Beställt ny topp

Denna söta topp är nu påväg hem till mig!
 
Beställde denna snygga spets topp från Members igår, för endast 44 kronor, den låg på 70% rabatt! Är det inte helt sjukt? Det finns så sjukt snygga saker för så lite pengar hos Members alltså! 
 
Kolla inlägget under för att se hur du också kan ta del av dom billiga priserna!

55-82% rabatt!


Torsdag 29 augusti

Dagens medecin..
 
Hej på er alla! Just nu befinner jag mig i skolan och jobbar med hemsidor och webb design inom digitalt skapande! Såna här lektioner trivs jag verkligen med! Har sådan fruktansvärd mensvärk idag så att magen snart spricker, så jag stack ner till Ica nu på rasten och köpte med mig lite läsk och choklad. Tog en tablett också, så det börjar lätta lite nu! 
 
Ska strax ner och äta lunch, jag är vrålhung.. Jag hoppas att ni får en bra dag, imorgon är det fredag! Jag slutar klockan 3 idag, så vi hörs då jag kommit hem igen!

Jag är tillbaka!

Jag är tillbaka!
 
Hej på er allihopa! Som ni kanske har märkt så har jag varit väldigt frånvarandre här. Anledningen till det är att jag inte har haft någon dator i två månader. Självklart har jag mobilen som jag kan blogga ifrån, men det blir så trist. Tråkiga bilder, tråkiga inlägg och helt enkelt alldeles meningslöst.. Vi har ju en annan dator här hemma, men den sitter mamma och jobbar vid varje dag, så den kunde jag heller inte ta.
 
Men nu!! Nu har jag ÄNTLIGEN fått tillbaka min dator från skolan och nu kommer jag börja blogga som vanligt igen! Snygga bilder och normal uppdatering! Så jag ber om ursäkt för att jag inte har hållt er uppdaterade, men nu kommer jag sakta men säkert börja blogga igen!

RSS 2.0