Det här är helt sjukt!

 Min tvilling
 
Det här är ju helt jäkla sjukt. Hittade den här reklam videon på Mirum Gallerias hemsida i somras om jag minns rätt och hittade den återigen på min mobil precis eftersom jag bara var tvungen att filma den då jag såg den. Den här flickan på videon är i alla flal KOPIA på mig då jag var i samma ålder. Jag blev faktiskt helt chockad då jag såg den! Samma med mamma, hon tappade hakan och trodde att det verkligen var jag, att jag kanske blev smygfotad eller någonting då jag var liten, haha. Likadan hårfärg, frisyr, ögon, näsa, läppar, tänder.. ja, ALLT! Detta går ju bara inte ihop haha!
 
Jag när jag var liten. Bilderna gör ingen rättvisa, men jag säger bara - det är helt galet!

Answers

Har du någon pojkvän, någon du tycker om?
Svar: De nyfiknaste får aldrig veta. ;) 
 
Max ålder på killar och minimum?
Svar: Ålder är bara en siffra, så länge han är äldre än mig!
 
Jag ska till Turkiet i sommar och undrar om du har något tips på hotell och dylika saker. Ställen att shoppa på, ta en bärs eller bara umgås! 
Svar: Tack för frågan! Vad roligt! Jag har varit i Turkiet två gånger och måste bara rekommendera hotellet "Blue Diamond Alya" som ligger i Alanya. 20 meter till stranden och en egen strand bar! Där var jag och mamma förra året! Det är super fräscht och personalen är underbar. Vi hade All Inclusive och tog del av allting, smakade all mat och drack det vi ville. Det är nog det smartaste valet! Äta ute på restaurang rekommenderar jag inte, om man nu inte vill det. Man får inte så mycket på tallriken som man förväntar sig och det är dyrare ju närmare restaurangen ligger hamnen. Men att ta en bärs däremot kan man göra vart som helst, då skulle jag nog be dig gå och kolla vid hamnen, där ligger all shopping också! Platsen kallas för Bazaar och där kan du hitta allt. En 50cl öl kostar kanske 25 kronor och det är hur fint som helst där. Det är super mysigt att sitta i hotellet om kvällarna också, där är det alltid fullt, skön musik och goda drinkar. Det är nog de bästa tipsen jag kan ge dig! Men kolla upp "Blue Diamond Alya" hotellet! 
 
 
Vad är din plan efter gymnasiet?
Svar: Som min plan ser ut just nu så kommer jag att plugga vidare i ett eller två år efter gymnasiet. Jag kommer söka mig in på universitetet i Linköping och plugga vidare som fotograf i deras media linje. Det är vad jag har tänkt mig nu! Har faktiskt inte tänkt på någonting annat, utan det är det här jag vill och det är det jag kommer sträva efter!
 
Har du någon gång funderat på att flytta tillbaka till Umeå?
Svar: Om jag fick den här frågan för 3 år sedan ungefär så hade jag sagt 50/50. Men idag trivs jag mer än underbart i Norrköping och har byggt upp ett liv och mina egna rutiner här. Sen vill jag heller inte tillbaka till kylan och snön där uppe, haha. Jag är en storstads människa och tycker om när det är mycket folk, därför skulle jag inte vilja flytta tillbaka till Umeå, men jag kommer säkert hälsa på mer än en gång i framtiden!
 
String eller hotpants?
Svar: Jag skulle nog säga string, fastän det är super bekvämt med hotpants också, haha! 
 
Vad har du gjort under "bloggpausen", och varför slutade du blogga tills nu?
Svar: Jag antog att den här frågan skulle komma upp! Som jag nämnde innan jag slutade blogga och någonstans där emellan, så hade jag tappat blogg lusten helt. Jag hade ingen motivation, ingen ork och jag själv tyckte att min blogg hade blivit tråkig. Under bloggpausen så har jag gjort det jag alltid har gjort, det jag alltid har skrivit om med andra ord! Jag har gått i skolan, umgåtts med mina vänner och så vidare!  
 
Är du en feminist? Har hört att du inte är det.
Svar: Nej jag är ingen feminist och förstår inte varför och vart du skulle fått höra det ifrån. 
 
