I'm out

Right now
 
Sådär. Ren och fräsch, mätt och fixad! Nu återstår bara att packa väskan med lite småsaker, sedan drar jag mig motspårvagnen och åker till Isabelle. Kommer nog bli en mysig kväll! Uppdaterar er inatt då jag kommer hem, eller så hörs vi imorgon. Kyss!

Lördag

Yesterdays
 
Hej på er! Isabelle drog hem alldeles nyss, hon sov ju över här inatt! Vi hade riktigt mysigt, kollade på övernaturliga program och andra bra filmer hela natten, plus att vi åt en massa gott också. Vi somnade runt klockan 3 och vaknade runt 1 i morse. Vi gjorde en god frukost och sedan låg vi kvar i sängen och kollade på film tills nu. Ska hoppa in i duschen nu snart och sedan göra mig i ordning för ikväll. Drar nämligen till Isabelles pappa och tar det lugnt där. Så så ser min kväll ut! 
 
Uppdaterar er lite senare, kyss så länge!

Fredagsmys

Såhär ser vår kväll ut!
 
Jag och Isabelle har inhandlat en massa gott. Vi har smält choklad till jordgubbar och frystabär, chips, gurka, påskmust och citron. Sitter i vardagsrummet och ser på en bra film på 5an som heter "Skicka vidare". Så så ser våran kväll ut, fredagsmys!
 
Bilderna är tagna med kameran jag har lånat från skolan över lovet. Det svider i mina ögon hur bra kameran är. Måste skaffa mig en sådan själv.. 

Mini spa

Taking care of myself!
 
Har fyllt tvättmaskinen och plockat undan lite i mitt rum än så länge! Nu ska jag fylla badkaret med vatten och ta ett varmt bad. Kör på en hårinpackning också, samt tvättar mitt löshår. Blir som ett mini spa det här! Senare runt klockan 8 ikväll, så kommer Isabelle hit! Vi tänkte dra och köpa lite god mat och ha det allmänt mysigt. 

Bra start på dagen

My breakfast today
 
Godmorgon! Vaknade för någon timme sedan ungefär och har precis fått i mig en god frukost! Det känns så himla bra att börja en dag med en bra frukost, känns som att man fått energi till hela dagen!
 
Nu hade jag tänkt att lägga mig i några minuter, spela lite Candy Crush och sedan hoppa in i duschen. Därefter tar jag i ordning med mitt rum, här måste städas! Efter det kanske jag sätter mig och pluggar i någon timme med en kopp kaffe. Har verkligen jätte mycket att göra under det här lovet som jag lovat mig själv att fixa! 
 
Hoppas ni har en bra dag, och glad påsk förresten!

Night update

Vårkänslor
 
Det är förmodligen jätte många som har gått och lagt sig nu. Men jag kan inte sova, inte riktigt ännu. Har legat i sängen hela kvällen verkligen. Tittat på min nya favorit serie Arrow och bara.. legat i sängen helt enkelt. Har inte ens ätit någonting. Åt thai buffé runt klockan 6 förut, sedan dess har jag bara fått i mig ett glas juice. Ska nog göra upp en kopp te nu och äta några knäcke mackor, sedan går jag och lägger mig. Vad är meningen med att sitta uppe nu i alla fall liksom?
 
Tänkte också säga att jag fått hem en grym kamera från skolan nu över lovet, så jag kommer förhoppningsvis hålla er uppdaterade med snygga och fräscha bilder här i bloggen! Ska försöka ta mig ut någon dag också och knäppa några fina bilder. Men nu - tea time!

Större läppar på nolltid

Sexy Lips - Lip plumper
 
Vill du få fylligare läppar på nolltid? Då får du ett extremt bra erbjudande här! Läppglanset ökar blodflödet i dina läppar, som gör dom fylligare och större! Just nu kostar denna lip plumpern endast 149 kronor (ordinarie pris: 499 kronor). Klicka HÄR för att komma till sidan så ser du erbjudandet lite längre ner till höger!
 

Idag hoppade skinnjackan på

Alldeles nyss - kkksenia @instagram
 
Underbart väder idag igen! Det gillar vi starkt. Skinnjackan fick hoppa på idag också! Bara lite kyligt i luften, annars värmer solen jätteskönt! Var precis ute på rasten och tog frisk luft, nu är jag inne i skolan igen och väntar på att sista lektionen för idag ska börja. Vi slutar lite tidigare idag också, sen är det lov! 
 
Jag och Michelle drar ner till stan efter skolan och tar en pluggfika! Vi tänkte dra ett varv runt butikerna också, se om vi hittar någonting fint, sedan sätter vi oss och pluggar på ett fik som sagt. Får se vad jag hittar på ikväll!

Nu är det vår!

Kamera: Canon Eos 550D
Fotograf: Ksenia Jernbom

Todays look

Två bilder från idag!
 
Här har ni två bilder på mig från tidigare idag! Gud vad härligt det har varit ute idag, värmde på som bara den! Hade ändå vinterjackan på mig idag, var riktigt kyligt i morse, men nu kan man verkligen börja ta fram sin skinnjacka. Annars har jag gått runt med svarta Dr. Denim, en basic tröja från Sisters och mössa på huvudet. 

