Dagens låt

Lyssna och njut
 
Ligger i min säng, med fet huvudvärk, ändå lyssnar jag på världens bästa musik med världens bästa högtalare i mitt rum. Kom hem direkt efter skolan och har bara tagit det lugnt! Ska fixa någonting att äta strax, är hur hungrig som helst, sen ska jag ta mig en varm dusch! Så himla skönt.. 
 
Måste bara säga att jag mår underbart. Känns som att ingenting kan bli bättre. Har två underbara bästa vänner, en underbar mamma och ett underbart liv. Älskar skolan och mina klasskamratar, älskar livet!! Kommer sova så sjukt jävla bra inatt. 
 

Oredigerad


Jeffrey Campbell - 70% rabatt!

Nej men titta!! 70% rabatt på dom underbara Jeffrey Campbell klakarna, BARA på Members och endast för medlemar! Vill du också ta del av detta erbjudande? Skriv då din mejl adress som kommentar i det här inlägget så skickar jag en invite till dig! Finns hur många snycka Jeffrey Campbell skor som helst på rea! 
 
Kom igen nu! Skriver du din mejl adress som kommentar i det här inlägget så kommer du få en invite till hur många erbjudanden som helst! Finns smycken, kläder, skor och massa annat, upp till 90% rabatt!

Step up

Step Up Revolution
 
Hade ingen ork att blogga tidigare, men jag har i alla fall bara legat i sängen hela dagen. Jag har spelat Candy Crush, lyssnat på musik, kollat på Sex and the city och Step Up Revolution! Gud vad den var bra, älskar dans filmer!
 
Tror att jag ska ta och sova i någon timme, är så fruktansvärt trött.. Antingen lägger jag mig nu och sover till morgonen, eller så somnar jag nu och vaknar senare, och då kommer jag inte kunna sova mer.. Tror nog inte att jag orkar hålla mig vaken länge till alltså, slocknar när som helst. 

Under my shades

Dagens instabild @kkksenia
 
Sitter i klassrummet i mörkret med alla andra. Är inne på min sista lektion, estetisk kommunikation och behöver egentligen inte göra någonting. Lånade hem kamera nu så det jag egentligen skulle göra idag ska jag göra hemma!  Så nu sitter jag bara och tar det lugnt, lyssnar på musik och fixar till lite resten.
 
När jag kom till skolan i morse så såg jag att jag hade fått A på ett arbete jag skickade in för några dagar sen! Blev helt paff eftersom jag inte hade någon aning vad jag skulle skriva om, men nu är jag extra glad OCH chockad! 
 
Drar hem efter skolan och lägger mig i sängen. Magen vill inte riktigt vara med idag.. Hör av mig då jag är hemma och ligger nerbäddad! Puss!

Good time

Alex Kenju & Ron Carrol - Good Time (firebeatz remix
 
Godmorgon mina fina läsare! Börjar morgonen med att bjuda på en sjukt härlig låt, blir så glad av den! Vaknade för ungefär en halvtimme sedan. Har bara legat i sängen sedan dess, sträckt på mig och försökt vakna till!
 
Ska upp ur sängen när som helst, duscha lite snabbt, fixa en kopp te och någon macka och sen gör jag mig i ordning till skolan. Eller jag tar bara på mig rena kläder, sätter upp håret och packar väskan. Vem sitter i en timme och sminkar sig till skolan liksom..? Ja ja, nu skriker magen efter mat, så bäst att jag går upp och fyller på den! Hörs senare och ha en bra dag!

Svarar på kommentarer

 
Vart kan man se filmen So Undercover?
Svar: Jag laddade ner filmen eftersom den inte går att hitta någonstans online. Laddade ner den från DEN HÄR sidan! Sedan är det bara att trycka på "Download torrent". Det var riktigt bra också, för er som undrar!
 
Din träning leder ingen vart när du äter som du gör.
Svar: Som jag nämnde förut så hade jag bara en frivecka på Tjejernas Athena Gym. Kunde alltså bara träna där i en vecka, prova på liksom. Nu håller jag på att vänta på mitt studiebidrag, direkt då jag fått det kommer jag köpa gymkort på badhuset! Jag äter faktiskt nyttigt om dagarna, men ibland måste man unna sig själv med lite gott någon kväll, även om man tränar eller inte, det kommer ändå tränas bort! Det kommer bli förändring!
 
Vad hänte med alla dina videoinlägg?
Svar: Jag har försökt fixa en liten ikon i min bloggmeny, men det verkar inte fungera! Ni kan i alla fall gå in HÄR om ni vill komma till sidan där alla mina videoinlägg finns. Kommer mer så småningom! Måste bara ha någonting att videoblogga om! 
 

Dagens facelook

Såhär såg jag ut idag
 
Halloj! Ligger hemma i min sköna säng och lyssnar på musik, samt spelar Candy Crush.. Beroendet blir bara värre och värre, haha.. Tänkte i alla fall berätta lite om dagen. Slutade skolan klockan 11, åt mig mätt som bara den på lunchen och sedan stack jag och två klasskompisar ner till biblioteket för lite plugg. 
 
Juste, vill ni veta en ganska rolig grej som hände idag!? Jag var nämligen på banken innan vi drog till biblioteket, skulle sätta in lite pengar på mitt konto. Jag står som vanligt i kö och väntar på att mitt nummer ska lysa upp. En kille kommer fram till mig och säger: "vill du byta nummerlapp för 100 kr?", jag hade 195 och killen hade 209. då frågade jag: "har du bråttom?" så sa han ja. Visste inte om jag skulle ta emot den men det gjorde jag, haha. Så fick sitta i typ 10 minuter extra men en extra hundring i fickan! Mina klasskompisar förstod ingenting! Lite roligt faktiskt.
 
