Porträtt

Bild från igår!
 
Åh, äntligen har jag lagt mig skönt i sängen! Slutade skolan klockan 3 idag, därefter drog jag till affären och hem lite varor som mamma bett mig göra. Efter det ställde jag mig i köket och lagade mat! Så nu blir mamma jätteglad då hon kommer hem och det står god färdig mat framme. Åt lite jag också precis och har nu lagt mig i sängen som sagt. Ska sätta på en film och bara ta det lugnt!

15% rabatt på DW klockor!

www.danielwellington.com
 
Som jag lovade så har jag nu fixat en rabattkod till er. När ni kommer till kassan så skriver ni bara in "ksenia" så dras det av 15% rabatt! Rabatten är giltig till och med den sista mars! Tryck HÄR för att komma till butiken. Gilla även Daniel Wellington på Facebook HÄR.
 
Tillägg: På bilden ser ni min lilla DW-samling också, som jag också lovade att visa! Den nyaste till vänster och gamlaste till höger. Love this watches! 

Bild från igår

Bjuder på denna bild såhär dax
 
Bjuder på den här soliga och härliga bilden, tagen på lunchraten igår. Så skönt med sol!! Har legat och segat mig i sängen heeela dagen och kvällen.. Har endast rest på mig två gånger för att äta och gå på toa, annars har jag legat här, stendöd. Har tittat på film, spelat Candy Crush, lyssnat på Innas nya låtar och så vidare. Känner hur ögonen sakta stängs, kanske dags att lägga sig? Försov mig till skolan i morse, jag måste verkligen få mer sömn!
 
Fixar förresten ihop en rabattkod till er, på Daniel Wellington klockorna imorgon! Så kika in här då! Kommer samtidigt visa min lilla samling också, haha!

New watch!

New watch!
 
Daniel Wellington
 
Då jag kom hem såg jag ett litet paket som hade trillat ner i brevlådan! Där i låg min 5:e Daniel Wellington klocka, älskar dom! Tänkte visa er min lilla samling senare eller imorgon faktiskt!
 
Kommer fixa ihop en rabattkod till er också, så ni kan köpa en fin Daniel Wellington till ett riktigt bra pris! Håll utkik!

www.uniprice.com

Väska från www.uniprice.com
 
Hittade en jätte snygg väska från www.uniprice.com, kostar 2.815 kr och skulle varit sjukt snygg nu till sommaren! Fingrarna kliar.. Finns så himla mycket snyggt hos Uniprice, så som till exempel skor, snygga party klänningar, ännu fler väskor och accessoarer med mera!
 
Klicka HÄR för att komma till butiken och HÄR för att komma till just denna väska!

Pink sky

Två bilder på den vackra kvälls himlen från tidigare idag
 
Ligger i sängen under täcket med en stor kopp te vid sidan om. Har det hur mysigt som helst faktiskt. Har tittat på "Sex and the city 3" och nu lyssnar jag bara på musik, smsar och spelar Candy Crush. Så ser typ mina kvällar ut i vanliga fall också i och för sis! Slutade skolan klockan 11 idag och drog ner till stan med några klasskompisar för att käka lunch på Subway, det satt perfekt! Därefter åkte jag hem och har i princip bara legat i sängen sedan dess, ätit och sett på film! En vanlig tisdag. 
 
Tänkte bara visa hur fin himlen var tidigare, allt var rosa, så vackert!

Fransar

Ny top - Bikbok - 199 kr

Ny väska

Ny väska från Members
 
Hallå där! Skulle bara visa min nya väska som jag hämtade ut efter skolan idag! Den kommer vara perfekt nu och till våren, datorn och allting får plats! Den är beställd från Members och gick på bara ca kronor! Älskar Members erbjudanden!
 
Vill ni också handla billigt och ta del av Members erbjudanden? Kommentera då er mail adress i det här inlägget så skickar jag en invite till er! Ni får dessutom 50 kronor att shoppa för om ni går med genom min invite!

Idol och förebild

Shining star - Inna
 
Denna otroligt vackra kvinnan är min absoluta förebild och idol. Älskar hennes musik och hennes röst! Om endast tre dagar släpper hon ett helt nytt album, läntarrr!! 

Kingdom

Kingdom - Tom Staar (Blasterjaxx remix)
 
Har precis tagit mig en skön dusch och sitter nu i sängen i min underbara rock. Har på musiken på hög volym och ska snart göra mig i ordning. Åker in till stan om någon timme och träffar en kompis en stund, mys! Då jag kommer hem så lägger jag nog mig i sängen direkt. Skolan börjar ju imorgon.. 
 
Nu ska jag äta någonting, kolla på ett avsnitt av Sex and the city, sedan gör jag mig i ordning!

Bildbomb från igår!

Bilder från igår!
 
Hej på er! Tänkte starta dagen genom att bjuda på några bilder från gårdagens fest! En klasskompis till mig fyllde år och vi hade det allmänt roligt! Kul att vara med klasskompisarna utanför skolan också!

Yttligare en bild från igår

Me yesterday - instagram @kkksenia
 
Har varit och handlat lök, wok och lite annat och precis lagat mat! Känner mig som kvinnan i huset, haha. Har börjat ta fullt ansvar och börjar bli en bra kock! ;) Har proppat i mig lite mat och nu ska jag hoppa in i duschen. Då jag har gjort mig i ordning sticker jag iväg till stan och möter upp Michelle, sedan bär det av mot en klassfest eller något liknande. Kommer säkert bli jätteroligt! Önskar er en fin kväll! 