Happiness

Härlig bild på mig och Amelia!
 
Hej!! Hur har ni det? Jag mår i alla fall helt underbart! Solen värmer så himla skönt och det är inte ett enda moln uppe på himlen! Sitter i skolan nu och har precis skickat in en fotouppgift, så nu ska jag hem! Bjuder på lite mer bilder då jag väl kommit hem. Perfekt fotodag! Ser ni lyckan i bilden? Inte ofta man är såhär lycklig!

Gråskala

Picture from last night
 
Bjussar på en bild jag tog igår kväll. Hej förresten! Hur mår ni? Jag mår underbart! Slutade skolan klockan 11 idag, så jag, Michelle och Amelia drog ner till biblioteket och pluggade lite. Efter att dom hade dragit så satt jag kvar ett tag och gjorde klart ett arbete som jag nu har skickat in! Känns jättebra! 
 
Är hemma nu och har precis käkat, så nu är jag mätt! Ska koka upp en kopp te, äta lite Marabou choklad och se på en ny serie jag har fastnat för, Arrow! 

SHM - Last perfomance

Swedish house mafia
 
Som dom flesta kanske vet så hade Swedish house mafia sin sista spelning för två dagar sedan, den 24 mars, på Ultra Music Festival i Miami. Hur sorligt är det inte? Ni splittras dom och kör eget, men dom är ju bäst på det dom gör tillsammans! Man blir så himla ledsen, svenska stoltheter. 

Nothing to say

Illustration
 
Hej på er allihopa! Jo, jag vet. Jag suger på att hålla er uppdaterade.. Har bara inte haft orken att skriva någonting idag, inte haft någonting att skriva om heller. Men nu tänkte jag trots allt slänga upp ett kort inlägg! 
 
Har varit i skolan idag, så klart. Drog därefter till Hageby Centrum och köpte hem ett par nya hörlurar på grund av att mina andra sprack.. Sedan köpte jag ett par solglasögon, vanliga svarta fake Ray Ban's och en ögonbryns penna! Visar kanske allting imorgon eller något! Satt därefter hemma i någon timme, käkade lite och tog det lugnt. Kom hem runt klockan 8 efter att ha tagit en kaffe med en kompis också. Så dagen har egentligen bara flytit på, lugn dag. 
 
Nu ska jag fixa mig en kopp te och sedan lägga mig. Är super trött verkligen. Hoppas ni har haft en bra dag!

Breakfast

Todays breakfast
 
Startade morgonen med en riktigt god och bra frukost. Två knäcke med ost och gurka, topisk juice och en skål med filmjölk, crunchy, banan och jordgubbar!
 
Klockan har passerat 2 och jag sitter hemma. Solen skiner där ute men ändå orkar jag inte sätta foten utanför dörren. Jag drivs bra här, i min säng.. Ska ta en dusch nu tror jag sedan runt klockan 6 drar jag ut och träffar en kompis. Kommer nog komma hem runt klockan 10 och lägga mig direkt. Skola imorgon och den här veckan går vi endast till och med torsdag! Fredag är det röd dag och sedan är det PÅSKLOV! Tiden bara rinner, allt går så himla fort! Hinner bara blicka med ögonen så ligger jag på stranden i Turkiet, haha..
 
Nej nu ska jag resa på mig och ta en skön dusch. Ha det bäst så länge! 

Ultra White

Få ett fint vitt leende för endast 99 kr!
 
Nu får du en tandblekningspenna från Ultra White för 99 kr istället för 499 kr! Denna unika tandblekningspenna är enkel att använda och smidig att ta med vart du än går. Den innehåller en effektiv blekgel som penslas direkt på tänderna. Tack vare den speciella penselborsten kommer du åt överallt och tänderna blir vita snabbt och säkert. Så nu kan du få ett dröm leende för bästa priset! Rabatten gäller i 4 dagar till, så passa på! Jag själv har denna tandbleknings pennan och är nöjd än så länge!
 
KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL ERBJUDANDET!

Update

Någon månad gammal bild
 
Hejsan. Tänkte uppdatera bloggen lite, eftersom jag är så himla dålig på det vissa dagar. Har bildbrist också, kanske ni redan märkt, men bjussar på en ego bild så länge! 
 
Ligger för övrigt i sängen, jättetrött och jätte seg.. Somnade runt klockan 4-5 inatt och vaknade ungefär 11 i morse, så fick inte så mycket sömn direkt. Har fått i mig en kopp te så länge, har med andra ord inte ätit någonting än. Får väl antagligen äta lite thai mat som mamma beställde hem igår kväll. Orkar egentligen inte ens lyfta mig från sängen, så trött är jag.. 
 
Ska försöka ta mig ut nu snart, ska ta en kopp kaffe med en kompis i ett nytt fik här i Centrum. Blir nog mysigt, kan inte sitta inne hela dagen. 

