Gravity

Gravity 3D
 
Som jag precis nämnde så ska jag in till stan igen om ett litet tag! Jag ska gå på bio med Isabelle och det blir filmen Gravity i 3D. Har hört att den ska vara riktigt bra och det är det jag hoppas på! Jag själv tycker om filmer som är ute i rymden och så vidare. Har någon av er sett denna? 

Facelook

Me today!
 
Kom precis hem efter att ha varit ute i Ingelsta med Kadriye och hennes pojkvän! Vi kikade lite i den nya affären XXL som har öppnat i Norrköping, sedan käkade vi lite mat på Max. Det satt helt perfekt, hade inte ätit på hela dagen! Nu är jag mätt och belåten och ska snart till stan igen! Vad jag ska göra där berättar jag snart! 

BLOGGER

Jag i tisdags! Kkksenia @ Instagram
 
Tishan jag har på mig här ovan kommer från Ullared. Mina ögon fastnade på den direkt och det står till och med BLOGGER på den. Tyckte att tyget var så sjukt skönt också så den hamnade i min vagn direkt. Ullared, 80 kronor.
 
Godmorgon gott folk! Jag vaknade för drygt en timme sedan, låg kvar lite i sängen och sedan käkade jag frukost. Ska alldeles strax hoppa in i duschen och sedan göra mig i ordning. Ska in till stan och fixa en kopia av min hemma nyckel då mamma har slarvat bort sin.. Hoppas också att Kadriye hinner vakna så hon kan göra mig sällskap! Blir nog en ganska lugn dag skulle jag tro. Hoppas att ni är pigga och glada!

Uppdatering

Två bilder från Ullared
 
Hej allihopa och ett stort FÖRLÅT för den dåliga uppdateringen under dom här senaste dagarna.. Jag suger verkligen på att uppdatera er, jag vet.. Tänkte i alla fall slänga in ett snabbt inlägg och dela med mig av bilderna ovan från Ullared. Var ju där i söndags och shoppade en massa! Ska visa er lite då och då vad jag har köpt tänkte jag, för nu ligger allting vikt i garderoben och allt annat är på sin plats i lägenheten. Min Ullareds shopping gick i alla fall på 3.500 kronor.. TACK MAMMA! Nu behöver jag inte köpa kläder och smink på ett bra tag!
 
Efter att ha varit hemma hela dagen idag så tänkte jag bege mig ut med kameran i mörkret en liten stund, samt ta lite frisk luft. Ska se om jag lyckas få några grymma natt bilder! 

Imorgon ska jag till..

..Ullared!
 
Ikväll lägger jag mig väldigt tidigt för att samla på mig energi till imorgon! Åker som sagt till Ullared och kommer kliva upp extremt tidigt, nämligen klockan 5 i natt/på morgonen. Resan dit kommer ta oss 4 timmar med bil och vi är framme vid klockan 9-10 för att sedan shoppa loss! Åker med min mamma, hennes pojkvän och hans dotter! Kommer nog bli grymt roligt med tanke på att jag aldrig varit där tidigare. Hoppas på att få med mig påsar fulla med kläder och prylar! 

Mocka

This beauty arrived yesterday!
 
Ni kommer väl ihåg att jag berättade att jag beställt en jacka i mocka skinn, som jag skulle åka och hämta i Vingåkers! Vi beställde hem den istället på grund av att vi åker till Ullared imorgon istället för till Vingåkers, så den kom igår och den är alldeles perfekt! Den är så mycket finare och varmare än jag trodde! 
 
Den kommer alltså från Vingåkers Factory Outlet och kostar 1595 kronor. Ni hittar skönheten HÄR!

Canon

Michelle and her Canon
 
Hej allihopa! Börjar med att säga förlåt för den otroligt låga uppdateringen här i bloggen. Har haft så mycket annat att göra, plugga, saker i hemmet och så vidare så jag har bara lagt bloggen åt sidan helt enkelt. Tänkte i alla fall uppdatera er lite nu och tala om att jag lever, haha! Befinner mig i skolan just nu och slutar klockan 3. Det är fredag, helg och lovet är äntligen här! 
 