Nu ska jag i alla fall bara fortsätta ligga här och slappa, sätter på en film nu också. 

Cozy monday

Chips, dipp och granatäpple!
 
Har precis fixat ihop lite gottigott och lagt mig skönt i sängen. Ska sätta på filmen Get Smart och bara luta mig tillbaka, vila och svulla lite innan jag lägger mig! Ville bara säga det! Hoppas att ni har haft en bra start på veckan, vi hörs imorgon om jag inte slänger in ett sista inlägg lite senare! Kyss!

Photo

Fina Amelia och en kopp te!
 
Godmorgon allihopa! Hur mår ni? Jag mår utmärkt, bara lite trött.. Sitter i skolan just nu och har fotolektion. Vi har fått fotografera någonting som rör sig, rörelse. Inskickat och klart! Det är lunch när som helst och jag är vrålhungrig! En lektion kvar efter och sen slutar jag. Ska hem och bara ta det lugnt resten av dagen! 

Jag är beroende

Jävla spel..
 
Har legat i sängen nu i minst 2 timmar och kört Candy Crush Saga på Facebook. Helt sjukt var beroende framkallande det är! Har dock fastnat på en bana, kommer inte därifrån och mina liv tar slut.. Haha, snälla döda mig någon! Måste spela mer..

Sjukaste filmen..

Se denna film!!
 
Hej på er! Började min morgon med att titta på den här filmen, The Impossible. En av dom hemskaste filmerna jag har sett tror jag. Fick mig att fälla många tårar! Baserad på en verklig händelse. Se den!

Saturday

Såhär ser jag ut just nu..
 
Hello party shakers! Har legat i sängen HELA dagen.. Fastnat för ett spel på Facebook, Candy Crush, beroende framkallande! Så har legat och spelat det ett bra tag, kollat på Sex and the city och bara tagit det lugnt! Nu ska jag fixa disken och städa rummet lite fort, sedan gör jag mig i ordning. Senare träffar jag Fanny för lite party, vi ska fira en kompis ikväll! Hoppas ni har det bäst!

Bilder från badhuset

Jag och min vän Amelia på bild
 
Idag var vi på badhuset med klassen, förra veckans lektion blev inställd så vi drog dit idag istället! Skönt det var att simma lite! 32 längder sen fick vi livrädda, kul! 
 
Är hemma nu efter att ha sprungit på stan med Fanny och letat efter en massa saker. Mina ben är helt förstörda.. Nu ska jag ta en snabb dusch, sen träffar jag en kompis en stund! Pussar!

Ändrade planer!

Hotel Blue Diamond Alya Hotel, Turkiet - Alanya ★★★+
 
Det blir det här hotellet vi åker till i sommar istället! Ligger typ exakt på samma ställe, bara att det är ett annat hotell, och till och med lite bättre! Vi byter hotell på grund av att det andra togs bort från Turkietresor's hemsida.. Varför vet jag inte! Men detta ser också superfint ut! All inclusive såklart, två pooler, bar, 50 meter från stranden, sandstrand, strand bar som ägs av hotellet, sol och bad. Kan inte bli bättre. Längtar så himla mycket!

Äntligen klar!

Jag just nu, glad flicka med sina glasögon!
 
Nu har jag äntligen gjort klart det förjävliga arbetet.. Skrivit hela 3 A4 blad på Word med inga idéer från start. Hade en deadline att skicka in arbetet innan midnatt, och skickade in det nu! Åh, vilken lättnad, ni anar inte!! Har fått sån huvudvärk också, beror nog på alla dom här timmarna jag har spenderat framför datorn.. Inte bra alls. Ska ta en huvudvärks tablett nu, sedan ska jag springa till Ica lite fort. Blev fruktansvärt sugen på ölkorv, sen måste jag köpa bröd till frukost, mamma glömde den delen idag.. 
 
Detta blir i alla fall sista inlägget för ikväll! Hoppas ni sover gott, det tänker i alla fall jag göra med minus en STOR tyngd som fallit från mina axlar! Pluggat - done, done and done! Godnatt!

Dagens inköp

Paljett shorts - BikBok - 99kr
 
Dessa super snygga shortsen köpte jag hem idag! Vilket jävla kap, 99 spänn! Självklart på rea, men so what? Behöver mer svarta shorts, och dom här kommer vara så snygga till sommaren.

Tävling!

Var med och tävla om en valfri vara från A Lotta Love!
 
Nu har du chansen att vina en valfri produkt från A Lotta Love! Det finns att välja på bland annat kläder, mobilskal, smink, smycken och accessoarer. För att vara med om att vinna valfri produkt så ska du:
 
1. Gå in på http://alottalove.se och välj ut den produkt du önskar vinna. 
2. Skicka ett mail till [email protected] med en länk till den produkt du har valt, och en länk till min bloggtävling. I mailet ska du också motivera med max 30 ord varför just du ska vinna!
 
Har du gjort det så har du chansen att bli en av tre lyckliga vinnare! Tävlingen pågår till och med Alla hjärtans dag, det vill säga torsdag, 14/2! Lycka till!

Skriver arbete hela kvällen

Nyttigt mellanmål
 
Nu har jag äntligen kommit hem. Fick sluta lite tidigare också, skönt! Gick in i Hageby Centrum en snabbis och köpte ett par skit snygga shorts, dom kommer vara så fina till sommaren! Visar er lite senare! Har precis ätit en skål med musli och filmjölk, behövde lite mat i magen. Nu ska jag sätta mig skönt i sängen och skriva ett arbete på 2-3 A4 papper. Måste lämna in det innan midnatt idag, annars är jag körd. Har inte ens börjat, good luck to me.. 

