Good night

Turkiet 2013
 
Slänger in detta snabba inlägget för att säga godnatt. Har legat framför TV:n hela kvällen och kolla alla "mina program" som jag alltid ser efter att jag kommit från skolan. Det innehåller blandannat Top Model, Housewives of Beverly Hills, Gossip Girl, Family Guy och Masterchef. Det har blivit en rutin, haha! Jag kommer hem efter skolan och slänger mig framför TV:n för att titta på allt det där! Det är bara för underbart och så avslappnande. 
 
Lingon veckan har dragit igång och känslan av en hammare som dunkar innuti mitt huvud.. Hoppas bara jag lyckas somna med BÅDE mens och huvudvärk. Tur att det är fredag och helg imorgon så jag får två dagar utan stress och tidiga morgnar. 
 
Ska nog ta och göra en macka nu så jag inte lägger mig hungrig och sedan ska jag försöka somna till ett avsnitt av Supernatural. Med detta säger jag godnatt och hoppas att ni får en fin fredag! ♥

Hämtat ut paket!

Berlockarmband från Beautydeal
 
Hämtade ut ett litet paket efter skolan och detta fina berlockarmbandet låg där i. Beställde ju det för några dagar sedan och fick det för ett super pris. 149 kronor istället för 499 kronor som det egentligen kostar. Ni hittar det HÄR.

Nytt i garderoben!

 
Som jag sa så drog jag hem efter skolan igår och klickade hem några plagg från Members! Det blev en supersnygg svart paljettklänning som förmodligen kommer användas till nyår, en söt vinröd spetsklänning som alltid är bra till sommaren, och en beige mysig stickad kofta! Gissa hur mycket allting gick på? 39 kronor, vilket är frakten! Hade 317 Members-pengar som jag använde, och frakten betalade jag med kortet. 
 
Som jag sa igår så finns det hundratals klackar och festklänningar för bara 99 kronor hos Members just nu. Kolla två inlägg neråt så ser ni hur ni också kan ta det av erbjudandet! Erbjudandet gäller bara i 4 dagar till, så det gäller verkligen att passa på!

Catch up

En bild jag inte visat!
 
Hello lovers! Sitter i skolan och har engelska just nu. Vi jobbar med filmen "Freedom writers" som vi såg förra veckan, så nu svarar vi på frågot om den och så vidare. Slutar om drygt en timme och då åker jag ner till stan för en fika med Isabelle och Kadriye. Det var ett bra tag sedan vi alla tre tog en fika så det ska bli mysigt! Prata ikapp om det vi har missat! 
 
Hoppas ni har haft en gó vecka hittills och att alla ni mår underbart, för det gör jag! Pussar! Ni hittar mig också på Instagram där jag uppdaterar nästan dagligen! @Kkksenia

AMAZING!!!

Galenskaper hos Members!
 
Klickade mig in på Members precis och HERREGUD säger jag bara! Idag har dom verkligen släppt loss! HUNDRATALS festklänningar och höglklackade festskor har nu precis kommit in och det BÄSTA AV ALLT är att alla varor kostar 99 KRONOR STYCK! Ni ser ju själva, 86-92% rabatt! Det är ju helt galet. En galet glad tjej ska hem och shoppa efter skolan, haha! 
 
Kommentera er epost adress i detta inlägg så skickar jag en Members invite till er så får ni dessutom 50 kronor extra att shoppa för! Alltså får ni ett par klackar eller klänning för 50 kronor! 

New week

Me today
 
Hej mina vänner! Förlåt för den usla uppdateringen i helgen men jag har spenderat min helg i lugn och ro och vilat ut mig utan någon dator. Jag har varit med mina vänner både fredag och lördag, spelat GTA V, kollat på tv och snackat skit. En helt okej mysig helg med andra ord! 
 
Befinner mig i skolan just nu och har lunch rast. Var ute och fotograferade i morse på fotolektionen och fick en hel del fina bilder men dom gick tyvärr inte att överföra till datorn varken genom minneskortet eller med sladd. Ska försöka fixa det under veckan och hoppas på att det funkar! 
 
Har en redovisning i psykologi framför mig nu om en halvtimme. Satt och klippte ihop en video igår kväll som vi i min grupp ska visa upp. Det blir nog bra! Hoppas på att få gå hem tidigare idag, är så himla trött..

Snyggt berlockarmband

Beställt!
 
Beställde precis hem detta super söta berlockarmbandet från Beautydeal. Detta kostar egentligen 499 kronor och kommer från företaget Charm Bracelet, men hos Beautydeal kostar det endast 149. Så nu är det påväg hem till mig!
 