Detta var bara ett litet inlägg jag slängde in här, men jag uppdaterar er lite mer senare, det LOVAR jag! Nu måste jag återgå till mitt arbete i skolan. 

Paljett BH - 60% rabatt!

Dagens kampanj hos Members!
 
Tänkte tipsa er om dagens erbjudande hos Members! Olika bher med paljetter och strass som kostar endast 119 kronor hos Members! Svin snygga att ha på fest eller andra kvällar!
 
Kommentera din epost adress i det här inlägget så skickar jag en Members invite till dig! Du får 50 kronor att shoppa för genom min invite också, glöm inte bort det! 

Efter regn kommer solsken

Såhär glad är jag idag!
 
Jag är pigg och glad trots det gråa, trista vädret! Finns ingen tid för att sitta och vara deprimerad här i livet! Efter regn kommer solsken som sagt! 
 
Jag är hemma för tillfället. Har käkat lite och bytt om till torra kläder eftersom det jag hade på mig till skolan blev genomblött under regnet. Jag ska snart ta på mig skorna och jackan igen och åka in till stan för att möta upp Kadriye. Vi ska sätta oss och fika och sedan ta en runda runt butikerna. När jag kommer hem ska jag laga mat till mig och mamma!

Hello thuesday

Bjuder på denna meningslösa bilden idag!
 
Godmorgon allihopa! Befinner mig i skolan nu och arbetar med svenska. Jag är svin hungrig verkligen, måste nog gå ner och handla mig en toast.. Hur mår ni annars? Jag mår underbart, som alltid! Slutar tidigt idag, så det är ett plus, så himla skönt! Ska hem och dega hela dagen. Det regnar ute och kommer förmodligen göra det hela dagen, så det är perfekt dag för deg och mys. 

Talang Sverige

Talang Sverige 2013/2014!
 
Den 22 november klockan 15.00 ska jag, Michelle och Amelia sitta som publik och se Talang Sverige live här i Norrköping! Ska bli så himla roligt faktiskt, haha! Vill se en riktig magiker för en gångs skull! Kanske skulle man söka in på Talang istället? ;) Haha, skämt åsido! Vi sitter som publik och njuter av showen istället! Ska bli himla roligt! 

Rain

Camera: Canon EOS 60D f/1.8

Safety first

Säkerhet först!
 
Kom precis hem igen efter att ha varit ute och knäppt några bilder ute i regnet. Var tvungen att lindra runt en påse runt kameran så att ingenting skulle gå fel. Så tänk på det ni som fotograferar! Skydda kameran från fukt och annat när ni är ute och det regnar till exempel! Hällde precis upp ett glas cola och ska nu sätta mig och redigera lite bilder. Visar er två eller fler bilder lite senare! 

Quote

Weheartit
 
Hej! Har slappat och tagit det bara lugnt hela dagen! Det är väl det man gör på söndagar? Egentligen har jag gjort det hela helgen, bara varit hemma, kollat på massa filmer och ätit gó saker. Det var endå ganska skönt att spendera helgen hemma, hämta nya krafter och energi och bara vila ut, ordentligen! Så det känns riktigt skönt faktiskt. Hoppas i alla fall att ni har haft en underbar helg och gjort en massa roligt. Nästa helg på söndag så åker jag i alla fall till Katrineholm och shoppar på Vingåkers! Det blir roligt! 
 
Tänkte ta mig ut en sväng och fotografera lite snart. Det har regnat hela dagen så det finns en del att fotografera, då jag också har en foto uppgift i skolan. Men får se hur jag gör med det! Det ser lite mörkt ut ute.. 

Bråvalla Festival 2014

Guuud vad jag längtar tills nästa årets festival i Bråvalla! Hade världens bästa upplevelse i somras och det lär bli ännu bättre och galnare nästa sommar! Det var så himla roligt alltså, och dom 2000 kronorna som jag betalade för det var så himla värt. Det mest otroliga var att jag fick se och lyssna på Armin Van Buuren live, det bästa jag någonsin varit med om tror jag. Släppte tårar och njöt fullt ut med mina vänner. Hoppas bara han är spikad till nästa år också! Jag längtar så otroligt mycket! Ska ni dit 2014?
 