Favorit serie? Vad tycker du om Gossip Girl?
Svar: Hmm.. Gud vilken svår fråga. Jag är världens freak när det kommer till serier! Jag måste nästan säga att min favorit serie är Pretty Little Liars, och därefter kommer Gossip Girl. Vad jag tycker om Gossip Girl? HUR BRA SOM HELST! Har sett serien 3 gånger om, alla säsonger och kan aldrig tröttna.
 
Pretty Little Liars
 
Vad har du för planer i sommar?
Svar: I sommar har jag förhoppningsvis sommar jobb och kan tjäna lite pengar i fickan. Sen så har jag och tjejerna planer på att åka utomlands, men vi får se hur det blir med det! Hoppas verkligen att det går som planerat i alla fall. Annars är mina planer för sommaren att njuta och få den bästa sommaren någonsin! 
 
Hur tycker du att din framtida kille ska vara? Ska han ha skägg? Vara atletisk? Lång? Ska han röka? Kunna dansa? Vara romantisk? Tycka om att festa? Ska han vara oskuld? Ha en fin stil? Vara fräsch? Vara rik? Berätta lite om din drömkille. 
Svar: Min pojkvän ska vara social, han ska ha humor. Han ska förstå mig så som jag förstår honom! Skägg får han ha om han vill, jag tycker i alla fall att det är snyggt, men det är små grejer! Samma sak gäller rökande, det förändrar inte personen, så det bryr jag mig inte om! Det är väl klart att han ska vara romantisk och fräsch. Vem vill inte att ens pojkvän ska vara romantisk och fräsch liksom? Rik eller inte bryr jag mig inte om, det är bara själviska personer utan kärlek som tänker på sådant. Annars så ska min pojkvän ha liknande intressen som mig, så som musik till exempel, och att ha något mål i livet. Han ska kämpa för det han vill. Han ska vara snäll, omtänksam och han ska få mig att må bra. Han ska lätt kunna få mig att skratta och känna mig trygg. Då är jag lycklig. 
 
Tränar du något? Isåfall när och hur?
Svar: Nej, jag tränar faktiskt ingenting och har aldrig heller gjort det! Kan hända att jag tränat någon vecka eller så men tröttnat lika fort tyvärr.. Det är inget som faller mig i intresset och jag är nog för lat för det för den delen, haha. Men senare i framtiden kommer jag nog komma igång med det! För vem vill inte ha en snygg kropp som man är nöjd över? Jag är nöjd över min nu också, så jag har inget behov av att träna för tillfället i alla fall.
 
Hoppas att ni fått de svar ni velat få och fortsätt fråga frågor när ni undrar eller funderar över någonting! ♥

Smile in the sun

Yesterday!
 
Åh gud, äntligen.. Ni anar inte hur skönt det var att lägga sig och stoppa om sig i sängen nu. Känner mig så sjuk fortfarande och rösten har försvunnit. Så det är viktigt att få lång och skön sömn då för att bli frisk. Imorgon är det dags för skola igen. Ska till trafikskolan imorgon också och lämna mitt papper från synundersökningen! Därefter blir det en plugg fika igen. 
 
Godnatt och sov sött fina människor, så hörs vi imorgon!

Last night

Årets första grillning!
 
Hej och förlåt för att jag inte uppdaterade igår! Men min ursäkt är enkel - jag hade en svin rolig dag och kväll! Som ni ser så grillade jag och mina vänner för första gången det här året! Det blev fläskfilé med potatissallad och öl. Vi var närmare 10 personer och hade en klockren kväll! Hoppas att ni också haft en underbar helg och sovit ut massor!

Wonderful day



Sitter i det underbara vädret med tjejerna och Danne och dricker kaffe. Det är så himla fint väder, det är helt sjukt! Nu är sommaren äntligen påväg. Drar hem om en stund och käkar sedan åker jag och fotograferar på eventet. Det är fredag och natten är ung, ta hand om er!

Palms

A beautiful view in Gran Canaria
 
Har suttit på balkongen hela morgonen och jobbat med en uppgift som ska skickas in innan klockan 5 idag. Eftersom jag har studiedag idag och är ledig så låter lärarna oss jobba hemma istället. Så 2 A4 sidor är nu insickade till skolan! 
 
