3. 
 
Lägger upp en makro bild senare också! Lovade att göra det igår men var tvungen att göra klart en skoluppgift. Hoppas ni har en bra dag, hörs senare! 

Makro

Dagens sysselsättning
 
Hello! Fick med mig hem detta grymma macro objektiv från skolan idag. Har en uppgift i fotolektionen som jag ska fotografera, så passade på att göra det idag fastän uppgiften ska vara inlämnad om några veckor! Men tycker man att någonting är kul, ja då gör man det direkt! Har fått en hel del snygga bilder, visar någon av dom senare! 
 
Har pluggat hela dagen annars, suttit i biblioteket med Michelle och gjort klart en tidning som ska vara inlämnad idag. Ska skicka in den nu och sedan tar jag en dusch!

Inspiration picture

Källa: Weheartit
 
Låg update idag med.. I know, and I'm sorry! Har degat i sängen hela kvällen. Stack ut och mötte en kompis i en timme tidigare, pratade om allt möjligt! Det började dock regna lite så jag drog hemåt, fixade lite mat och nu ligger jag här under täcket igen. Ska sätta på ett avsnitt av PLL och sedan sova. Fick ju dåligt med sömn inatt så jag kommer nog sova som en björn. Imorgon är det en ny dag och jag hoppas att vakna med ett leende! Godnatt mina fina! ♥
 
Tyckte väldigt mycket om den här bilden här ovan. Längtar efter att bära fina blomkransar i håret i sommar. Åh, sommaren är snart här!! 

X-tra allt

Grandiosa Hawaii
 
Kom precis hem från skolan, äntligen!! Somnade runt klockan 1 inatt och kunde knappt gå upp ur sängen i morse.. Så har sovit jätte lite och är dundertrött. Mina ögon har varit spräng röda hela dagen på grund av det. Fick i mig en liten pizza precis och funderar på att ta och sova i typ två timmar. Skulle verkligen behöva det! 

Söndags mys

Såhär glad är jag idag trots huvud och muskel värken!
 
Ursäkta mig för alla mina webbcam bilder, känns som att det är det enda jag lägger upp nu, haha! Har legat i sängen hela dagen och tittat på PLL, så himla skönt att bara ligga en hel dag. Är hur seg som helst, har ganska ont i huvudet och musklerna i kroppen har typ lagt av. Det blev i alla fall ändrade planer ikväll! Ska gå upp ur sängen nu när som helst, klä på mig och dra till Centrum för att möta upp Krille och Kadriye. Vi ska köpa lite tacos tillbehör och ha en tacokväll hemma hos mig! Det är ju skola imorgon, fast det glömmer jag inte! Lägger mig rätt tidigt ikväll så jag kommer upp i tid. Ska försöka få lite bilder ikväll också! 

Yesterday

Två bilder från igår!
 
Hej på er allihopa! Har ni haft en skön helg? Min har varit helt underbar, bästa helgen på länge kanske. Har egentligen inte gjort så mycket, men jag har umgåts med fina människor och bara varit allmänt lycklig. Tänkte i alla fall bjuda på två bilder från igår kväll! Isabelle kom ju hit och var här hela kvällen. Vi satte oss på balkongen med feta vinterjackor med vattenpipa och drog några glas! Vi satt och pratade om allt möjligt, lyssnade på musik och hade det sjukt bra som sagt. Somnade kring 5-6 i morse och vaknade runt klockan 1, dock väldigt pigg och glad! 
 
Får se vad jag hittar på idag. Känns lite ensamt här hemma och jag blir lätt rastlös. Ska nog dra till en vän senare. Vi tänkte dra igång grillen och grilla i det fina vädret. Helt sjukt vad varmt och skönt det är idag trots att det bara är lite sol. Underbart! 

Får fint besök ikväll

Slitna jag just nu!
 
Åh, har inte orkar duscha ännu, haha.. Efter min sena frukost la jag mig i sängen igen och tittade på 4 avsnitt av Pretty little liers. Har aldrig tittat på det tidigare faktiskt, men nu har jag också fastnat! Ska i alla fall hoppa in i duschen nu och ta en SNABB dusch! Får nämligen fint besök av Isabelle nu snart, hon är påväg hit! Vi tänkte sätta oss med vattenpipa och bara ta det lugnt. Kanske några glas blir det också! Vi kommer i alla fall ha en mysig kväll. 

Grymt erbjudande!