Bild från årets festival, jag och Fanny utanför entrén, blöta och lyckliga

Face

Klassiska spegelbilder. Jag idag!
 
Har tagit en dusch, blåst håret och gjort en mini fläta, ätit och allt sånt där smått som man brukar göra hemma. Idag bär jag enkla jeans och en mysig College tröja från H&M. Ska förhoppningsvis ut på en fika om ett tag, måste hitta på någonting idag innan jag börjar dra mig i håret! Glad är jag i alla fall, det är helg, jag har på skön musik och en massa kärlek runtomkring mig! Xo xo ♥

Följ mig på Instagram!

Follow me on Instagram - KKKSENIA
 
Då det är dålig uppdatering här i bloggen eller om jag inte har tillgång till dator någon dag, så uppdaterar jag oftas min Instagram. Så följ mig där för nya bilder dagligen! Klicka HÄR eller sök på Kkksenia!

Sunset

Camera: Canon EOS 60D f/1.8
 
Godmorgon! Börjar denna lördag med att visa en av bilderna jag tog igår. Var ute på en liten foto runda då solen håll på att gå ner och fick några sjukt vackra bilder, bland annat denna. Kolla färgerna och ljuset lixom.. Det är verkligen riktig höst nu. Träden är nästan helt nakna och kylan börjar verkligen ta sig. Snart kommer snön också. Jag är ingen vinter tjej, men gud vad mysig det kommer bli!

Kvälls mat

Thai till kvälls mat!
 
Den här fredagen har varit jättelugn. Har varit hemma hela kvällen, tittat på Idol, druckit en massa cola, klippte mammas hår (var så rädd för att klippa fel, haha..) och bara tagit det lugnt helt enkelt. Mamma köpte hem lite friterad tidigare också och jag bestämde mig för att äta lite nu innan fortsättningen på Idol börjar! Guuud vad jag älskar thai mat!
 
Hoppas ni har haft och fortfarande har en mysig och rolig fredags kväll! Förhoppningsvis kan jag gå ut och göra någonting roligt imorgon! Med detta inlägg säger jag hejdå och godnatt för idag! ♥

85%!

Fortsätter denna dag med lite shopping!
 
Idag ger jag er en rabattkod så ni har chansen att shoppa före alla andra hos Nelly! Det är upp till hela 85% rabatt och er kod till rean är "VIPSALE". Klicka på bilden eller HÄR för att komma till rean! Shoppa loss nu!

Piñata

Inna ft. Andreas Schuller - Piñata
 
Godmorgon lovers! Börjar dagen med en ny super duper grym låt av ingen mindre än Inna, my favorite! Denna kommer nog spelas jättemycket nästa sommar, hemma hos mig i alla fall! För övrigt så befinner jag mig i skolan just nu och arbetar med en webbtidning i grubb, har alltså digitalt skapande. Det är fredag idag och jag mår super! Hoppas att alla ni där ute också mår underbart. 

New heels

Dessa underbara klackar låg i paketet!
 
Hämtade ju ut ett paket precis, och dom här blåa snyggingarna låg där i. Jag är förälskad helt enkelt! Dom är verkligen perfekta. Längtar till sommaren 2014 då jag får bära dom på mina fötter. 
 
Klackarna beställde jag från Members men dom finns även hos Nelly. Hos Nelly kostar dom 369 kronor men jag fick dom för 0 kronor från Members! Hade lite Members-pengar som det kallas, och använde upp dom för att få dessa skor! Tyvärr finns inte skorna kvar där eftersom dom tar bort erbjudanden efter 4 dagar och får in nya varje dag. Men det finns hur mycket annat som helst som är mellan 50-88% rabatt!
 
Om du också vill ta del av alla Members erbjudanden, kommentera då din epost i det här inlägget så skickar jag en invite till dig direkt. Du får också 50 Members-pengar av mig att shoppa för!

Subway

World's best series and food!
 