Hur mår ni idag? Det är underbart väder här i Norrköping! Jag ska snart hoppa in i duschen och göra mig klar för vad den här fredagen har att erbjuda. Jag ska först till stan och ta en gó fika med vänner och senare ikväll har jag vlivit erbjuden för att fotografera en Cancergala. Så jag ska dit med kameran och få till några grymma bilder på uppträdanden med mera. Hoppas ni får en fin dag! 

Black and white

Jag idag!
 
"A golden gaaate, the door to la la la la la la laaand..." Faith - Blasterjaxx. Åhhh, den låten spelas om och om i mina hörlurar! Veckans låt kan man säga. Såna låtar gör mig alltid på bra humör! 
 
Ligger i min varma underbara säng sedan två timmar tillbaka typ. Har pluggat så mycket idag, är så stolt över mig själv! Fixade disken när jag kom hem och kollade på dagens avsnitt av Top Model Sverige. Följer alla såna program, haha. Nu tänkte jag dra mig upp ur sängen fastän jag är jätte trött, och laga kvälls tacos. Är super hungrig igen.. 
 
PS! Glöm inte frågestunden som fortfarande är igång! Klicka HÄR för att komma dit direkt! 

A second lunch and homework

Lovely food and some coffee afterwards!
 
Gud vad jag har börjat äta! Käkade lunch i skolan halv 12 och alldeles nyss slickade jag rent en full tallrik med mat från Tacobar. Jag är så mätt att jag knappt kan andas, men är så glad över att jag fått upp mina matvanor igen! För några veckor sedan kunde jag äta två mackor på hela dagen och vara mätt utan att äta någonting mer. När jag kommer hem ska jag laga tacos! 
 
Nu har jag och tjejerna, Kadriye och Rebecka (henne kommer ni få se mer av här i bloggen) satt oss på ett fik här i mitt område och tänkte plugga. Har 70% kvar på min dator, så tänkte sitta kvar och få massor gjort tills den dör helt enkelt! 

Spring news

1. Bomber jacka HÄR | 2. Sneakers HÄR | 3. Solglasögon HÄR | 4. Hoodtröja HÄR

Thursday

Me a couple of weeks ago
 
Godmorgon! Det är torsdag idag men för mig känns det som en fredag! Är ledig imorgon, så får njuta av en lång helg istället! Idag slutar jag dock sent, och efter skolan möter jag upp Kadriye. Vi ska sätta oss på ett fik och göra klart några skoluppgifter som vi ska hjälpa varandra med! Eftersom jag var och reste förra veckan så har jag hamnat lite efter i skolan, så måste ta tag i allting nu och få det gjort.
 
Idag mår jag lite bättre förutom att jag fick hostattacker i morse. Tog en kopp te så blev det bättre! För övrigt vill jag bara önska er en underbar dag! Take care, kisses! 

The latest on Instagram

My latest Instagram pics - @kseniajernbom
 
Här får ni några bilder från Spanien, Gran Canaria! Finns så himla många fler, men de har mamma på sin telefon. Ska överföra de till datorn någon dag så bjuder jag på ännu fler!
 
Tänkte berätta lite om resan! Det var ett sånt fantastiskt fint ställe vi var på, 50 meter från stranden och underbara människor runt omkring. Vi landade i Las Palmas där vi sedan tog bussen till Playa del Inglés som skulle ta oss till vårt hotell. Hotellets namn är förresten Hotel Escorial, hur fint och fräsch som helst. Det tog i alla fall ungefär 20 minuter med bussen tills vi kom fram och vi hann precis innan lunchen skulle stänga. Maten var underbar, så mycket att välja mellan, så mycket att dricka och så mycket efterrätt! Vi hade All Inclusive så det var bara att äta och ta för sig hur mycket vi bara ville och orkade. Tur med vädret fick vi också måste jag säga! De två sista dagarna var det dock molnigt, men solen tog på kroppen genom molnen ändå, så jag åkte hem som en röd och bränd räka, haha.
 
Som ni ser på andra bilder här så ligger jag på hotellets tak där det fanns en bubbelpool och solstolar. Där hade vi maxial utsikt över hela staden, åt alla håll, magiskt.. Har fina bilder därifrån som jag visar er en annan gång! 
 
