Gott nytt år!

En sista bild detta år!
 
Innan jag drar iväg och firar in det nya året med mina vänner så ville jag bara önska er ett GOTT slut och ett GOTT nytt år! Hoppas att ni haft ett fantastiskt 2013 men att 2014 blir ännu bättre! Året blir så som ni gör det till! All kärlek till er! ♥

New years eve dress

Min nyårsklänning i år! Från Nelly
 
Denna coola och lite sportiga paljettklänningen kommer jag bära på nyår! Blev helt förälskad i den första gången jag såg den och så blev den min för några veckor sedan, är så nöjd med mitt köp. Tycker att den är så jäkla ball. Denna kommer jag bära med ett par svarta klackar med sotade ögon och lockigt hår, kommer bli alldeles perfekt. Hur kommer ni se ut på nyår? 

Senaste på Instagram

1. Jag och min fina mamma på julafton. 2. En god lunch en dag i Stockholm
 
 1. Nya snygga jul och nyårs naglar. 2. En mysig kväll med mina tjejer
 
Några bilder från de senaste dagarna från min Instagram. Under tiden då jag inte bloggade så hann jag uppdatera en hel den på Instagram istället. Så följ mig där för nästan daglig uppdatering med nya och fräscha bilder! "kseniajernbom" heter jag där! 

In mot stan

Jag idag!
 
Hej! Jag vaknade för cirka 1,5 timme sedan och har precis blivit klar för att åka in till stan och möta upp Kadriye för förhoppningsvis lite mer shopping. Vi var där i hela 5 timmar igår och jag fick med mig ett par saker hem faktiskt! Men nu ska jag dra mig utåt så hörs vi förmodligen senare! Pussar!

Ni tror inte att jag har slutat blogga va? ;)

Jag är tillbaka!!
 
Heeej! Jag hoppas VERKLIGEN att ni har saknat mig, för nu är jag tillbaka och börjar blogga igen! Efter många om och men så beslutade jag mig till slut att börja blogga igen. Anledningen till att jag slutade ett tag var ju dels för att jag själv tyckte att min blogg blev tråkig OCH för att jag inte hade blogglusten kvar längre. När jag var ute och gick förut så tänkte jag på min blogg, hur bra det egentligen gått för den genom alla år, och hur roligt jag faktiskt tyckte att det var, och då fick jag världens bredaste leende på läpparna! Så here I am again! 
 
Tänkte börja ganska så lugnt, inte allt för många (och onödiga) inlägg i början. Kommer byta till en ny och fräsch design så småningom och sedan kommer det börja rulla på som vanligt igen. Hoppas verkligen mitt bloggsug kommer tillbaka ordenligt och att ni fortsätter läsa min blogg! KRAM! 

RSS 2.0