Efter att ha sprungit i stan under regnet och handlat hem från Subway så har jag precis ätit upp min macka och kollat på ett avsnitt av Supernatural. Gud, det satt helt perfekt! Jag ÄLSKAR Subway! Nu ska jag dra iväg och hämta ut ett paket! Visar er senare vad som låg där i! 

Godmorgon

Goodmorning!
 
Vaknade på det mest jobbigaste sättet idag. Hade ett glas vatten ståendes ovanför mitt huvud på säng kanten eftersom jag är törstig om nätterna, så vände jag mig på ett sätt så hela glaset välte och allt vatten kom på mitt ansikte, hår och båda kuddarna. Snacka om bra väckarklocka.. Har i alla fall tagit en dusch och fixat i ordning mig! Drar iväg till skolan om circa en kvart. Hoppas ni får en bra dag! ♥

Art

Min sysselsättning just nu!
 
Har krypt in i mysa kläder, tagit pennan i handen och satt på skön musik. Nu ska min varg ritas klar som jag började med förra veckan och ritat på lite då och då! Vill man få det perfekt måste man göra detaljerat och noga lite åt gången. Planerna är som sagt att få den klar ikväll. Detta är nog någonting ni inte visste om mig! Jag älskar att teckna. 

Exhausted

Trött Ksenia just nu
 
Hej gullungar! Hur har ni det? Jag ligger i min säng (som ni ser) just nu och ser några avsnitt av Supernatural. Är snart på säsong 6, haha! När jag väl har fastnat för en serie så ser jag minst 6 avsnitt om dagen! Jag kan nog inte beskriva hur trött jag är.. Har knappt fått någon sömn dom senaste två nätterna och känner mig som en dead girl walking. Får se till att lägga mig tidigare idag så jag får vila ut! Har till och med fått sån sjuk värk i nacken på grund av min dåliga sömn. Kan knappt vrida mitt huvud..
 
Ska fortsätta med min serie nu tänkte jag. Ville bara uppdatera er lite! Hoppas att ni är pigga och glada. Spread love! ♥

Vingåkers Factory Outlet

Nu är denna snart min!
 
I'm dying! Bokade precis den här svinsnygga och mysiga skinnjackan från Vingåkers Factory Outlet! Eftersom butiken ligger någon timme härifrån så har mamma "lagt undan" jackan på internet, men vi kommer åka dit om två veckor och hämta ut den, så då blir den min! Varför inte bara beställa den på internet undrar ni kanske då? Tänkte skaffa mig en ny väska, nya spring skor och några andra plagg samtidigt eftersom det är så himla billigt där, så därför tänkte vi köpa annat samtidigt som vi hämtar ut jackan! 
 
Den kostar 1.595 kronor och kommer alltså ifrån Vingåkers Factory Outlet!

Monday

Morning picture
 
Åhhhh, jag lider av extrem bildbrist just nu! Ni har säkert märkt att jag inte lägger upp bilder på mig själv och så vidare lika ofta, men jag lovar er att jag ska bli mycket bättre på det. Lägger så länge upp den här tråkiga gråa bilden som jag tog alldeles nyss.
 
Godmorgon gullungar! Hur mår ni? Jag mår underbart, förutom att jag har fått 0% sömn i natt.. Gjorde ett stort misstag igår kväll och drack en stor energi dricka innan jag la mig, så jag vaknade en gång i timmen hela natten.. Så jag är hemskt trött, annars mår jag bara bra! Sitter och arbetar med några bilder i Photoshop nu när vi ändå har fotolektion. Väntar på att få gå ner och käka snart också, är så sjukt hungrig!! 

Paris Collides

Källa: Weheartit
 
Hej! Igår var jag som sagt med några vänner och vi hamnade på Cromwell och tog några drinkar. Hade det allmänt mysigt! Jag kom hem runt klockan 12-1 i natt och satte på några avsnitt av Supernatural. Somnade rätt så sent och vaknade klockan 12 ungefär. Har varit hemma och tagit det lugnt idag och ska snart ner och träffa Kadriye för en liten söndags fika. Hoppas ni har haft en underbar helg! 
 