In school

Bjuder verkligen på den här bilden, ser ut som en riktig surpuppa
 
Godmorgon!! Som ni ser så befinner jag mig i skolan. Bjuder på en bild jag inte visste togs, som jag såg efteråt. Jag och klasskompis Kevin på bild. Har i alla fall engelska nu och skriver om Swedish House Mafia, kul! Dock sitter jag bara och tecnkar i ett block och lyssnar på musik.. Lunch om cirka 10 minuter är det också, jag är svin hungrig.. Talk to you later! 

Movie time

So Undercover
 
Dålig uppdatering igen.. I know, my bad.. Har knappt hunnit sitta vid datorn idag. Slutade skolan runt halv 3. Därefter drog jag direkt till stan, satte in en summa pengar på mitt konto (till Turkiet resan i sommar), sprungit runt med Isabelle och letat efter kläder till hennes utlandsresa och sen följde jag med henne till Jenni, hon fixade sina naglar där! När jag kom hem fixade jag en tallrik med wok och nu ligger jag i sängen och ska sätta på en film, So Undercover. Bäst att den är bra! 

Music on, world off

Tänkte bara tala om att jag har kommit hem! Fick vänta på spårvagnen i 20 minuter, i 15 minus grader.. Fruktansvärt kallt, brrr! Har precis sjöljt ansiktet och snart borstar jag mina tänder. Är så himla trött, så tänkte lägga mig lite tidigare idag. Jag, Isabelle och Fanny hade det jättemysigt i alla fall! Mycket skratt och skitsnack, haha. Skämt åsido, men nu ska jag göra mig klar för att lägga mig i sängen! Bjuder er på en härlig låt som ni kan lyssna på tills imorgon då vi hörs igen!
 
Bingo Players - Don't blame the party (culture code remix)
 

Vart gymmar jag?

 
Hej ksenia! Du vet den där oljan som du använde för att håret skulle växa? Du sa att du skulle lägga ut före och efte rbilder, så skulle du kunna göra det och skriva lite om produkten, om den är lätt anväda, om den verkligen funkar och om håret blir oljigt osv?
Svar: Tack för din fråga! Sanningen är att jag använde oljan högst 5-6 gånger och märkte ingen skillnad. Tycker personligt inte att den var så bra eftersom det gjorde håret ganska fettigt och det var svårt att tvätta ur.. Men du kan alltid testa!
 
Var gymmar du?
Svar: Just nu gymmar jag på Tjejernas Athena! Ett sjukt mysigt gym endast för tjejer här i Norrköping. Hade en gratis frivecka där nu, och den tog slut idag faktiskt.. Nu ska jag börja gymma på badhuset!

Jag och mina fina tjejer

Isabelle, jag och Fanny! Bild från i somras!
 
Hej på er allihopa! Förlåt för så seg uppdatering idag.. Har haft mycket att göra! Slutade skolan klockan 11 och drog sedan ner till stan med Amelia och Michelle, efter en stund kom Isabelle också! Vi käkade lunch på Tacobar och sen solade vi, skönt. Efter det drog jag och Isabelle och tränade. 
 
Kom hem för ett tag sen! Gick in på Ica lite fort innan och köpte musli och filmjölk, så jag kan ha till frukost imorgon! Ska ta en dusch nu och sedan åker jag in till stan. Ska möta upp Fanny och sen åker vi båda hem till Isabelle. Blir en mysig tjejkväll ikväll. Isabelle åker till Egypten nu på torsdag, så vi tänkte hitta på någonting innan hon drar, idag blev perfekt! 

Dags att lägga sig!

Kvällens sysselsättning
 
Efter att jag skrivit det senaste inlägget så hoppade jag direkt in i duschen, tog en lång och varm dusch! Så fruktansvärt skönt, behövde det! Skärde upp lite gurka och blandade ihop Tortilla dipp också, sen la jag mig och kollade på två avsnitt av Sex and the city. Nu ska jag upp ur sängen och borsta tänderna, sen lägger jag mig igen! Ny dag imorgon och jag behöver all sömn jag kan få. Vi hörs imorgon igen, hoppas ni sover gott! ♥

Crossroads

Bild från gymmet idag!
 
Gud vad trött jag är.. Efter skolan så drog jag och Isabelle till gymmet och körde lite. Därefter gick vi en snabbis till Ica, köpte hem lite dipp, grönsaker och vitamindricka, sen åkte jag hem. Kokade upp ett paket nudlar lite snabbt och har legat i sängen hela kvällen.. Är så himla seg och trött, inte sovit bra heller! 
 
Nu ska jag i alla fall ta mig en dusch, sedan fixar jag ihop lite gurka och dipp och lägger mig framför Sex and the city. Slänger in ett sista inlägg senare, puss!

Foto

Redigerar på lektion
 
Sitter i klassrumet och redigerar några bilder som vi har tagit idag. Temat var fönster.. Tar hem en kamera istället och tar en finare bild hemma! Om cirka 20 minuter är det lunch och jag är vrålhungrig. 
 
Juste.. Då jag väl kom till skolan tidigare idag så märkte jag att jag av någon anledning glömt att ladda mobilen under natten, så nu har den 20%.. Drar hem direkt efter skolan, laddar luren och drar till gymmet! 

Måndag

Just nu..
 