Två hjärtarmband
 
Snyggast att bära båda armbandet samtidigt
 
Tänkte tipsa om ett extremt bra erbjudande nu! Dessa snygga hjärtarmband beställde jag för någon vecka sedan och dom är verkligen hur söta som helst! Snyggast att bära båda samtidigt som sagt. Nu får ni båda armbanden för endast 99 kronor, dessutom är det fri frakt! (ord. pris 299 kr)
 

Frukost

Late breakfast
 
Mår fortfarande lika bra och har precis satt mig i soffan framför TVn med en kopp te och några rostade mackor. Blev en riktigt sen frukost idag med tanke på att jag vaknade för typ en timme sedan. Får äta lite mer efter att jag duschat. Ska hoppa in i duschen då jag har ätit upp, fräscha till mig lite. Ikväll träffar jag Isabelle, känns som att jag inte har sett henne på flera veckor! Vad ska ni hitta på ikväll?

Skönhetssömn

Jag och fina Kadriye igår kväll
 
Vaknade för drygt 20 minuter sedan och jag kan säga att jag aldrig har sovit såhär skönt! Somnade runt klockan 4 inatt med både huvudvärk och muskelvärk i hela kroppen. Men nu då jag vaknade så kände jag mig otroligt lycklig, pigg och glad! Har verkligen fått den sömn jag behöver. Sover i mammas säng medans hon är borta och den är betydligt mycket större och skönare än min, underbart. 
 
Igårkväll var jag i alla fall hemma hos mig med Kadriye och Krille. Vi tog det bara lugnt. Tittade på TV, lyssnade på musik, tog några goda groggar och pratade om allt möjligt. Vi drog in till stan och käkade också, synd bara att det regnade hela dagen igår.. Det påverkade humöret jättemycket. Nu ska jag göra en god bricka! 
 
Godmorgon förresten!

Happy me

Happy me today - instagram @ kkksenia
 
Precis kommit hem från skolan! Sista lektionen så hade vi idrott och fick åka upp till Racketstadion för att spela badminton! Älskar den sporten så det var sjukt roligt! Det har varit en helt okej dag faktiskt! Mamma åkte till Ryssland inatt också, så jag får klara mig själv ett par dagar. Känns dock lite ensamt här hemma, haha.. Skit väder idag med, det har regnat och blåst sen i morse. Men trotts det sura vädret så är mitt humör på topp och jag mår super! 

Torsdag

Right now in school
 
Sov så bra inatt! Fick verkligen tillbaka mina sömnlösa timmar som jag missade förra natten. Hej förresten! Hur mår ni? Jag mår alldeles underbart! Sitter i skolan och har enteprenörskap som slutar om drygt 10 minuter, sedan drar jag hem! Nu hoppas jag verkligen att jag ser mitt Sims ligga i brevlådan, annars blir jag arg!! Ska i alla fall hem, käka en massa mat och sedan bara slappa! 

Makeover

Tadaaa!! Bestämde mig för att fräscha upp min blogg lite. Jo visst, det är ganska kul med slide header och allt det där men det kändes ändå ganska trist på ett annat sätt. Så, denna gång valde jag ha en ljusare färg som samtidigt gör det lite fräschare, och en simpel bild på mig själv. Enkelt! Vad tycker ni? Får se om jag tar tillbaka slide headern någon annan gång! Men nu får det se ut såhär, jag är nöjd!

Open my eyes

Bild på mig (höger) och Kadriye från igår!
 
Nu är jag hemma efter en jobbig skoldag. Det har snöat nästan hela dagen, fastän det inte alls är kallt ute, sedan har det bara varit allmänt jobbigt med tanke på att jag har varit dödstrött hela dagen. Nu är jag i alla fall hemma och har äntligen ätit mig mätt! Slängde av mig min jacka direkt då jag kom hem och gick in till köket direkt. Tog det första jag fick syn på och lagade ihop det snabbt som bara den! Blev snabbmakaroner med gräddsås, sjukt snabbt och så fruktansvärt gott.
 
Det låg inget Sims och väntade på mig här hemma heller.. Antar att det kommer imorgon då. Var så jäkla sugen att börja idag alltså. Men att vänta en dag till skadar väl inte! 

Äntligen köpt!!!

Äntligen har jag min Bråvalla biljett!
 
Igårkväll köpte jag äntligen mitt 3-dagars festival pass till Bråvalla Festivalen! Nu är det spikat och klart, känns skönt att ha den i handen! Har bara er att tacka, ni läsare som har betalat min biljett! Gud vad elakt det lät, men så är det! Hoppas att få se alla er på festivalen, kommer bli galet. 

Working

In school with some energy
 
Hej! Förlåt för dålig uppdatering! Har varit riktigt utmattad och sliten dom senaste dagarna, så jag har bara legat och vilat typ. Sov inte bra inatt heller, endast tre timmar, så är riktigt trött idag också. Skolans mat gick inte att äta idag, så hungrig är jag med. Sitter inne på min sista lektion nu i alla fall, jobbar med foto och redigering i Photoshop. Blev en aning piggare nu då jag drack lite energi dricka, but still hungry.. 
 
Slutar om drygt en timme, då åker jag hem direkt och lägger mig i sängen. Kanske sover i några timmar också. Sims spelet som jag beställde borde komma idag, så ser fram emot att spela hela kvällen, haha! Hörs senare!