Dagens "bortom verkligheten" låt:

Sweet disposition

Me right now
 
Hej där mina fina! Jag är hemma just nu och väntar på att maten blir klar. Magen kurrar och kan inte gå ut hungrig! Ska träffa mina vänner ikväll och se om vi kan göra någonting roligt! Bio, gå ut och käka eller någonting åt det hållet! Ville bara slänga in ett kort inlägg och önska er en fin helg och lördagskväll! 

#TBT

Ksenia Jernbom - 2011
 
It's throwback thursday! Remember me? Do you remembers this girl? Haha, fy skäms! Kan inte förstå att jag en gång i tiden faktiskt sett ut såhär. Ojämna ögonbryn, 50 lager maskara och löshår ner till naveln nästan.. Tur att jag är förbi den tiden i alla fall! Dagens bild!

New order

Dessa skönheter är nu beställda!
 
Bestämde mig att passa på och beställa hem ett par klackar nu när det ändå är så fruktansvärt billigt! Dom här snyggingarna kommer alltså från Members och gick på 0 kronor. Billigt va? Använde mig av mina Members-pengar som dom nu kallas, så därför gick dom inte på ett enda öre! Kolla inlägget under och se hur du också kan shoppa såhär billigt.
 
Letade faktiskt efter ett par liknande klackar i somras, men hittade aldrig några perfekta. Dom här är verkligen perfekta! Kommer bli så snygga nästa år, mina fötter växer inte längre så dom kommer passa perfekt!

86-88% rabatt!

NELLY shoes hos Members!
 
Nu har dom kommit igen! Ett SJUKT STORT utbud av NELLY shoes high heels och vardagliga skor! Passa på medans ni kan. Alla par går knappt över hundringen. 
 
Kommentera din e-post i det här inlägget så skickar jag en Members-invite till er direkt! Blir du medlem genom MIN invite, så får du 50 kronor att shoppa för! 

Stylight!

Min sida hos Stylight

 

Här kommer ett tips från mig! Har en egen sida hos STYLIGHT. Där kan man genom sin användare "hjärta" saker, finns hur mycket saker som helst, så hamnar produkterna under din profil. Sedan kan man kolla på vad andra har "hjärtat". Skit kul grej faktiskt! Jag har "hjärtat" en massa snygga skor, klänningar, smycken, klockor, jeans och tröjor. Gå in på min profil och titta! Riktigt bra sida, rekommenderar!!

 

Klicka HÄR för att komma till min profil och se vad jag har för stil! Gör en egen sida du också hos Stylight!


Kreativitet

Bjuder på en kvälls GIF
 
Åhhh guuud!!! Min rygg är så stel, min kropp har somnat och hela jag är uttråkad! Har legat i sängen och glott på Supernatural HELA KVÄLLEN. Har knappt hunnit äta någonting, haha.. Gjorde några kvälls mackor förut och en kopp Varma Koppen. 
 
Gick förresten och köpte ett skissblock tidigare idag. Hade tänkt att bli lite kreativ faktiskt! Jag älskar ju att rita, det vet nog alla som känner mig. Ritar och skissar i alla mina block, på alla papper jag ser och ja, överallt helt enkelt. Så köpte hem ett grymt block förut och har nu bestämt mig för att utvecka min så kallade "konst". Mitt första försök blir att rita en varg. Får se hur det går.. Ritade en ganska så lyckad ros här om dagen, och bilden finns uppe på min Instagram som ni jättegärna kan kolla in! "Kkksenia" heter jag där!
 
Känner att jag måste upp och resa mig lite, sträcka på mig och hämta någonting att dricka, sen tror jag att jag börjar lite smått på min varg! Wish me luck. ♥

Tisdag

Picture from yesterday
 
Hej där allihopa! Har precis kommit hem från skolan (älskade korta tisdagar) och har bäddat ner mig i sängen framför Supernatural med Pringles och Redbull. Tänkte vara hemma och dega hela dagen, rita, lyssna på musik och titta på massa serie avsnitt. 
 
Väntar för övrigt på två paket som är påväg hem till mig, bland annat ett från Members, så hoppas att något kommer idag så jag kan hämta ut det!