Godmorgon godingar! Känner mig som en död zoombie.. Mina ögon svider som bara fan fortfarande och jag gick upp för en och en halv timme sen typ.. Åt i alla fall en god frukost nyss och har hunnit att göra mig i ordning. Ska ner till spårvagnen nu om 15 minuter ungefär. Återstår bara att borsta tänderna och packa väskan. Hörs senare!

Helt död

Bild från värmen idag
 
Efter ett hårt träningspass så är jag hemma, sjukt trött och helt död. Ska ta en dusch nu och därefter städar jag rummet.. Hann aldrig göra det tidigare, så tar tag i det nu istället! Ska ta och stoppa i mig lite mat sen också, efter det lägger jag mig i sängen och slappar! 

Mat

Dagens frukost
 
Avokado, gurka, bacon macka, tonfisk och färsk nypressad apelsin juice. Nyttigt och gott! Solade i stan i 20 minuter och kom hem för en timme sedan. Nu ska jag sätta igång och städa mitt rum. Man kan inte ta ett steg någonstans, ligger kläder och annat över hela golvet. Tar spårvagnen in till stan om cirka 30-40 minuter, möter Isabelle och drar och tränar!

Godmorgon!

Jag just nu, nyvaken och osminkad!
 
Godmorgon mina fina läsare runt om i Sverige! Jag sov som en prinsessa inatt verkligen, det var nog drömmen jag drömde som fick mig att sova så skönt! Vaknade i alla fall för typ 20 minuter sedan och ligger nu och sträcker på mig. Ska upp strax och äta frukost, sedan åker jag in till stan och kör på en 20 minutare i värme, skönt!
 
Runt klockan 4 idag så drar jag och Isabelle och tränar lite. Känns verkligen som att jag har kommit igång bra, plus att jag bara ätit nyttigt dom här dagarna! Efter gymmet drar jag hem och bara slappar.

S.T.C

Lyssna på denna! Grym kille.
 
Har precis kommit hem, var ute med några vänner och nu är jag helt slut. Är verkligen jätte trött så jag tror nog att det blir läggdags för min del. Ville bara slänga upp en snabb update och önska er godnatt! Hoppas ni har haft en fin lördag och se nu till att sova ut imorgon! Vi hörs, puss!

More than friends

 
Inna's nya låt, underbar!
 
Godmorgon! Börjar med att bjuda er på Inna's nyaste låt, den kom faktiskt ut igår. Kommer vara en av mina sommar favoriter, for sure! Hon är ju så fruktansvärt vacker..
 
Vaknade som sagt nyss typ, ställde larm på halv 12 och hoppades på att Isabelle också skulle vakna då. Vi tänkte åka in till stan och träna runt klockan 1, men hon sover ju fortfarande.. Har nog skickan över 40 sms, ändå inget svar! Får ta och ringa henne!

Aj min kropp

Bild på mig och Isabelle från gymmet tidigare idag.
 
Hello! Kom precis hem efter ett långt gym pass med Isabelle! Fan vad vi körde! Känns hur bra som helst nu. Skulle ju till badhuset med klassen idag, men lektionen blev inställd.. Så fick sluta klockan 11 istället! Drog in till stan med Amelia och Michelle och solade i 20 minuter. Därefter mötte jag som sagt upp Isabelle så drog vi till gymmet. 
 
Nu är jag hemma och ska göra lite mat, känns lite tomt i magen.. Ikväll kör jag, Isabelle och Fanny på en myskväll. Vi tänkte handla in morötter och gurka plus någon god dipp och titta på film! Blir säkert jättebra.

Tvätt

I vår tvättstuga!
 
Har precis kommit tillbaka från tvättstugan! La in all smutsig tvätt och går tillbaka dit om cirka 40 minuter då jag ska hänga upp allting. Känner mig rätt duktig ändå! Skulle till gymmet idag egentligen, men var tvungen att ta det här ikväll istället! Man måste ju lära sig ta anvar någon gång!

Ny bikini överdel!

Lindex - 149 kr
 
Hej! Kom precis hem från stan. Slutade skolan runt klockan 11 så jag, Michelle och Amelia drog in till stan och kikade på lite saker. Fick med mig en jättesöt bikini överdel hem. Behövde en ny eftersom jag har växt ut alla andra överdelarna sen förra året, plus att vi ska till badhuset med klassen imorgon och köra livräddning. Så den behövde jag köpa in! Den kommer vara så jävla snygg till sommaren, på en brun kropp!

Svar på tal

 
Vad heter sidan där vintage jackan är ifrån?
Svar: Har fått många frågor just kring den där jackan men har inte haft tid att svara tyvärr! Sist jag tittade på hemsidan så fungerade den inte att öppna upp, har försökt klicka upp den hela kvällen. Men för er kanske det går, ge det ett försök! Klicka HÄÄÄR!
 
Fick du jobbet i Grekland?
Svar: Jag fick ambassadörs jobbet som typ alla som sökte in fick. Efter att jag hade läst all info om vad man skulle göra och så vidare så tackade jag nej. Fanns ingen garanti på att man fick jobbet!
 
Kan du prata ryska?
Svar: Ja, jag kan prata ryska! Dock inte lika bra som förut eftersom jag bara pratar ryska hemma med mamma, även då blandar jag ihop vissa ord med svenskan. Ska försöka fixa ihop en video någon gång framöver då jag säger några meningar på ryska! Låter det bra?

Bilder från gymmet

Bjuder på dessa två bilder från ikväll!
 
Som jag lovade, här har ni två bilder från gymmet! Vi var där i ungefär en och en halv timme. Sprang först 30 minuter och sedan cyklade jag i ungefär 20 minuter. Resten av tiden körde vi lite styrka och så vidare. Känns skönt att ha dragit igång det här nu. Drar nog dit imorgon också och köttar lite. 