23 februari 2013

Bild från igår
 
Hej på er! Har ni sovit gott? Det har jag, har dock inte sovit ut.. Somande runt klockan 5 på morgonen och vaknade nu runt klockan 12.. Satt vid datorn ett par timmar efter att jag kommit hem från Isabelle. Vi hade köpt massa gott för lite mer än 200 spänn, sen satt vi och tryckte i oss allting.. På bordet stog potatissallad, läsk, konservfrukter, gurka, dipp, nötter, chips och ölkorv, så himla gott. 
 
Ligger i sängen just nu och ska strax upp för att ta en dusch, därefter går jag en snabbis till affären och köper hem lite mat. Mamma åker bort idag så jag måste laga mat och så vidare. Får se vad jag lagar! Återkommer med kvällens planer snart!

Random video

Random video
 
Eftersom jag har varit så dålig på att videoblogga när jag till och med har lovat att göra det, så tänkte jag bjuda på en lite video som spelades in för någon vecka sedan. Sitter i biblioteket med några klasskompisar. Bjuder på mig själv lite också, haha! 
 

Mina sommar planer 2013


Friday

Såhär ser jag ut just nu!
 
Godmorgon sötisar! Börjar dagen med att bjuda på denna bild. Nyvaken och osminkad! Har precis ätit lite frukost och ska alldeles strax hoppa in i duschen. Efter det åker jag in till stan, möter upp en kompis och fixar lite småsaker! Har ingenting planerat för ikväll, så får se vart jag hamnar!

New top

Spetstop från Bikbok - 69kr

Coffee break

Right now - instagram @kkksenia
 
Sitter med en kopp kaffe på Espresso House med Michelle! Vi har som sagt datorerna med oss och pluggar lite smått. Håller samt på med ett sommar collage som jag visar upp för er senare! Lite saker jag ska göra i sommar och så vidare, kommer säkert bli jättebra! 
 
Fick för övrigt ett samtal av Fanny nyss och vi kanske sätter oss på en fika nummer 2 med Isabelle också, tar igen lite och så! Senare ikväll blir det bio som sagt! 

Rise up!

Rise up - Yves LaRock
 
Godmorgon!! Det är en ny dag och jag börjar morgonen med en kaffe och en grym sommarlåt! Ska göra mig en god frukost nu och sedan gör jag mig i ordning för att åka in till stan och ta en fika med fina Michelle! Vi tänkte ta med oss datorerna och göra lite skolarbete också. Senare ikväll drar jag på bio med några från klassen. Kommer bli en mysig dag!

Dagens mini shopping!

Dagens mini shopping!
 
Detta fick jag med mig hem från staden idag. Ett paket svart hårfärg, 2 par örhängen i olika färger som kommer vara snygga till sommaren, och ett basic korall linne som också kommer vara perfekt till sommaren! Måste färga mitt hår nu snart, har brun/grå utväxt som verkligen inte är vacker.. Örhängerna är för övrigt från Bikbok och resten från H&M. Nöjd med dagens inköp!

Två bilder från dagen

Dagens goda middag, Tacobar!
 
Och en bild på mig!
 
Kom precis hem från en lyckad kväll! Började med att jag och Isabelle kikade runt lite i stan, hittade lite fint som jag köpte hem också! Visar er alldeles strax! Därefter tog vi en fika, ett måste då man yrar runt i stan. Efter en kopp kaffe kollade vi runt i en timme till ungefär, sen drog vi till Hageby Centrum och käkade en god middag på Tacobar! Det satt riktigt fint. Nu är jag hemma och fryser som bara den, har tagit på mig rocken och krypt ner under täcket, nu ska jag koppla av! 

Sticker ut!

Just nu!
 
Sticker ut på en runda i stan med Isabelle! Vi ska kika på lite kläder och ta en fika bland annat, hoppas ni har en bra dag! 1000 pussar!

Ultra White

Ultra White tandbleknings penna
 
Åh så underbart! Mina två Ultra White tandblekningspennor har kommit! Trodde att leveransen skulle vara mycket längre faktiskt. Men nu är dom här och ska börja användas redan idag! Så fort jag märker skillnad, om jag nu gör det, så kommer jag tala om det! Det återstår att se!
 
Vill du också köpa en tandbleknings penna för endast 99 kr (ord. pris: 499kr), då klickar du HÄR, så ser du erbjudandet lite längre ner till höger!

Onsdag

Börjar morgonen med en kopp kaffe
 
Godmorgon alla mina fina läsare! Har ni sovit gott? Det har jag gjort! Dock så blev jag väckt av våran hyresvärd då han skulle installera vår nya tvättmaskin.. Fasen vad dom gapade och höll på.. Som tur så somnade jag om en extra timme då han hade dragit! Sitter i sängen med en kopp kaffe som ni ser och ska strax göra lite frukost. Därefter städar jag rummet och fixar disken! Tror aldrig rummet har varit såhär stökigt förut, haha.. 

Wakanda

Wakanda - Dimitri Vegas & Like Mike

Paket #2!

Paket nummer 2!
 
Dessa gó bitar låg i andra paketat som jag hämtade ut! Också köpte från Members och dom var grymt snygga på! Dom här snyggingarna gick på 36 kronor om jag inte minns fel! Jävligt bra kap. 

