Jag behöver hjälp!

Hej mina fina läsare (som är så extremt snälla och duktiga som fortfarande läser min blogg fast än jag super på att uppdatera er!)
 
Jag har en tjänst att be er alla om. Eftersom ni själva säkert har märkt att min uppdatering här i bloggen bara sjunker och sjunker, så behöver jag er hjälp att ändra på det! Jag vet inte vad det är, men jag har tråkigt nog tappat sån extrem blogg lust.. Är det för att jag kanske inte har någonting att blogga om? Eller kanske för att ingenting speciellt händer i mitt liv? Eller kanske till och med att jag har tröttnat på min gamla Nikon kamera så att jag tappat intresset att ta bilder och visa upp? Jag vet helt enkelt inte.. Det är nog allt i ett, en enda stor j*vla röra. Det där med kamera kan stämma väldigt bra, för när jag lånar hem skolans kameror (som är 1000x bättre) så finner jag det själv mycket roligare att blogga. 
 
JAG BEHÖVER ER HJÄLP! Någon av er kanske vet vad som behövs för att få tillbaka sin blogg lust? Någon av er som kanske varit i samma situation som mig, som sedan fått tillbaka lusten att blogga, hur gjorde ni då? Jag blir galen, tänker på bloggen hela tiden, att få uppdatera er och så vidare, men jag ORKAR bara inte, har ingen lust som sagt.. Sedan har jag en till fråga. Om jag nu får tillbaka min blogg lust, vilket jag VERKLIGEN hoppas, vad vill ni då se mer av i bloggen? Kom med tusentals förslag, snälla ni! Jag är helt tom i huvudet, jag hittade knappt ork till att skriva detta inlägg. Haha, skämt åsido, men ni förstår vad jag menar! Jag vill ha en bra blogg, som folk VILL läsa, tycka om och tipsa andra om. Snälla HJÄLP! ♥
 
En av dom senaste bilderna från min Instagram - Kkksenia

Dinner night

Källa: Weheartit
 
Hej på er allihopa! Hur har ni det? Jag har det underbart. Sov så djupt och skönt i natt och känner mig riktigt utvilad. Tänkte bara lite snabbt berätta vad jag har för planer ikväll! Jag och tjejerna ska ut och käka god mat med dryck på Cromwell. Isabelle har fyllde år den här veckan, så det blir som ett litet firande rättare sagt! Kommer bli riktigt mysigt! Kommer förmodligen ta med mig kameran också så jag kan bjuda er på fina bilder från kvällen om jag kommer ihåg att klicka några! Efter maten kommer vi fortsätta kvällen hemma hos Isabelle. 
 
Jag hoppas att ni också får en underbar lördagskväll! 

RSS 2.0