Global Journey

Tomorrowland 2013
 
Herregud.. Det pirrar i hela min kropp.. Detta är min dröm och hit ska jag åka. Om något mirakel kunde hända så att hade biljetten dit iår, men pengar och en res kompis är problemet.. Detta skulle verkligen vara något, obeskrivligt!
 

Take it all away

Såhär såg jag ut i morse/idag!
 
Hej på er mina kära. Hur mår ni? Kom precis hem från skolan, fick sluta en timme tidigare, skönt det! Tänkte sätta mig och plugga lite nu, göra klart ett arbete. Sedan ska jag äta någonting och senare drar jag och Isabelle iväg och gymmar i en timme eller två. Måste börja köra igång med träningen nu! Sommaren väntar. Kommer i alla fall bild från gymmet senare ikväll!

Mina 5 favoriter just nu

Music on, world off
  
Heartbreak - M'Black (bare noize vocal mix)
 
Sometimes they come back for more - Cosmic Gate & Arnej
 
Money Trees - Kendrick Lamar
 
Stay - Henry Krinkle
 
Paradise - Coldplay (Tiesto mix)

Duktiga tjejer

Right now - kkksenia @ instagram
 
Just nu så sitter jag, Michelle och Amelia i stadsbiblioteket och pluggar för fullt, skriver klart några arbeten och så vidare. Vi sitter precis vid fönstret och snön bara faller och faller.. Mysigt är det i alla fall! Passar samtidigt på att leta efter lite sommar jobb. Tänkte skriva ihop ett prydligt cv senare ikväll också. Vi lär nog sitta kvar här i en eller två timmar och sedan åker jag hem och slappar. 

Vintage jacket

Ge mig, ge mig, ge mig!!
 
Min underbara vän Michelle tipsade om en sida som innehåller skit snygga vintage kläder. Jackor, trojör, linnen, klänningar och smycken! SÅ HIMLA MYCKET SNYGGT! Denna jacka föll jag för direk. Den ska bli min!

Få en bikinidel på köpet!

Bilder tagna från todiefor.com
 
Tänkte dela med mig av ett grymt erbjudande bara för er läsare! I samarbete med Todiefor så har jag fixat så ni får en valfri bikini underdel då ni köper en överdel, bra va?! Alltså, ett helt bikini sett för halva priset kan man säga. Finns hur många snygga bikinis som helst!
 
Det ända ni behöver göra är att skriva "Ksenia Blogg" och storleken ni vill ha på underdelen då ni köper er överdel, det ska skrivas i kommentarsfältet i kassan. Här får ni ett exempel: Ksenia Blogg SMALL
 
Innan ni gör denna beställning, se bara till att delen finns i just din storlek på lager! Detta erbjudandet kommer att gälla i 10 dagar från och med NU! Vad väntar ni på? Köp din to-die-for bikini till sommaren redan idag! Klicka HÄR för att komma till butiken!

Black and white

Bild tagen för någon dag sedan
 
Kom hem för någon timme sedan och har hunnit få i mig lite mat! Mötte upp Isabelle en snabbis i stan och kollade upp lite saker i ett gym. Därefter träffade jag Kadriye och tog en fika, länge sedan sist! Sitter och lyssnar på musik här hemma just nu. Funderar på att hämta chipsen och sätta på en film, ligga och dega i sängen. Är riktigt trött.. Hatar måndagar, allt blir så himla segt. Har sån fruktansvärd mensvärk också, som pricken över i:et.. 

Cheers!

Cheers - Rihanna, Gregor Salto Remiz
 
Bjuder på en extremt bra låt såhär på måndags morgonen. Gjorde mig genast på bättre humör!! Blir så jävla tagg då jag lyssnar på den. Cheers är annars en av mina gammla favoriter då det kommer till Rihanna. Cheers!!
 

Bad day

Idag är ingen bra dag..
 
Godmorgon! Började skolan för en timme sedan nu ungefär. Har favorit lektionen, men idag var det fan inte roligt alls. Fick världens mensvärk då jag kom till skolan, tagit en tablett men det verkar inte fungera. Idag har jag bara lust och skjuta mig själv.. Är så himla trött också, ush.. Drar nog hem efter lunchen. 

Every teardrop is a waterfall

Bild från helgen
 
Good morning people! Vaknade för en timme sedan nu ungefär. Har bara legat och sträckt på mig i sängen, kollat klart på en film och så. Har verkligen sovit ut den här helgen. Igår sov jag till halv 4 och idag till klockan 3, så himla skönt! Har verkligen tagit igen min sömn nu. 
 
Så vad händer idag? Jag ska strax fixa lite mat och senare går jag och köper en sån där kolsyrepatron till vår nya Soda Stream. Vi har äntligen skaffat en, haha.. Tänkte köpa lite gott till ikväll också. Efter det städar jag mitt rum och tar det lugnt, ser på film och myser innan skoldagen imorgon. 

Paradise

En bild från igårkväll
 
Hej på er! Hur mår ni? Jag mår bara fint! Vaknade för drygt en halv timme sedan och ligger bara och sträcker på mig i sängen nu. Blev en sen kväll hemma hos Isabelle igår med Fanny också, så mysigt vi hade! Skulle egentligen sova hos henne men kände att det var bättre att åka hem och lägga mig. Så, jag kom hem runt klockan 3 inatt och har sovit som ett litet barn.
 