Allt är perfekt

Bild tagen i fredags!
 
Känner att allt har fallit på plats! Är så sjukt lycklig och glad att jag inte finner några ord! Har en sådan extrem magkänsla att allt är så underbart. Det är så mycket kärlek runt omkring mig, har så fina vänner och en mamma som jag älskar. Åh, ingenting kan bli bättre just nu!! Aldrig varit lyckligare i mitt liv än vad jag är nu.
 
Tillägg: Ligger för övrigt i min säng just nu och har precis tagit mig en kopp kaffe, kände mig lite sömning.. Väntar också på att Isabelle ska bli klar så att vi kan träffas! Ska förresten visa er vad som fanns i det andra paketet jag hämtade ut, håll utkik!

Nu är dom här igen!!

Yes! Nu är äntligen glitter klackarna tillbaka på Members igen! Förra gången såldes alla slut på bara några timmar, men nu är dom här igen och alla kostar endast 149kr styck! Tycker verkligen att ni ska passa på!
 
Är ni intresserade och vill ta del av detta erbjudandet? Skriv då er epost adress som kommentar i detta inlägget så skickar jag en invite till er så kan ni köpa ett eller flera par magiska glitter high heels! Ni får dessutom 50kr att handla för om ni blir medlem genom min invite! Alltså kommer ett par klackar kosta 100 kronor!

Paket #1!

Nelly shoes
 
Hämtade precis ut två stora paket, och i ett av dom låg dessa snyggingar! Dom är så jäkla snygga på, kommer bli så fräckt till sommaren! Beställde dom från Members, dom gick på 0kr! Gratis är gott! 

Good morgning monday

Bild från igår kväll!
 
Godmorgon allihopa! Trodde att jag skulle sova lite längre faktiskt, men vaknade av ett sms från Posten! Har två paket jag ska hämta ut.. ;) Can't wait!!! Vad tror ni att det kan vara?
 
Förlåt för den dåliga uppdateringen förresten.. Var inte alls på humör för att blogga igår, så tog helt enkelt en ledig blogg-dag! Igår var jag i alla fall bara hemma. Stack ut och träffade in kompis senare mot kvällen, men annars var jag bara hemma och tog det lugnt! Idag ska jag som sagt hämta ut två paket, som jag självklart visar er senare, sen träffa jag Isabelle!

Gårdagens look

Såhär såg jag ut igår kväll!
 
Hann ta en bild i enorm stress igår kväll, men den får duga! Stack ut och roade mig med Isabelle igår och vi hamnade på en "fest", DJ Quality hette den, som vi egentligen inte ens ville gå till. Vi var i alla fall där i typ 2 timmar tills det slutade, därefter drog vi ner till stan och käkade innan vi åkte hem. Kom hem ganska sent och la mig direkt! Sov som en riktig prinsessa inatt verkligen. 
 
Har ätit upp mina goda sushi bitar nu och ligger bara ner i sängen. Ska ta mig en dusch om en liten stund och börjar därefter göra mig i ordning. Åker in till stan lite senare och tar en fika med en vän!

Sushi

Sushi, soya och en kopp kaffe till frukost!
 
Godmorgon sunshines! Hur mår ni idag? Har ni haft en bra dag på första lovet? Jag vaknade nästan precis, med världens träningsvärk från gårdagens idrottlektion och hela kittet.. Som tur så har vi kylen full med gó saker så läker min värk med sushi och en kopp kaffe såhär dax! Det var riktigt länge sen jag åt sushi, det är så himla gott!

Friday

Såhär sliten och äcklig är jag just nu
 
Kom hem från skolan för drygt 2 timmar sedan! Hade idrott sista lektionen och fick med mig en biobiljett hem för bra ansträngning och peppning! Inte alltid man får sådana belöningar från skolan! Har tagit mig en kopp kaffe och bara legat i sängen. Ska strax hoppa in i duschen samt tvätta mitt löshår. Träffar Isabelle senare mot kvällen, därefter får vi se vart vi hamnar! Det är fredag och lovet har börjat, kan inte må bättre!

Meteorit i Ryssland

Källa: Aftonbladet
 
Videon är från idag. Nu är det något som händer i världen, inte minst sagt i Ryssland.. Någon slags meteorit har kraschat i Ryssland, 150 mil öster om Moskva.
 

Aftonbladet - Explosionerna ägde rum i Tjejlabinskregionen, cirka 150 mil öster om Moskva. De brinnande meteoritpartiklarna som föll från skyn under morgontimmarna ledde till stor förvirring och oro bland boende i städer som Tjeljabinsk, Jekaterinburg och Tjumen. Enligt vittnen skakade husen och fönster exploderade när partiklarna träffade jorden. Meteoriten, eller meteoriterna, ska ha kraschat in i en vägg nära en zinkfabrik och stadens internet och mobilnät har drabbats av störningar. Läs mer HÄR!


Mina fina pannkakor

Mina fina pannkakor!
 
Då var det klart! Nu kommer mamma bli glad då hon kommer hem.. ;) Ska alldeles strax ta och hoppa in i duschen, behöver fräschas upp lite och bli ren! Efter det ska jag till tvättstugan och stoppa in lite smutsig tvätt, sedan tar mamma över då hon kommer hem. Annars ska jag bara ta det lugnt, titta på film och koppla av! 
 
Sista chansen till att få tandbleknings pennan från Ultra White för endast 99kr istället för 499! Klicka här för att komma till sidan så ser du erbjudandet till höger längre ner!