Klickade hem detta!

Klickade hem detta igår kväll!
 
Yes! Nämnde här om dagen att jag ville beställa hem The Sims 3 som finns till Macbook, och nu har jag äntligen gjort det! Kostade endat 249 kronor på CDON. Leveransen är endast 1-3 dagar så jag lär ju få det imorgon skulle jag tro! Kan säga att fingrarna kliar efter att få spela nu.. Åh, finally!!!

Sleep tight!

Så trött och sliten
 
Tänkte slänga in ett sista inlägg för idag och önska er en god natt. Låg i sängen för ett par timmar sedan med världens huvudvärk och skulle vila mina ögon i någon minut, så jag blundade och då råkade jag somna fort som blixten istället.. Så jag vaknade för drygt en timme sedan nu, helt svettig efter att ha drömt någon konstigt på så kort tid och nu ligger jag i sängen igen och ska försöka somna om. 
 
Det var egentligen bara det jag ville säga egentligen, hoppas ni sover gott så hörs vi imorgon igen, godnatt!

Q/A

Frågor och svar!
 
Här har ni! Videon jag lovade att lägga upp med alla svar från frågestunden. Som ni kanske märker så har jag inte tagit med ALLA frågorna jag fick. Tyckte inte att dom andra var så seriösa direkt, valde istället att svara på dom jag tyckte att jag kunde svara på och dom som ni verkligen kanske ville ha svar på! Hope you like it!

Me and my friend

Me and my friend Adam! Instagram @ kkksenia
 
Tänkte bara bjuda på den här gulliga bilden på mig och min klasskompis Adam! Nu återstår det bara 30 minuter tills jag slutar och får gå hem.. Först ska jag bara ner till stan med Michelle och kika på lite saker. Därefter drar jag hem och fixar ihop ett videoinlägg med svaren från frågestunden! Så håll utkik här så kommer den förmodligen upp senare ikväll!

Back to school

Trötter
 
Hello! Befinner mig i skolan just nu och har precis käkat lunch. Köttbullar med gräddsås och potatis fick vi idag, gott! Kände mig helt död då mamma väckte mig klockan 7 i morse, ville verkligen inte gå upp.. Var påväg att somna första timmen i skolan också, så trött var och är jag idag. Slutar skolan halv 3 idag i alla fall, och då blir det väl att dra sig hemåt, mysa ner i sängen och titta på någon film! 

Last day of the break

Bild från igår!
 
Hej där allihopa! Vaknade för drygt 20 minuter sedan och nu ligger jag och sträcker lite på mig, skönt! Somnade runt 4 inatt så hoppades egentligen på att få sova liiite längre idag med tanke på att det är skola imorgon.. Men det ville inte kroppen riktigt! Ska dra mig upp ur sängen strax och få i mig lite frukost. Har ingenting att göra idag så jag ska bara ligga och slappa, njuta av den sista dagen på lovet. Senare ikväll drar jag ut för att träffa en vän!

Från en läsare

Gjord av fina Shahad Malik
www.nattstad.se/shahadmalik

Lite kort om igår!

En trött Ksenia påväg hem igår kväll
 
Glömde ju berätta vad jag gjorde igår! Först tog jag en dusch, gjorde lite hemma sysslor och sedan stack jag ut runt klockan 9 och mötte Kadriye, hennes pojkvän Krille och Isabelle för en bowling kväll! Vi hade skit roligt och Isabelle vann, som vanligt.. Dock så var jag i ledning tills den 3e serien, går bättre nästa gång! ;) Somnade halv 4 inatt och sov som en björn. 

6 april 2013

Liten del av dagens frukost
 
Hej bloggen. Vaknade runt 12 i morse och låg sedan kvar i sängen ett tag. Gick upp och gjorde en kopp kaffe, en skål med färska hallon, apelsin och kvarg, samt två tonfisk mackor. 
 
Ligger i sängen nu igen, är jättetrött fast samtidigt på extremt bushumör! Har absolut inga planer för ikväll så jag tror att det blir en mysig hemma kväll. Har lite chips och lite annat gott! Kanske drar till en kompis också och käkar pizza senare, kul! 
 
GLÖM INTE BORT FRÅGESTUNDEN, KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA DIT!

The Sims

Min underhållning just nu
 
Sådär! Har fixat disken och städat rent mitt rumt, samt ätit lite! Ligger i sängen nu och ska ta fram The Sims spelet som har legat i lådan i ett år eller något, haha.. Har verkligen saknat att spela det! Dock så går det inte att spela det på Macbook eftersom jag bara har det första Sims. Så ska istället sätta mig vid mammas dator och bygga lite hus. Ska köpa hem The Sims 3 som går att köra på Macbook nu snart också, wuhu!