Stranden och havet var också hur fint som helst, fastän det var svin kallt i vattnet så doppade jag mig några gånger. Annars låg jag bara och stekte! Vi hade sån jäkla tur som kom veckan då hela staden gungade! Första dagen vi anlände så var det världens karneval på alla gator. Det var helt sjukt! Har bilder och videor därifrån som jag bara måste visa er! Andra dagen var det ett enormt Beach Party på stranden med grym musik och tusentals människor. Ni alla hade älskat det! 
 
Jag vill bara tillbaka och stanna där i några veckor till, haha! Jag och tjejerna försöker planera in en resa nu i sommar!

Pattern

1. Klänning HÄR | 2. Kavaj HÄR | 3. Jumpsuit HÄR
 
Nu får våren och sommaren faktiskt ta och komma tycker jag. Längtar så mycket till att kunna dra ut med lätta kläder! Föll rejält för kavajen i mitten, så jäkla snyggt med mönster. ÅÅÅH, sommar!!! Var är du!?

I'm sold, and our story will grow old

 
Novo Amor - From Gold (Nolan VanLith Remix)
 
Good morning lovers! Idag känner jag mig sjuk.. Säkert för att jag kom hem till kylan direkt från värmen. Halsen känns svullen och svider samt att jag bär på en lättare huvudvärk och känner svag i kroppen. Vädret gör det inte bättre heller. Slask, snö och regn bjuder Sverige på idag! 
 
Befinner mig för övrigt i skolan just nu och skriver ihop en engelsk uppsatts. I mina lurar spelas denna underbara låt. Slutar skolan om mindre än en timme vilket jag är så jäkla glad över. Jag saknar ork för denna dag helt enkelt. Senare idag gör jag syn test! Det nämnde jag igår också. Skönt att komma igång med körkortet nu äntligen!
 
Vad tycker ni om min nya tillfälliga bloggdesign? Klippte ihop den riktigt snabbt. Blev trött på den gamla och kände att den behövde bytas ut eftersom jag började blogge igen precis nyss. Ska se till att fixa en snyggare så småningom! 

Passionate about coffee

Coffee time
 
Detta är livet! Sitter och dricka en god kaffe en vardags eftermiddag med mina fina vänner. Skulle kunna göra detta varje dag, livet ut! Slutade skolan efter lunch idag och drog ner till stan för att boka syntest inför mitt körkort. Åkte därefter hem för att städa huset och slänga in lite tvätt. Avslutar dagen nu med lite umgänge!

The spring is here

Photo: Ksenia Jernbom
Camera: Canon EOS 60D - f/1.2
 
Godmorgon!! Det är en underbar dag, solen skiner det närmar sig allt mer till sommarlovet. Just nu befinner jag mig i skolan och har svenska. Känns tråkigt att vara tillbaka i skolan och Sverige överhuvudtaget igen efter att ha haft en underbar semester i Gran Canaria.. Det har jag faktiskt inte berättat om! Ska se till att berätta lite hur det var och så, samt visa er några bilder. Det var hur roligt som helst måste jag säga! Men mer om det senare.
 
Nu ska jag återgå till mitt arbete, men ville bara hälsa er en fantastisk tisdag och glöm inte frågestunden inlägget under! Pussar! ♥

Frågestund

Eftersom jag har varit borta från bloggen så pass länge så kanske ni har samlat på er några frågor ni vill ha svar på. Därför tänkte jag börja den nya starten med en frågestund! Vad säger ni om det? Det är fritt fram att fråga vad det nu är ni undrar över! Jag ska försöka svara så ärligt som möjligt på era frågor, kanske till och med i ett video inlägg! Säger stopp när frågestunden är över! 

From the beginning!

Kseniajernbom @ Instagram | Me a couple of days ago in Cran Canaria
 
Hej och välkomna alla, (igen)! Nu får jag fan ta mig i kragen och börja blogga igen. Känner att jag ändå inte har någon ork och motivation men den ska vi banne mig få upp igen! Hoppas i alla fall att alla är glada för min bloggstart igen och att ni stannar även denna gång! Jag lovar att jag ska försöka göra mitt bästa och hålla er uppdaterade med både bilder och text. Bloggen har blivit en del av mitt liv, så det känns ovärt att bara lägga av med den. Det kommer att piffas upp och bytas design här så småningom, so here I am again!!
 
PS: You all are going to love AND hate me. XO! 

RSS 2.0