Roses

Foto: Ksenia Jernbom
Kamera: Canon EOS 60D + Image Stabilizer 18-55mm

Pannkaksbak

Bild tagen från Google.
 
Har precis kommit hem från affären efter att ha legat i sängen och tittat på Street Dance 2 samt skickat en en engelsk uppsats om dagens tema "kärlek". Köpte mjölk och en liten alla-hjärtans-dag-present till mamma, det förtjänar hon! Tänkte göra lite pannkakor nämligen, därför jag köpte mer mjölk! Så nu blir det riktigt pannkaksbak här hemma!

Happy valentines day!

Glad alla hjärtans dag mina fina läsare!

500!

Instagram @ kkksenia
 
Idag fick jag 500 följare på Instagram. Vem blir den 501:e? Vill du följa mig i bilder så finns jag där: kkksenia! Updaterar dock inte lika ofta där som i bloggen, men alltid något!

Beställt väska!

Klickade precis hem den här väskan!
 
Det är mycket som är påväg hem till mig nu, wuhu! Två par skor, väska och tandblekningspenna! Känner mig rätt dum mot bankkortet nu faktiskt.. Men behöver verkligen nya saker! 
 
Denna väska beställde jag i alla fall från Members för endast 100 kr (ord. pris 349 kr). Vill du också få massa rabatter och erbjudanden? Kommentera då din epost adress i detta inlägget så skickar jag en Members-invite till dig. Du får 50 kr att handla för om du blir medlem genom min invite!

Takin' a break

Right now
 
Har slutat för dagen och nu sitter jag med några klasskompisar på Espresso House med en kaffe. Ska bli klar med ett svenska arbete tänkte jag och lite annat om jag hinner. Blir nog kvar här i någon timme!

Haha, som värst..

Bjuder på en gammal video
 
Kollade igenom mina gamla videos och hittade denna! Haha, här var jag nog lyckligast och gladast. Tror det var någon gång i början av 9:an, är inte riktigt säker. Jag menar, kolla mina ögonbryn, haha.. 
 
Nej men det jag ville ha sagt med detta inlägget var väl att jag ska bli bättre på att videoblogga. Nu då jag går i media linjen så har jag ofta tillgång till bra kameror, då kan jag alltså filma med svin bra kvalité! I will do my best!

B&W

Bild från igår
 
Godmorgon allihopa! Jag mår super och hoppas att ni med gör det! Befinner mig i skolan just nu och har rast i några minuter till, men strax kör matten igång igen.. Slutar halv 3 idag om inte lite tidigare. Efter skolan drar jag hem och pluggar. Måste få massa gjort verkligen!! 
 
Ville också uppmärksamma er om att min header inte vill vara med riktigt.. Tror att ni också har märkt det! Den bara slutade visas från ingenstans, men jag jobbar på det! Försöker fixa det.

Sex and the city

Kvällens gottigott
 
Ja.. Jag ligger fortfarande i sängen och tittar på film. Mamma kom precis hem från affären med en massa gott, så tänkte, varför inte äta lite och kolla på en till film? Satte just på "Sex and the city 2" filmen, den är så himla bra! Så nu ska jag gosa mig ner i sängen igen och bara ta det lugnt, äta gott och njuta av en bra film, samt leva mig in i den. 
 
Detta blir sista inlägget för idag, hörs imorgon igen! Godnatt!

Skyfire

Dagens Ksenia!
 
Bjuder på en bild jag tog i morse innan jag drog iväg till skolan! Har varit hemma hela dagen faktiskt. Slutade klockan 11 och stack till biblioteket i en timme med några från klassen. Tog tag i lite plugg och tog det lugnt. Då jag kom hem så poppade jag lite popcorn och tittade på filmen "500 days of summer". Sjukt bra var den!! 
 
Ska väl fortsätta att ligga i sängen och dega. Måste ta en tablett också, har extrem huvudvärk.. Lägger mig lite tidigare ikväll tror jag, måste få mer sömn. 

Anledningen till förseningen

Morgonens statusuppdatering..
 
Hej på er! Kom försent till skolan idag, och här är min anledning.. Vaknade som vanligt klockan 6 och somnade om lika fort, hörde inte alla mina larm som jag ställde. Det var då jag drömde värsta drömmen, haha.. Att jag kysste den underbara Ed Westwick (Chuck Bass) från Gossip Girl! Han måste nog vara den snyggaste och sexigaste mannen i världen.. Vaknade strax efter klockan 8 och det var då jag såg hur mycket klockan var så kom drygt en timme försent till skolan. Bravo!
 
Min framtida man, åhhhhhhh!

Dead

Turkiet 2011
 
Bjuder på en bild från då jag var i Turkiet året 2011. Har enorm bildbrist och är verkligen inte i skick för att fotografera mig just nu. Ligger helt död i min säng och gjort det ända sen jag kom hem från skolan.. Har legat och kollat på Sex and the city, ätit chips, granatäpple och druckit god juice. Nu ligger jag och spelar Candy Crush samt lyssnar på lugn musik. Är så himla trött, det är helt sjukt, känns som att jag ska somna när som helst och det lär jag nog göra.. 
 
Beställde förresten en tandblekningspenna tidigare idag i hopp på att den funkar då jag får hem den! Har faktiskt hört att den ska funka och att den är jättebra, får hoppas på det! Tycker att ni också ska passa på att köpa en sådan, så länge det är så billigt! Titta inlägget under!