Finns även tandbleknings pennor för 99 kronor, Lip Plumper som gör dina läppar fylligare utan smärta för 149 kronor, 10-pak ansiktsmasker för 99 kronor och massa annat för små pengar! Klicka HÄR för att komma till Beautydeal, bli medlem och handla hem någonting fint!

Inne på sista lektionen

Me right now!
 
Hej! Förlåt för att jag inte uppdaterade någonting igår, men jag öppnade inte min dator en enda gång när jag kom hem från skolan igår. Passar på att blogga lite nu och tala om att jag lever i alla fall, haha.
 
Befinner mig i skolan och sitter inne på min sista lektion, historia. Slutar klockan 3 och då åker jag ner till stan för en fika. Därefter åker jag hem, pluggar, äter och vilar mig framför TV:n. Imorgon har jag och Michelle bokat tid för att få våra naglar fixade, dom kommer bli så snygga åhhh!!
 
Jackan ni ser som jag har på mig på bilden köpte jag hem från BikBok igår. Jag älskar den något så fruktansvärt! Ska försöka få en bra bild på den senare eller imorgon så ska jag visa er! Den gick på 199 kronor, självklart på rea, men fan vilket kap!

Vinrött

Me today! - Instagram @kkksenia
 
Hello! Hur mår ni idag mina fina? Jag mår underbart, förutom att jag är väldigt trött och seg.. Slutade skolan halv 12 idag och åkte hem direkt. Har käkat lite och bara legat framför TV:n sedan dess. Ska ut på en fika med Kadriye och Krille snart samt boka tid för att få mina naglar snygga och fräscha! 
 
Idag bär jag min nya mössa jag köpte i helgen. 99 kronor på Carlings! Det är verkligen höst på riktigt nu.. Sjukt kallt ute, termometern står på knappt 10 grader, ush.. 

After the rain

Photo: Ksenia Jernbom | Camera: Canon EOS 550D

College 36

Me today!
 
Godmorgon! Börjar dagen med att bjuda på en fräsch bild på mig idag! Har på mig en ny tröja från H&M som jag köpte med mig hem igår! Den är faktiskt från killavdelningen om jag ska vara ärlig, men vem säger att tjejer inte får handra där, haha!? Tycker riktigt mycket om den faktiskt, extremt skön på! Endast 199 kr! 
 
Sitter inne på fotografi lektionen just nu men ska ner och äta lunch om bara några minuter. Frukostkorv är vad som bjuds på idag! Hoppas att ni har en bra dag trots det muliga vädret! Love to you all! 

Läggdags

Happy girl goes to bed!
 
Nu var det dags för lilla Ksenia att lägga sig. Är så himla trött så jag inte finner några ord. Har varit jätteseg och trött hela helgen, så jag hoppas att sömnen jag får i natt gör mig pigg så jag klarar av den långa måndagen som jag har framför mig.. Börjar skolan halv 9 imorgon och slutar klockan 3. Tur att vi har fotografi som första lektion så att dagen börjar någorlunda roligt! 
 
Önskar er en bra start på veckan och en fin natt. Vi hörs imorgon igen! Godnatt mina fina! ♥

30% hos Gömdajuveler


Day dream

Källa: Weheartit
 
Godmorgon bloggen och alla mina läsare! Vaknade för en stund sedan och ligger fortfarande i sängen med Avicii's nya låtar i mina högtalare. Vaknade ganska tidigt tycker jag, men känner mig ändå rätt så pigg och utvilad, vilket är huvudsaken! 
 
Vad är era söndags planer? Jag själv ska in till stan och se om jag hittar några fina plagg som får följa med mig hem. Har börjat höst och vinter shoppa lite! Var i Hageby Centrum igår en snabbis och köpte hem en tröja, halsduk och en super snygg tshirt! När jag har köpt allting jag behöver så visar jag upp allting för er självklart! 
 
Nu ska jag upp och käka en god frukost och ta en dusch. Hörs senare!

Shoppa för små pengar!

Hur snygga är inte dessa klänningar?
 
Tänkte påminna er om Members som är en shopping hemsida med extremt stor rea VARJE DAG! Nu har det kommit in så himla snygga klänningar, skor som man kan ha året runt, mini iPads, höstjackor och en massa annat! Klänningarna som jag visar här ovan går på 134 kronor styck! Den i mitten är min favorit!
 
Vill ni också shoppa såhär billigt? Kommentera då din epost adress i detta inlägget så skickar jag en Members-invite till dig! Blir du medlem genom min invite så får du 50 Members pengar att shoppa för, och då kostar dessa klänningar typ bara 80 spänn! Helt sjukt.. 