Vackra höst

Photo: Ksenia Jernbom
Camera: Canon EOS 60D f/1.8
 
Jag menar, titta bara på dessa färger. Hur vacker är inte hösten egentligen? Hur kallt, regnigt och mulet det än är så kan jag bara inte fortsätta beundras av hösten. Vi lever i en färgglad värld trots allt! Beautiful, love it. 

Monday update

Morning photos
 
Godmorgon världen! Hur mår ni? Det är måndag och en ny vecka! Jag mår underbart bortsett från att jag fortfarande har lite slemhosta och rösten är sjuk, annars mår jag super. Befinner mig i skolan och har foto just nu. Varit ute med kameran en stund och fått några fina höst bilder! Visar er några senare idag tänkte jag. 
 
Går på lunch om drygt en halvtimme. Köttbullar och stuvade makaroner bjuds det på idag, så himla gott! Hoppas att allting är bra med er. Kyssar så länge! ♥

Supernatural

I love this
 
Hello there everybody! Befinner mig liggandes i min underbara säng just nu och sysselsätter mig med att se på Supernatural. Under bara 3 veckor har jag sett på 3 säsonger och idag började jag på den 4e. Rekommenderar VERKLIGEN den här serien till alla som tycker om lite övernaturliga grejer! Även om det kan bli lite overkligt och överdrivet i vissa scener så är serien helt underbar. Demoner, andar, obeskrivliga saker och massa mer är det man får se, plus dom snygga bröderna som är till vänster på bilden åvan. SE DETTA! 
 
Ska koka upp en kopp te och käka gósaker och sätta på yttligare ett avsnitt. Hoppas ni har haft en fin helg!

Home in my bed


Tidsfördriv i skolan

Hallå! Kom precis hem från skolan och det första jag gör är att ramla ihop i min säng.. Är så himla trött och fortfarande sjuk att jag inte ens orkar ta upp min dator ur väskan, så jag mobilbloggar istället!

Hur mår ni? Jag mår väl bra antar jag! Bortsett från att jag är jätte förkyld, snorar och har muskelvärk för att jag har hostat så mycket, så mår jag faktiskt underbart! Det är fredag, helg och nu kan man slappna av på riktigt. Hoppas att ni får en trevlig fredag!

Shopping tips

1. Galax tröjan hittar du HÄR | 2. Klänningen hittar du HÄR | 3. Jackan hittar du HÄR | 4. Klackarna hittar du HÄR | 5. Glitter pumpsen hittar du HÄR | 6. Kängorna hittar du HÄR

Cold

Weheartit.com
 
Hej på er! Ligger hemma i sängen sedan lunch tid idag och försöker få mig frisk! Började få ont i halsen igår och nu har jag tappat halva rösten och lider av täppt näsa. Har fått gott om medicin så det lär bli bättre snart! Ska gå och koka upp en kopp te och sätta mig på balkongen i några minuter för att få frisk luft. DÖR här inne.. 
 
Har precis sett klart säsong 2 av Supernatural, fyfan vad bra det är! Började med serien för typ 2 veckor sedan och helt plötsligt är jag på 3:dje säsongen! Jag är så fast. Imorgon släpps första avsnittet av Vampire Diaries säsong 5 ut, äntligen! 

I'm sorry!

Bjuder på denna gamla arkivbilden
 
Godmorgon och ett enormt förlåt för den sjukt låga uppdateringen under dom senaste dagarna. Rättare sagt för den absolut tomma uppdateringen.. Har ju inte bloggar en enda gång under typ 4 dagar? Fy skäms Ksenia. Men om jag ska vara ärlig så har jag haft så hemskt mycket plugg under helgen. Hade ett prov i psykologi igår som jag var tvungen att plugga till och en massa andra saker. Har städat hela lägenheten under helgen också, vilat upp mig ordentligt och umgåts med vänner. Ska i alla fall se till att få igång bloggen på rätt spår igen och sluta svika er läsare. 
 
Kan till och med säga att jag jobbar på den nya blogg designen nu också. Den kommer bli episk om det går enligt mina planer och idéer! Så håll tummarna med mig och hoppas på det bästa resultatet! Än vet jag inte när det blir klart, men ha tålamod och håll utkik!

RSS 2.0