Hello friday!

Bjuder på denna härliga bilden på mig och min vän Amelia!
 
Godmorgon! Solen skiner, det är fredag och jag har sovit ut! Som ni kanske såg så uppdaterade jag ingenting igår. Var ute med Danne, Kadriye och hennes pojkvän hela dagen, vi satt i den sköna solen, njöt och fikade. Danne drog henom och vi åkte runt lite överallt, till sjukhuset och hälsade på Kadriyes systers dotter, som precis kommit till jorden och så. 
 
Har faktiskt inga planer för idag annars och bowlingen skjuts nog upp till imorgon! Ska börja dagen med att ta en skön dusch och äta en god frukost. Därefter ska jag ta itu med disken, tvätten och mitt rum. Måste städas lite! 

Home sweet home..

Tidigare idag
 
Nu är jag hemma igen efter en kväll med massa chips och film. Har varit hos Isabelle och bara tagit det lugnt som sagt. Blev ingen fika tidigare idag heller, ställer in det tills imorgon istället. Påvägen hem nu så mötte jag på Kadriye och Krille och växlade några ord med dom. Länge sen man sågs! Är som sagt hemma nu, vilket jag önskar att jag inte vore. Det här lovet suger. Har haft huvudvärk varje dag och vad har jag gjort? Jo, ingenting. Vill ha lite action, vill att det ska hända lite saker! Som tur så drar jag och bowlar med Michelle och förmodligen någon mer antingen på fredag eller lördag. Det ska i alla fall bli skojj! 
 
Nu ska jag byta om till lite skönare kläder och ja, ligga i sängen hela kvällen tills jag somnar. Super duper kul. Hörs senare eller imorgon! 

Godmorgon!

Hej på er! Vaknade av att en kompis ringde och väckte mig för typ 20 minuter sedan och ville få ut mig på en fika i det fina vädret. Jag kan säga att jag verkligen inte har sovit ut i alla fall. Somnade runt klockan 4 inatt efter att en bloggläsare letat upp mig på KIK och skrivit lite söta saker, vilket gjorde mig jätte glad! Vaknade nu som sagt och ska strax hoppa in i duschen, fräscha till mig lite, sedan drar jag ut på en fika i solen! 
 
Senare ikväll åker jag till Isabelle och har filmkväll. Vi tänkte köpa lite gott och se på film hela kvällen! Jag själv tittade på skräck i natt, kan säga att det var därför jag somnade så sent, haha.. 
 
Bild från Weheartit

Drömmer mig bort

Summer outfit
 
Testade shortsen jag köpte idag och den söta toppen tillsammans, och titta vilken grym sommar outfit. Längtar så otroligt till sommaren, vill nästan gråta. Är så trött på detta kalla vädret och all snö. Vill ligga på stranden i Turkiet nu och gå runt med såhär slappa kläder, men snart så!

High waist

PS New York | Högmidjade Denim shorts från BikBok | 199 kr
 
Kom precis hem från affären, skulle köpa lite varor och fylla kylskåpet här hemma. Gick samtidigt in på Bikbok och fick med mig dessa shorts hem. Drog ut en blogglön igår så passade på att köpa det jag behöver mest till sommaren! Perfekt. 

Frågestund

Drar igång en frågestund nu tänkte jag! Det var ju ett riktigt bra tag sedan jag hade det. Så nu har ni chansen att få svar på alla era frågor! Säger till då frågestunden är över och ska dessutom försöka svara på frågorna i ett videoinlägg!

Yesterdays'

Jeans från Ginatricot | Jacka från Lindex | topp med spetskrage från H&M | glasögon från BikBok

Rubrik

Två bilder från idag
 
Uppdatering igen! Börjar med att säga att jag precis kom hem. Varit på bio och sett den nya G.I. Joe i 3D. En av dom bästa filmerna jag någonsin sätt, rekommenderas starkt till dom som gillar action! Har krupit ner i min säng och ska snart lägga ifrån mig datorn och sova. Är jättetrött och behöver sova ut för imorgon måste jag plugga och få massa gjort. 
 
Annars då, var i stan och tog en fika med Isabelle, och titta vem som hängde med oss! Hennes socker söta lilla syster. Man vill bara äta upp henne så söt hon är. Strålande sol fick vi idag också, skönt. Ni får dagens outfit imorgon också, hann aldrig lägga upp den tidigare idag. 
 
Hoppas ni har haft en bra dag, hörs igen imorgon, 1000 kyssar! 

Love this

Nyss
 
Hej och förlåt för den super dåliga uppdateringen både igår och idag. Var rätt upptagen igår och idag har jag bara inte orkat! Men nu har jag i alla fall käkat och gjort mig i ordning. Ska dra in till stan i det underbara vädret och ta en fika med Isabelle. Brillor och skinnjackan på!

RSS 2.0