Goose

Foto: Ksenia Jernbom
Kamera: Canon EOS 60D

Äckliga drömmar..

Mardrömmar..
 
Godmorgon mina fina! Befinner mig i skolan just nu och har mediaproduktion. Slutar om drygt en timme så kommer åka hem och lägga mig en stund tror jag. Saknar så himla mycket sömn..
 
Drömde några sjukt äckliga drömmar i natt. Handlade om andar och övernaturliga väsen, att något förföljde mig i hela drömmen. Vaknade strax efter klockan 3 på natten och fick panik, jag var så himla svettig och skrämd typ. Sen låg mina fötter utanför täcket när jag vaknade och det gjorde mig mer skrämd, haha.. Tycker att det är sjukt obehagligt att ligga med fötterna utanför, tänk om något bara drar tag i en? Lyckades somna om igen efter ungefär 20 minuter som tur. Jag har sett för mycket på skräck filmer alltså.. Ush! 
 
Idag är det förresten fredag den 13e. Dock så är 13 mitt tur nummer, haha! 

B and W

Bild tagen i måndags!
 
Hello there! Kom hem för en liten stund sedan efter att ha tagit en lång fika med Kadriye nere i stan! Efter att vi suttit i drygt 2 timmar och pratat om allting så stack vi och käkade gott! Nu är jag hemma och har precis hängt upp lite tvätt, kastat massa sopor och plockat undan lite i mitt rum. Ska lägga mig framför TV:n en stund, sedan gör jag klart en skoluppgift och skickar in den. Känner mig jätte trött idag, så jag lägger mig lite tidigare idag. Hoppas att allting är bra med er!

Slide it

Ser ni? Ser ni min nya design? Eller rättare sagt, slide headern! Har hållt på med denna design hela dagen och ändå har jag inte lyckats.. Det är perfekt och allt, bara ett fel! När bilderna byter bild så hoppar dom till typ lite, märker ni det? Eller är det bara på min dator som det är så? Snälla säg till om det verkligen är så! Ska i alla fall fixa detta inom några dagar.. Fasiken vad bra det hade varit annars!
 
Ha tålamod så kommer ni få se en helt ny design här inom kort! Jag jobbar hårt på det!

Årets sista blommor och bin

Fotograf: Ksenia Jernbom
Kamera: Canon EOS 60D

Brillz

Me today, have my glasses on!
 
Hej! Kom hem för ett tag sedan efter att ha slutat skolan tidigt och tagit en fika i stan! Är lite hungrig, så nu ska det göras lite mat, sedan tar jag en dusch och kryper ner i sängen för plugg och film fram till klockan 8, för då börjar Idol! 
 
Bar mina glasögon idag! Första gången på länge! Har ju haft sån extrem huvudvärk flera dagar i rad nu, och tänkte att det kanske beror på den dåliga synen jag har, så fick bära dom idag! Passar det mig?
 
Passar förresten på att länka min Instagram här också, uppdaterar där nästan dagligen, så när jag inte håller uppdateringen så bra så kan ni alltid titta in där! Jag heter "Kkksenia" där! 

Horrible monday

A picture from earlier today
 
Hur mår ni allesammans? Jag mår underbart, förutom att en extrem huvudvärk plågar mig som bosatte sig i mitt huvud för 5 dagar tillbaka, och vill inte ut.. Den försvann dock förut när jag gick ut lite och tog luft, men nu är den tillbaks. Hoppas bara jag kan sova lungt och inte bli störd av den. 
 
Har precis kollat på dagens Idol och kan bara säga en sak, att juryn är ett skämt! Åhhh!!! Blir så förbannad på att dom skickar hem dom bra och får dom dåliga att stanna. Håller i alla fall tummarna för Gabriel, Sakib, Arantxa och Sandra. Dom är så bra! 
 
Nu ska jag lägga mig bekvämt i sängen med en kopp te och redigera lite bilder som jag tog på fotografi lektionen tidigare idag. Med detta säger jag nog godnatt! Sleep tight! Love ♥

Yellow is beautiful

Foto: Ksenia Jernbom
Kamera: Canon EOS 60D

Gårdagen i text

Picture from yesterday - instagram @kkksenia
 
Hello! Förlåt för att jag aldrig uppdaterade er igår efter morgon inlägget.. Men hade fullt upp och hade ingen tid att blogga. Var hemma hos Danne igår, tog några öl och därefter gick vi ut. Stannade dock inte kvar länge på grund av extrem huvudvärk.. Invigde i alla fall min nya spets topp! Den är verkligen hur fin som helst. 
 