Få ett fint vitt leende!

Få ett fint vitt leende för endast 99 kr!
 
MNu får du en tandblekningspenna från Ultra White för 99 kr istället för 499 kr! Denna unika tandblekningspenna är enkel att använda och smidig att ta med vart du än går. Den innehåller en effektiv blekgel som penslas direkt på tänderna. Tack vare den speciella penselborsten kommer du åt överallt och tänderna blir vita snabbt och säkert. Så nu kan du få ett dröm leende för bästa priset! Rabatten gäller endast i 4 dagar till, så passa på!
 
Klicka HÄÄÄR för att komma till sidan så ser du erbjudandet till höger!

Monday

Jag idag!
 
Godmorgon alla fina där ute! Hur mår ni idag? Jag mår utmärkt, var bara lite svårt att gå upp i morse.. Har varit ute och fotograferat med Michelle lite nu den första lektionen. Så ni fick en ny och fräsch bild! 
 
Har precis skickat in lite bilder som vi skulle ta som sagt och snart är det lunch.. Är hur hungrig som helst! Efter skolan sticker jag ner till stan med Michelle en stund, därefter drar jag hemåt och tar det lugnt. Hoppas ni har en bra dag!

Bokat biljetter!


Nu har jag och mamma äntligen bokat biljetter till vår Turkiet resa i sommar. Vi kommer bo på Blue Diamond Alya hotell, All Inclusive, i Alanya. Vi åger 16 juni och är tillbaka 23 juni! Kommer bli en riktigt härlig vecka med massa god mat, sol och bad! Bara några månader kvar, kommer bli så härligt! Turkey, here we come. 

Besök min fina väns blogg!

Hon heter Isabelle Kungshammar och du kommer till hennes blogg HÄR!
 
Nu har min fina vän skaffat blogg, tänkte hjälpa henne på traven lite! Så jag tycker verkligen att ni ska gå in och kika där! Hon skriver om allt: musik, resor, tips, hennes vardag, svarar på frågor och lägger upp massvis av snygga bilder! Ta en titt!
 
KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HENNES BLOGG!

Godmorgon!

Shogun - Amplify
 
Godmorgon!! Börjar denna söndag med att bjuda på en låt som fått mig på bra humör flera dagar i rad nu! Den är så himla bra. Vaknade i alla fall precis, sov som en prinsessa! Drömde också en dröm som gjorde mig så himla glad, blev förbannad då jag vaknade.. Den var så verklig!!
 
Igårkväll så var jag och Isabelle hemma hos hennes pappa. Först var vi i stan och tog en fika, därefter inhandlade vi massa gott så som chips, nötter, gurka, dipp, läsk och sen åkte vi till hennes pappa. Vi hade det jättemysigt faktiskt, så en sjukt bra film på TV, Enemies of the states. 
 
Idag så är jag bara hemma, fast lite senare ikväll åker jag och möter en kompis i någon timma! Annars kommer jag bara vara hemma idag och återhämta mina krafter. Har träningsvärk i hela kroppen.. Inte roligt alls. Nu ska jag upp och käka någonting!

Ikväll syns jag över hela blogg.se!

Ikväll kommer jag synas över hela blogg.se!
 
Ni kanske har sett dessa rutor som är på höger sida av blogg.se då man är inloggad? Nu kommer i alla fall jag synas över hela blogg.se ikväll! Don't miss it!

Bowling!

Bild från igår kväll
 
Godmorgon skönheter! Vaknade för drygt 1-2 timmar sedan och har bara legat i sängen sedan dess. Vaknade upp med sjukaste huvudvärken och nu ligger jag och botar det med juice och en tablett.. Var som sagt och bowlade med Isabelle igår kväll, det var riktigt roligt, dock vann hon.. Hon drog 2 strike i rad och en massa spare's. Snacka om att jag inte är bra på att bowla.. Sist jag körde var jag typ 8-9 år, så det kanske inte är så konstigt haha!
 
För övrigt så har jag inga planer för ikväll, får se vad jag hittar på. Ska i alla fall in till stan lite senare och ta en fika med Isabelle. Känner suget efter en stor kopp rykande hett te.. Efter det träffar jag kanske en annan kompis, men det kanske blir imorgon istället! Vi får helt enkelt se. 

Mössan på!

Nu drar vi!
 
Har dragit på mig mössan, ätit och klätt på mig. Nu tar vi på oss jackorna och drar till bowling hallen! Men först ska vi åka hem till Isabelle och lämna ett par saker, sen kör vi igång! Efter att vi har bowlat så träffar vi förmodligen ett par vänner, kul! Hoppas att ni har en rolig och mysig kväll med era vänner och familj! Vi hörs senare, kyssar!

Såhär ser jag ut ikväll

Kör på röda läppar och lockar i håret ikväll!
 
Har tagit mig en varm och skön dusch sedan sist jag uppdaterade, har till och med hunnit fixa mig också. Bara kläderna som ska på, sitter fortfarande i min sjöna rock! Nu sitter dock Isabelle vid spegeln, så måste vänta på att hon också ska bli klar! Vi kommer dra någonstans runt klockan 8 eller 9, måste fixa lite saker innan också!

Bowling ikväll!

Ikväll bowlar vi!
 