Ska snart hoppa in i duschen och senare ikväll drar jag iväg, så det blir inte direkt någon uppdatering ikväll.. Då jag kommer hem i så fall!

Nice people

kkksenia @ instagram - Me and my classmates
 
Bjuder på denna härliga bilden från idag, jag och mina två klasskompisar Adam och Carl! Sitter hemma i min säng nu efter att ha ätit massa kött och pomme, nu är jag mätt och belåten! Ska alldeles strax hoppa in i duschen och ta en skön dusch, måste fräscha till mig känner jag. Därefter gör jag mig i ordning och senare träffar jag Fanny och Isabelle. Mina pärlor!! 

Känner mig extremt duktig!!

Gör klart ett arbete..
 
Känner mig extremt duktig idag, ska tala om varför! Sitter i biblioteket i lugn och ro, ENSAM och pluggar!!! Tro det eller ej. Stod vid spårvagnen som ligger precis bredvid biblioteket och skulle ta spårvagnen hem. Bestämde mig lika snabbt att vända om och sätta mig ett tag och göra klart ett arbete. Minus ett problem liksom! Jag är snart klar i alla fall och åker hem. Behöver få i mig lite mat också, sjukt hungrig! Talk to you later!

Hotellet är bestämt!

Hotel Monte Carlo ★★★★ - Alanya, Turkiet
 
Jag och mamma satt ännu en gång och tittade på lite hotell i Turkiet. Resan är bestämd och detsamma med hotell! Det ligger ganska så centralt i Alanya precis vid stranden, 4 stjärnigt och med All inclusive! Perfekt. Resan bokas inom två veckor och jag och mamma kommer få en grym semester! 

Bed sweet bed

Tagen idag
 
Så himla skönt att vara hemma!! Har längtat efter min säng hela dagen, underbart. Fick sjukt dålig sömn inatt, så jävla typiskt. Jag som trodde att jag skulle sova som en ängel, men nej. Somnade mellan klockan 10-11 och drömde typ 5 olika sjuka drömmar, så jag vaknade klockan 3 inatt och kunde sedan inte somna om. FAN.
 
Ligger i alla fall i min säng nu och ska provläsa några sidor av "Femtio nyanser av honom" som man kan göra på Bokus hemsida. Michelle har sprängt mitt huvud om den boken och nu måste jag också ta och läsa den. Jag som verkligen inte är något bok människa, haha.. Fastnar jag för den så drar jag och köper den någon dag! För hittills har jag bara hört att den är extremt bra, någon av er som läst den?

Natti Natti

Jag är så himla trött.. Har typ fått 8 timmars sömn på två dagar nu, inte okej! Känner hur ögonen skriker efter att få slockna och sova. Därför tänkte jag avrunda denna dag och gå och lägga mig, extra tidigt. Vill ta igen mina sov timmar och vända på dygnet framför allt! Vill vara pigg och glad igen, haha. Ville som sagt bara önska er en god natt och hoppas att ni sover som prinsar och prinsessor!
 
pictures to animation

Letar resor..

Alaiye Resort & Spa Hotel ★★★★★ - Turkiet, Alanya
 
Jag och mamma har suttit tillsammans hela kvällen och tittat på resor, jippi! Vi tänkte åka någonstans direkt efter att jag haft skolavslutning i sommar. Vi är 90% säkra på att åka till Turkiet! Vi har bland annat tittat på det här hotellet, hur fint och härligt ser det inte ut att vara? 5 stjärnigt, all inclusive, centralt och precis vid stranden! Vårt andra alternativ är åka till Cypern men det lutar starkt mot Turkiet! Åh, mys!

Fika

Right now
 
Har slutat skolan för idag och nu sitter jag inne på Espresso House med Michelle och Amelia med en is chai. Började dagen med att försova mig och komma för sent en timme på grund av dålig sömn inatt.. Men den hoppas jag på att få igen nu inatt! Uppdaterar er då jag kommit hem, tjing!

Good morning..

En liten trött Ksenia tidigare i morse..
 
Vaknade precis.. Har fått cirka 4 timmars sömn bara, är helt förstörd! Har varit vaken i 20 minuter nu kanske och ännu inte lyckats få upp mina ögon helt. Gud vad skönt jag sov, och drömde bra.. Lägger mig tidigt ikväll så blir det nog bra.
 
Tänkte sätta på en film nu, Magic Mike, bara ligga i sängen och vila. Fixar lite mat senare så jag får någon energi, därfefter kommer jag att lägga mig. Hoppas att er första skoldag har var bra, för er som har hunnit börja!

Kan inte sova

Delar med mig av min natthumor..
 
Ja, klocka är snart halv 6 på morgonen och jag är vaken, som ni ser! Har inte sovit en enda sekund av denna natt och jag tror att mina påsar under ögonen hänger till brösten. Det var efter klockan 2 inatt typ då jag insåg att jag aldrig kommer somna.. Vad har jag gjort hela natten? Svar: Ingenting! Jag har pratat med sjukt tråkiga människor på Facebook blandannat, tittat på endast ett avsnitt av Jersey Shore och skrattat åt min förbannat dåliga natthumor. Ni ser ju här ovan liksom..? Finns så många av dessa GIF's som räddar mina nätter ibland, haha!
 
Jag ska i alla fall upp om cirka 40-50 minuter. Ska ta mig en varm dusch, göra i ordning god och rejäl frukost, göra mig i ordning och röra mig mot skolan! Som tur är så slutar jag klockan 11, då åker jag hem och sover kan jag lova! Har precis öppnat en Powerking förresten, för att vara säker på att inte somna i sista sekunden innan skolan.. Vi hörs då jag är pigg och glad!