Idag har jag bara varit hemma! Gick till affären tidigare och köpte hem läsk och godis, så ikväll kommer jag ligga i min sköna säng och titta på film! Mysig och slapp söndag. 

Good morning!

Källa: Weheartit
 
Godmorgon på er allihopa! Förlåt för gårdagens sega uppdatering, men jag har haft fullt upp med en massa hemma sysslor och skolan. Ska försöka göra bättre ifrån mig idag! 
 
Jag vaknade för circa en timme sedan, så har legat i sängen och sträckt på mig sedan dess. Ska upp ur sängen när som helst, tvätta ansiktet och göra en underbar frukost. Goda mackor, massa frukt och en kopp earl grey te! Uppdaterar er senare och berättar mina planer för dagen! Kisses ♥

Hello thursday!

Bild tagen i måndags!
 
Hello sunshines! Sitter i skolan just nu och arbetar med historia. Det är nog det tråkigaste ämnet jag vet.. Men det är bara att rycka upp sig och jobba hårt så man får det gjort! Sätter in hörlurarna i öronen och kopplar av. Slutar klockan 3 idag och åker hem direkt. Vill bara slänga mig ner i soffan och titta på TV, haha.. Kvällen kommer nog se ut så också! En lugn kväll med chips och massa TV program, mys!

Afterglow

Phaeleh - Afterglow ft. Soundmouse
 
Godmorgon! Hoppas att allting är bra med er! Börjar denna morgon med att dela med mig av den här underbara låten. In med hörlurarna och höj ljudet! Man blir helt lugn och glad av den!
 
Jag sitter i skolan och arbetar med en uppgift inom entreprenör kunskapen. Det är lunch om si så där 15-20 minuter. Vet inte vad det bjuds på ännu, men hoppas på något riktigt gott! Slutar klockan 3 idag och åker förhoppningsvis direkt ner till stan för att möta upp Kadriye på en fika. Därefter åker jag hem och lägger mig framför TV:n, är så förbannat trött idag.. 

Boots

Skopunkten - 299 kr
 
Dessa snyggingar fick jag med mig hem från stan idag. Hade exakt likadana förra året men dom fick jag slänga efter 6 månader. Nu är dom mina igen och jag ÄLSKAR dom! Perfekta till hösten, vintern och början på våren!

Min nya spetstopp

Paket!
 
Nu är jag hemma! Det första jag ser när jag kommer in är ett paket från Members! Denna fina spetstopp låg i paketet och jag så nöjd! Passade perfekt och satt jätteskönt. Det är spets hela vägen på ryggen också! Beställde denna från Members för endast 44 kronor! 
 
Skrolla ner några inlägg och se hur du också kan shoppa så billigt!

Tisdag

Right now
 
Hejsan! Sitter just nu med min vän Daniel inne i stan och dricker en kopp kaffe. Slutar ju tidigt på tisdagar så stannade i stan en stund med Michelle också och fick med mig ett par kängor som jag även hade ett likadant par av förra året, men jag älskar dom och dom blev mina igen! Visar dom senare då jag kommer hem! Puss!

So happy

Happy me this morning
 
Hej! Jag befinner mig i skolan och fotograferar. Amelia tog den här bilden på mig förut, idag är jag lycklig! Har fotolektion varje måndag, så veckan startar alltid bra! Börjar med psykoligi i eftermiddag, så idag går jag till klockan 3 ungefär. Har inte fått så mycket sömn i natt, så efter skolan åker jag hem och lägger mig och vilar ett tag. Hoppas att ni har en bra start på veckan!

Magic

Källa: Weheartit

1 september 2013

At the moment!
 
Det är 1a september idag och vi välkomnar in hösten.. Gud vad snabbt sommaren har gått, känns som att man inte har hunnit med någonting även fast jag har varit i Turkiet, fyllt år och haft allmänt roligt. Men sommaren passerar förbi lika snabbt varje gång. 
 
Nu ska jag dra ut på en fika. Har städat och diskat här hemma nu, så tänkte gå ut och ta lite luft! Ikväll så ser jag en massa film och proppar i mig chips!

Godmorgon!

Bild från en varm sommardag för några veckor sedan!
 
Godmorgon! Det är söndag och jag gör det bästa för att ligga kvar i sängen så länge som möjligt. Det är så himla skönt att bara ligga, halvsova och sträcka på sig! Jag vaknade klockan 10 ungefär och har legat kvar sedan dess. Magen börjar skrika lite efter mat, så ska nog upp nu och fixa mig en god frukost! 
 
Idag är jag hemma! Ska ligga framför TV:n, titta på någon film, laga mat, tvätta och städa rummet. Så det blir en lugn och skön söndag för mig!

RSS 2.0