Sitter hemma hos mig tillsammans med Isabelle just nu! Vi har precis ringt och bokat bana hos Vilbergen Centrum, så ikväll bowlar vi! Kommer bli skit roligt och vi har banan i 2 hela timmar, wihu! Ska försöka ta lite bilder därifrån också, vi är där från klockan 10 ikväll! Efteråt drar vi ner till stan och käkar innan vi drar hem. Så så ser våra planer ut för ikväll, vad ska ni hitta på? 

Paket från Ginatricot!

Mössa - Ginatricot - 49 kr
 
Det var detta som var det "hemliga" paketet jag besällde från Ginatricot här om dagen! Nu blir jag varm om huvudet och det kommer vara så himla snyggt till våren också! Mössan är svart i verkligheten, ser lite brun ut på bilden.. 

Frågor och svar!

 
Kan du visa i ett inlägg hur man gör en slideheader?
Svar: Ja det kan jag göra, tänkte faktiskt göra det ändå! Men då blir det tyvärr inte "bild-för-bild" förklaring utan mer i text, men jag ska göra så att ni förstår!
 
Vad heter programmet där du redigerar dina videos?
Svar: Jag redigerar film och video i programmet "Adobe Premiere Pro CS6"! Det är svin bra men lite svårt att förstå i början.
 
Har du uppklippt hår?
Svar: Ja det har jag och har alltid haft! Klipper alltid uppklippt då jag klipper mig!
 
Varför får du mycket mer rabatt på Members än vad som är på sidan? Till exempel dom där skorna kostar just nu 129 kr och inte 36 kr?
Svar: Det fungerar såhär: När man är medlem på Members så är det upp till dig att värva vänner så att säga. Man får andra att bli medlem, och för varje gång dina vänner du värvar gör sitt första köp så får du 50 kronor! Bra va? På så sätt får du "mebers-pengar" och kan shoppa gratis! Vi säger nu att du värvar 4 vänner som köper ett varsitt par skor, då får du 50 kronor från vardera, alltså 200 kronor sammanlagt! Hoppas att det var till hjälp! Ni som inte fått invite av mig förresten, ni är antingen redan medlemar på Members eller så är er epost redan registrerad där!
 
Vilket gymnasium går du på och linje?
Svar: Jag går på JB Gymnasiet i Norrköping, Estetik och media som linje!
 
Hur får du dina ögonfransar att böjas upp så mycket?
Svar: Innan jag lägger på mascaran så böjer jag alltid ögonfransarna med en ögonfransböjare, finns att köpa i vilken affär som helst. Därefter använder jag mig av en vattenfast mascara som böjer fransarna automatiskt, "curl mascara". Sånt brukar stå på mascaran!
 
Hur får du så mycket volym i ditt hår? Vilka hårprodukter använder du?
Svar: Jag använder faktiskt INGA hårprodukter alls förutom shampoo och balsam som ger håret volym. Det shampoo och balsam som jag använder ser ni här under! Balsamet ser precis likadant ut!
Hoppas att ni har fått svar på alla era frågor! ♥

My Spotify list

Klicka på bilden för att komma till min Spotify lista!
 
Tänkte dela med mig av min Spotify lista! Klicka på bilden eller HÄR, så kommer ni direkt till den! Listan innehåller allt från House, Trance, Dance, Dubstep till Techno och allt möjligt! Den uppdateras varje dag men ny och fräsch musik, subscribe! 

Snart är det sommar

Alanya, Turkiet 2011
 

Mono in love - Edward Maya ft. Vika Jigulina

Cozy coat

Fått en mysig, supermjuk morgonrock av mamma!
 
Cozy time
 
När mamma kom hem förut så hade hon med sig en sjukt mysig morgonrock till mig som hon köpt. Den kommer från Cubus och går på 299 kr. Ni ska känna hur skön den är, riktigt gosig och mjuk. Behövde en sån verkligen, fryser alltid på morgonen och då är det bara att ta på sig denna, perfekt! 
 
Tvätten har jag hämtat, så nu ligger jag framför en film och ska snart lägga mig. Är så sjukligt trött.. Med detta inlägget säger jag godnatt! Vi hörs imorgon igen, 1000 puss!

Red

Bild på mig från igår kväll!
 
Har precis ätit lite mackor, med tonfisk, tomat och god tropisk juice på det! Det satt som bara den, var skit hungrig.. Nu sitter jag bara i sängen och tar det lugnt. Klockan 5 så har jag tvättid, så kommer springa fram och tillbaka från tvättstugan ikväll.. Måste tömma och fylla diskmaskinen innan också. Det blir ingen lugn kväll för mig inte! Ska se om jag behöver skicka in någon skolarbete också. Hörs sen!

Order

Beställt från Ginatricot!
 
Har precis kommit hem och det första jag gjorde var att beställa en liten grej från Ginatricot's hemsida. Var i stan innan jag åkte hem och kollade där, men den fanns inte, så var tvungen att beställa istället! Ni får se vad det är då jag fått hem den. Kommer vara till stort behov nu och i vår!

Februari

Foto: Ksenia Jernbom
Kamera: Canon EOS 60D

Helt otroligt

Boots med nitar från Members
 
Kunde inte låta bli att beställa hem dessa snygga boots igår. Dom gick endast på 36 kronor, KAN NI FATTA DET!? Ordinarie priset var 499 kr. Detta gäller endast hos Members! Behöver massa snygga skor till sommaren och nu har jag två par som är påväg hem till mig just nu! Dom här är så himla snygga, love it!!!
 