Glöm aldrig bort vem du är

Är bara tvungen att skriva detta inlägget! Pratade precis med en hur underbar och hur fin tjej som helst på Facebook. Jag nämner absolut inte flickans namn! Det första hon sa var att hon blev jätte inspirerad av min blogg och att den var bra, det värmde mig! Flickan är rysk, precis som mig. Sakta men säkert kom vi fram till ämnet mobbning. Tjejen blev mobbad för sitt namn och sin bakgrund. 
 
Jag blev helt chockad, förstod ingenting. Folk, andra ungomar hade gjort narr av henne, drivit med henne, slitit ut på hennes efternamn och massa annat. Det hade kommit till en punkt då hon till och med nästan blev misshandlad. Tycker att sådant är riktigt hemskt. Den här tjejen berättade att hon tog detta på allvar, och jag kan självklart förstå henne! Man blir ledsen och frågar sig själv, varför ser jag ut såhär? Varför kommer jag ifrån där jag kommer ifrån? Varför har jag ett sådant namn? Vad är det för fel på mig? Och så vidare.. Hon har till och med bara velat brista ut i gråt ibland.
 
Jag blev så himla ledsen då jag fick höra detta från tjejen. Kan förstå hur ledsen och svag flickan måste ha varit den tiden hon blev mobbad för sådana saker. Sanningen är att folk känner hot från andra människor, därför gör dom så. Allt handlar om avundsjuka och osäkerhet. Ni kanske också hört det här att vissa människor inte tycker om oss ryssar? Jag tror såhär.. Jag tror att vissa människor känner hot från oss som sagt (inte bara oss ryssar, utan alla andra), att vi ligger på en högre nivå än dom så att dom försöker ta det ifrån oss genom dom elaka orden och kommentarerna. Dom vill ha den nivån. Ryssland är trotts allt världens största land till ytan med mycket människor. Ryssland har mycket makt och det är det jag tror att folk känner hotet ifrån, förstår ni vad jag menar? Men att trycka ner en annan människas bakgrund och uppväxt är inte okej! Det är inte hennes fel att hon är född och uppvuxen där, gäller alla människor rättare sagt!
 
Det jag vill säga med detta är att du ALDRIG ska glömma bort vart du kommer ifrån och vem du är. Du ska hålla huvudet så högt du kan och vara stolt över din bakgrund och vart du kommer ifrån, detta gäller alla! Folk som försöker ta din stolthet ifrån dig vill dig oftast inget gott, dom är avundsjuka, undvik sådant, titta inte ens på dessa människor and do not give a damn! Var stolt över att kunna ett annat språk, om du nu kan det! Var stolt över att du har växt upp någon annanstans eller kommer från ett annat land! Var stolt över det DU har! Do you feel me? Låt ingen ta det ifrån dig.
 
Jag är stolt över att vara rysk och skulle inte byta ut min bakgrund mot något annat!

Back to reality!

Bild jag ännu inte visat
 
Åh så mätt och belåten jag är. Fixade ihop en kvälls fika för en stund sedan, med goda mackor och bakelser! Ska alldeles strax gå och borsta tänderna, byta om och lägga mig i min säng. Nu gäller det att återgå till verkligheten, ta hand om skolan, ett nytt år och en ny termin! Hoppas at ni har haft ett riktigt roligt och minnesvärt lov! Godnatt och sov gott mina fina läsare! ♥

Måndags mys

Boost, ölkorv och Jersey Shore!
 
Kom ju som sagt hem för ett tag sedan. Har slickat rent mitt rum och fixat disken lite fort. Gick in på Ica tidigare inne i stan också och köpte hem ölkorv och enegri dricka, mums! Jag älskar ölkorv, det är bland det godaste jag vet, kan äta hur många som helst verkligen! Är på min tredje nu.. 
 
Ska lägga mig skönt i sängen nu, slappna av och sätta på ett Jersey Shore avsnitt, awesome! Imorgon börjar skolan, det betyder tidig läggdags ikväll och upp med tuppen imorgon.. Back to hell! 

Brun utan sol

Dagens mini shopping
 
Stack in till stan runt klockan 3 idag, tog en fika med mina fina tjejer Isabelle och Fanny. Mysigt! Vi satt och pratade, tog igen det som hänt sist vi sågs och så vidare. Vid klockan 5 åkte Fanny till sitt jobb och jag och Isabelle kikade runt lite i stan. Hittade smarta brun-utan-sol våtservetter på Kicks för endast 7 spänn, så köpte hem 3 stycken. Smart att ha liksom! Därefter drog vi båda hemåt! 

Håller tummarna!

Sökt jobb i Rhodos - Grekland!
 
Ni känner väl till The Beach Party som hålls i Rhodos, Grekland nu i sommar, 2013? Förra årets sommarfest var tydligen helt sjukt! Artister som Swedish House Mafia, Steve Angello, Sebastian Ingrosso, Timati och Rebecca & Fiona gästade party ön förra förra året!
 
Nu har jag i alla fall sökt ambassadörs jobb där och håller tummarna hårt för att få det! Man är där en vecka, har hur roligt som helst! Skulle vara grymt! 

Ta mig långt härifrån

Skulle göra allt för att befinna mig någonstans långt bort
 
Godmorgon alla pojkar och flickor! Har ni sovit gott? Det har jag gjort men jag sov inte riktigt ut.. Känner att jag inte har sovit ut en enda dag detta lovet, har alltid vaknat upp och känner varje gång att jag inte sovit tillräckligt länge. Men men! 
 
Kollade på resor igår.. Blev så himla sugen på lite lyx, värme och framförallt att få åka bort ett tag. Jag och mamma ska förmodligen åka bort i en vecka eller två i sommar, så det är ju perfekt. Hittade skit bra resor till Cypern bland annat. Take me away! 

Me want

Från Melba.se
 
Kikade in på Kenzas blogg en snabbis nyss och såg att hon hadeen ruskigt snygg tröja! Den kommer från Melba.se och nu sitter jag och starkt funderar på om jag ska klicka hem den. För jisses vad snygg den var! Kostar dock 329 spänn, frågan är om den är värd det? 
 
Kenza matchade tröjan med ett par vita shorts och en söt svart handväska. Denna är ju bara perfekt till sommaren och allt annat. Gud, jag måste nästan ha den!

Dagens frågor

 
Har du en egen lägenhet?
Svar: Nej, jag har ingen egen lägenhet! Många av er har säkert undrat det rätt länge eftersom jag "går till tvättstugan" ganska ofta. Sanningen är att jag bara hjälper min mamma. Eftersom hon jobbar hela dagarna och jag oftast är hemma så går jag gärna ner till tvättstugan och gör jobbet! 
 
Vart är Nina nånstans? Umgås ni inte längre?
Svar: Folk ställer denna fråga dagligen i min blogg, på Facebook och överallt! "Är ni osams? Har hon flyttat? Varför umgås ni inte längre?" och så vidare.. Nu ska ni äntligen få svar på frågan! Svaret är nej, vi är inte osams men det har hänt lite saker mellan oss som förklarar varför vi står vart vi står just nu. Allas vänskap kan inte vara perfekt helt enkelt, och vårt nådde sitt slut. Vart hon befinner sig vet jag inte, men vi har ingen kontakt, vi umgås inte och vi pratar inte. När vi stöter på varandra så hälsar vi och pratar självklart, inget mer med det!
 
Hoppas ni fick svar på era frågor! Undrar ni något mer? Fråga på bara, svarar så fort och så gott jag kan!

Jag vill inte!

Me right now..
 
Hej där! Hur mår ni? Jag mår utmärkt förutom att jag inte sovit så bra inatt, så jag är väldigt, väldigt trött! Sov hos Isabelle inatt som ni redan vet och gick upp ganska tidigt i morse. Känner mig så fruktansvärt ofräsch och sliten. Kom hem vid klockan 3, fick i mig lite mat, hann ligga i sängen i drygt en halvtimme, sedan var det upp och hoppa och dra till tvättstugan.. Kommer få springa dit och tillbaka fram till klockan 8 ungefär.. JAG VILL INTE!! Kvällen skulle sett ut på ett helt annat sätt egentligen, men tvättiden sabbar ju allt! 
 
Senare så drar jag ut och träffar Fanny och Isabelle, fast bara om jag orkar. Känner att jag skulle behöva en riktigt varm och lång dusch.. Vi får se!

Cozy time

Mys kväll med massa gottigott
 
Befinner mig hemma hos Isabelle just nu! Vi gick ner till Ica för en stund sedan, köpte massa chips, dipp, ölkorv och läsk, mumma! Hade ett par cider kvar sen nyår också, så dom dricks upp ikväll. Vi sitter och ser på Alvin och Gänget 2 som går på 4:an nu, så vi har det rätt så skönt här ändå. Hoppas ni har en fin kväll! 

2 januari 2013

Bjuder på denna extremt gamla bilden!
 
Godmorgon!! Haha.. Eftersom jag hade med mig den lilla kameran på nyår så hittade jag massa gamla bilder på den, från somras bland annat! Denna bild var en av dom! Det var en sommar kväll och vi skulle ut. Ser ju verkligen ut som att jag var 10 år bredvid grabbarna, haha! Det är i alla fall Admir, Danne, Alessandro och jag på bild! 
 
Har precis vaknat och ska upp och käka frukost/lunch strax. Efter mater drar jag iväg in till stan, måste fixa en liten sak. Därefter drar jag upp till mammas jobb och hjälper henne med lite grejer! Måste möta upp Isabelle också, vi ska upp till lokalen vi var i på nyår och hämta en kvarglömd väska.. Så ser min dag ut!

Går ut en sväng

Riktigt härlig låt..
 
Somnade till den här låten förut, eller låt och låt, inte direkt så mycket sång i den. Men attans vad jag somnade skönt till den. Har börjat älska den här musik typen, väldigt mycket faktiskt! Får mig att slappna av, komma in i en annan värld typ. Så himla skönt.
 
Men nu har jag legat alldeles för länge i sängen, tänkte ta på mig lite kläder nu och ta mig ut på en liten promenad runt huset eller någonting. Känner mig så himla stel och tung.. Besöksrekord på denna bloggen blev det idag också, kul!

Såhär såg jag ut igår!

Såhär såg jag ut igår!
 
Inte världens bästa bild men den får duga! Tänkte ta några bilder på hur jag såg ut innan jag drog iväg igår men hann verkligen inte! Den här bilden är tagen då allt festande nästan var slut, så håret och sminket såg absolut inte likadant ut, det var mycket lockigare och så mycket finare, men men! 
 
Har legat i sängen HELA DAGEN idag, har bara gått upp och ätit en gång. Vaknade runt klockan 1 kanske och har bara tittat på film sedan dess. Somnade i 3 timmar nyss, är så himla trött fortfarande.. Ska ut och ta en promenad strax, känner att jag behöver röra lite på mig och andas lite frisk luft. Därefter lägger jag mig i sängen igen. 

Nyårets bildbomb!


GOTT NYTT ÅR!!!


RSS 2.0