Just nu är det sjukt snygga saker ute på rea på Members. Vill du också få massa rabatter? Om ja, skriv din epost adress som kommentar i det här inlägget så skickar jag en invite till dig! INTE NOG MED DET: du får 50 kronor att handla för om du blir medlem genom min invite som jag skickar!

4 år i Norrköping

 
17 år, bild på mig från sommaren 2012
 
Den 1:a februari 2013, i fredags, så var det 4 år sedan jag flyttade från Umeå. Så jag har redan spenderad hela 4 år i Norrköping. Vet inte riktigt vad jag egentligen skulle skriva i detta inlägget, men ville bara säga att jag lärt mig så himla mycket. Jag har lärt mig vad vänskap är, vilka man ska och inte ska umgås med, vad som är farligt för just mig och inte farligt och så vidare..
 
Kommer ihåg natten vi körde ända från Umeå till Norrköping, det tog 12 timmar, med stopp såklart.. Vi kom med snö på biltaket då det inte var en enda snöfläck här. Bara jag och mamma. Knappt hon visste vad vi gav oss in på. En helt främmande och okänd stad, tänk er! Så himla långt bort från allt jag växt upp med. Alla mina vänner, alla mina minnen och min underbara skola. Jag var 14 år och var livrädd, allt var så himla nytt, kommer ihåg det som om det vore igår! Vi kom fram 2 på natten och hela Norrköping sov. Vi sov vår första natt i bilen och det var svin kallt verkligen! Dom 2 första veckorna stod jag vid vardagsrums fönstret och grät i timmar, bara kollade ut och bröt ihop. Varje dag, samma sak! Det kändes verkligen som att jag inte passade in, jag ville inte vara här.. Till slut sa jag till mig själv att jag skulle skärpa till mig och ta en dag i taget! Jag började på en skola där jag inte trivdes alls, så jag fick plats på en annan, Victoriaskolan, där jag gick från 6:an till 9:an. Jag fick bra vänner och började tycka om det! 
 
I början av 2010 så mådde jag skit, jag var så himla svag och så ensam. Jag fick till slut en bra bästa vän, som jag efter ett år splittrades med på grund av en annan. Sen började allt byggas upp, mitt självförtroende, min svaga sida som blev allt starkare och starkare för varje dag! Känner att jag själv varit så himla stark. Tagit emot SÅ JÄVLA MYCKET SKIT. Jag var som en ängel i början, har till och med fått höra det själv. Jag var för snäll, jag lät alla in, samtidigt som jag bara mådde dåligt av det. Till sist fick jag nog. Jag började se allt från andras vinklar. Jag vet, det kanske låter dumt och konstigt, men det är sant! Jag levde mig in i andras ögon och såg från deras perspektiv. Då förändrades allt. Jag lärde mig från andra, och det är den människan jag är idag. Jag är en stark tjej, jag tar ingen skit, jag har lärt mig så himla mycket, det är nästan sjukt. Jag låter verkligen ingen dra mig ner. 
 
Jag vill framför allt tacka min vackra mamma som fört mig hit, skulle inte vara den människan som jag är idag annars. Jag har vuxit med stora steg och vet precis vad som är rätt och fel. Sen vill jag tacka mina fina vänner jag har här, OCH i Umeå, som jag fortfarande har kontakt med. Dom som verkligen finns där och förstår mig. Är så tacksam för allt. Jag vet precis vad jag ska göra av mitt liv och vem jag vill bli. Denna resa förändrade mitt liv. 

Quote


Here we go!

Kvällens go' saker!
 
Har lagt mig fruktansvärt skönt i sängen och tagit fram ölkorv, gurka och dipp till det! Ett ord - MUMS! Har tvättat av sminket, bytt om till skönare kläder och nu ska jag bara ligga och slappa! Ska sätta på några avsnitt av Sex and the city, sen är det bara att koppla av. Så ser min kväll ut i alla fall! 

Behind the scenes bloopers

Random "behind the scenes" bloopers
 
Låten i bakgrunden: Three Million (Your love is so amazing) - Avicii ft. Negin
 
Här har ni videon som jag lovade! Dom första klippen på mig ute i "skogen" är filmat nu då jag var och fotograferade i söndags. Så nu ser ni hur det går till då jag står ensam och fotograferar, haha! Dom andra klippen har jag tagit från några random videos vi filmat i skolan. 
 
Har förresten lagt in en Videofy ikon i menyn nu, lyckades hitta det till slut! Så om ni vill titta på mina gamla videoinlägg så kan ni bläddra i menyn till vänster!

Redigerar film..

Redigerar en liten film åt er!
 
Hej! Har slutat skolan för dagen och nu sitter jag i biblioteket inne i stan med 3 klass kompisar! Håller på att klippa ihop en liten video som jag snackade om här om dagen! Den håller faktiskt på att laddas upp för tillfället, så håll utkik så kommer den upp här inom kort! 
 
Ska hem om någon timme eller så, lägga mig i sängen och äta granatäpple! Mums.. Tänkte beställa ett par till skor från Members förresten, måste passa på nu när det är så billigt! 

NY DESIGN!!

Min nya slide-header! Vad tycker ni?
 
Efter ett par timmars arbete med massa koder i stilmallen och kodmallen så fick jag äntligen till det! Bilderna som är i headern tog jag ju igår, så här har ni resultatet! Andra bilden är dock tagen i somras. Blev sjukt nöjd faktiskt! Vad tycker ni?

Beställt!

Nelly shoes - 129 kr!
 
Beställde precis hem dessa snyggingar från Members för endast 129 kronor! Egentligen går dom på 499 kr, men eftersom att Members är världens bästa rabattsida så är dom på 47% rabatt BARA på Members. Förväntar mig att få dessa skor om ungefär 1-2 veckor, längtar att visa upp dom för er! Dom kommer sitta perfekt till sommaren.
 
Just nu är det över 100 Nelly skor ute på rea på Members. Vill du också få massa rabatter? Om ja, skriv din epost adress som kommentar i det här inlägget så skickar jag en invite till dig! INTE NOG MED DET: du får 50 kronor att handla för om du blir medlem genom min invite som jag skickar!
 

@ School

Right now
 
Godmorgon! Sitter i skolan med en kopp te och försöker läka min magvärk, har så himla ont.. Tog en tablett i morse också, men det verkar inte fungera. Har fotolektion just nu i alla fall som ni ser så lite roligt har vi ändå. Dagens uppgift var att fotografera mönster, jag är klar och har skickat in! Känns skönt.
 
Efter skolan idag så följer jag med Michelle och ta Gardasil spruta, därefter åker jag hem och lägger mig i sängen, pluggar och vilar.. Hoppas ni har en fin start på veckan. 

Sunshine

Bild från idag!
 
Var ju ute och fotograferade lite tidigare idag! Här har ni en bild. Fräsch och nytagen! Har en liten kort video på gång också som jag tänkte visa er. Lite "behind the scenes" från fotograferingen. Gjorde en video då jag pratar också, men hade inte tryckt in "spela in" knappen, så filmade helt enkelt inte då jag trodde att jag gjorde det.. 
 
Ska fixa ihop en snygg header också! Tänkte köra på en "slide-header", en header som byter bild, som på min gamla blogg.se blogg! Kommer säkert bli skit snyggt. Har för övrigt precis duschat och ligger nu i sängen och tar det lugnt. 

Inspiration

Källa: weheartit.com
 
Nu tänkte jag packa väskan med kamara, stativ och lite annat! Drar ut och fotograferar lite innan solen går ner. Det är så fruktansvärt fint ute, och sjukt varmt!! Hoppas jag får tag i några fina bilder. Show you later, puss!

Game time

Bild från igår!
 
Godmorgon godmorgon! Har legat vaken i sängen i drygt två timmar nu.. Vaknade runt klockan 10, halv 11 och sen dess har jag bara legat och slappat. Sov ganska dåligt inatt.. Låg och vred och vände på mig hela tiden, kunde inte somna.. Men till slut somnade jag och fick ett par timmar god sömn. 
 
Solen skiner idag igen, så himla fint väder!! Funderar på att gå ut med kameran en stund idag, innan solen lägger sig. Tänkte ta lite fina bilder och kanske sätta ihop en ny snygg header! Blir nog så! Ikväll kommer jag bara vara hemma, kolla på film och så!

Hoppar in i duschen nu

Bild från gårdagens idrottslektion
 
Bjuder på en söt bild från igår. Jag och Amelia fick gå en liten vandring runt strömmen på grund av att vi glömt idrotts kläder, skönt var det i alla fall!
 
Kom precis hem från centrum, köpt lite gott och så. Nu ska jag fixa i ordning mitt rum lite och stoppa in all smutsig disk, därefter hoppar jag in i duschen och gör mig ren. Stannar hemma ikväll, kollar på film och bokar Turkiet resa med mamma. Hoppas ni får en fin kväll!

Thai

Hej på er allihopa! Solen skiner starkt idag och det är svårt att vara någonting annat än glad! Vaknade upp med världens bästa humör och jag mår underbart. Har precis ätit lite mat. Mamma köpte hem massa Thai mat igår så det fick bli det! Alltid lika gott. 
 
Ska hoppa in i duschen snart tänkte jag, göra mig ren och fräsch, efter det går jag till centrum och köper lite gott. Får se vad jag hittar på ikväll. Tror att jag stannar hemma och myser!
 
Godaste lunchen någonsin

Eye

Fin present från Isabelle
 
Befinner mig hemma hos mig med Isabelle just nu. Mötte upp henne i stan och så stod vi och kramades i några minuter! Fick ett superfint armband av henne också, precis ett sånt jag ville ha! Har precis ätit en macka och lite gurka med dipp. Typ därför vi kom hem till mig, var tvungen att lämna min väska och ta någonting att äta. 
 
Vi kommer tyvärr inte på någonting att göra ikväll.. Det är helt tomt i huvudet. Kanske blir att gå på bio och se den nya Chainsaw i 3D eller något..? 

Photo Booth

Right now
 
Godmorgon solstrålar! Hur mår ni idag? Jag mår underbart! Bara lite ont i magen.. Solen skiner och det är fredag, så himla skönt! Sitter i ett grupprum med två fina vänner, Amelia och Michelle. Vill passa på att gratta Michelle som fyller 18 år idag, stor flicka!! Sitter med en kopp te och arbetar med samhällskunskap, mindre kul.. Har idrott efter lunch och efter det drar jag ner till stan och möter Fanny och efterläntade Isabelle som kom hem från Egypten igår. 
 
Får se vad vi hittar på ikväll, har ingenting planerat direkt, vi får väl se vad kvällen har att erbjuda! 

RSS 2.0