Hemma efter en hård träning

Today at the gym
 
Hej!! Har precis kommit hem från gymmet, är helt slut i kroppen! Sprang 30 minuter och sedan körde jag lite mage och styrka, fint. Ska ta en skön dusch nu och sedan göra någonting att äta. Senare träffar jag Isabelle och kanske Fanny. Får se vad som händer ikväll! 

Earth hour 2013

Släcker ni på lördag?
 
Såg precis att Earth Hour kommer att vara på lördag, 23 mars i år! Tycker att det här är ganska roligt och häftigt faktiskt, att så många verkligen medverkar! Själv sitter jag med en massa tända doftljus på Earth Hour. Det blir så himla mycket mysigare i rummet, samt att det hjälper världen, en gnutta i alla fall! Tänker ni släcka ljuset?

Sommarens godisbitar

Godisbitar från H&M och Batoko!
 
Satte ihop ett litet outfit collage med några sommar plagg och accessoarer jag sitter dreglar över.. Allting är från H&M förutom dom snygga shortsen som kommer från Batoko. Väskan blir förmodligen min, så himla fin nu till våren och skärpet som man kan matcha till någonting svart. Ge mig sommar nu!

HARDWELL - UMF 2013

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Home and alive!

Just nu i min mysrock!
 
Kom hem för lite mer än en timme sedan! Har tagit en dusch och skärt upp lite apelsin, så gott! Körde som ett djur på gymmet idag.. Känner verkligen hur bra som helst, och GUD vilken värk jag kommer ha imorgon, känner det redan nu! Sitter som sagt i sängen i min mysiga rock just nu, ska sätta på någon film och sedan sova! Kommer vara en lång skoldag imorgon, kommer sluta runt klockan 4, halv 5 med tanke på att jag kommer gå på mattehjälpen, måste verkligen det!
 
Men nu ska jag krypa ner under täcket och sjunka ner i sängen. Hörs imorgon!

Mot gymmet!

Ska bli stark!!!
 
Nu har jag packat väskan och dra mig mot spårvagnen som tar mig in till stan! Blir borta i drygt en timme på gymmet! Hörs senare!

Onsdag

Facelook for today!
 
Hej på er! Kom precis hem från skolan och har hunnit stoppa i mig lite mat. Åt inte så bra vid lunchen så lagade lite mat hemma istället! Nu ska jag bara ta det lugnt, ska se om jag har något arbete att lämna in, sedan runt klockan 5 drar jag iväg till gymmet ett tag! Kommer slänga mig ner i sängen direkt då jag kommit hem igen, kommer vara helt slut! 

Läggdags efter en lång dag!

Ny duschad och ren ksenia just nu
 
Nu har jag ätit och tagit mig en skön dusch! Kom hem från gymmet runt halv åtta och var helt död. Mina ben pulserade fortfarande efter löpbandet.. Har för övrigt fått så himla mycket gjort idag! Jag har pluggat, skrivit ett CV, lagat mat, tvättat, städat rummet, åkt till och från stan hundra gånger, duschat, bäddat om sängen och lite andra små saker! Känns hur bra som helst att få så mycket gjort på en ledig dag! Känns extra bra att lägga sig ren och fräsch i en nybäddad säng, finns ingenting bättre eller skönare! 
 
Är hur trött som helst nu som sagt så det är läggdags för min del! Imorgon är det skola igen och jag kliver som vanligt upp halv 7! Önskar er en god natt och hoppas att ni sover gott! 1000 kyssar!

Studiedag

Bild tagen i lördags
 
Är ledig från skolan idag, eller jag har studiedag rättare sagt! Ligger i sängen och skriver ihop ett CV för tillfället och ska strax upp och göra mig i ordning. Ska nämligen in till stan och möta upp Michelle för att sedan åka till Ingelsta. Hon ska lämna sitt CV där och så ska vi kika runt lite också. Mitt CV lämnar jag ut då det är klart! Efter det sticker vi till biblioteket och pluggar. Måste göra klart ett Powerpoint arbete till imorgon. 
 
Lite senare så träffar jag Isabelle! Vi tänkte sticka iväg och träna lite tänkte vi. Så jag har fullt upp idag kan man säga! Kommer nog vara jätte trött då jag kommer hem. 

Det slutar aldrig snöa..

Utanför mitt fönster just nu
 
Såhär ser det ut utanför mig just nu! Det har snöat hela natten och det verkar verkligen inte vilja sluta. Det har ju varit så himla fint väder dom två senaste veckorna, och nu helt plötsligt är det snöstorm. Är trött på vintern! All snö hade ju nästan gått bort, men tydligen ville det komma mer. Hoppas verkligen att det går över snart och blir riktig vår. 

Tips!

Refill flaska till parfym!
 
Perfekt för resan eller om man bara vill bara med en liten flaska parfym vart man än går! Funderar på att beställa hem en sådan! Nu kostar den bara 89 kronor (ord. pris 178) så passa på! Gå in HÄR för att komma till sidan så ser ni erbjudandet lite längre ner till höger!
 
Det finns fortfarande tandplekningspennor för endast 99 kronor (ord. pris 499)! Klicka HÄR för att komma till dom!

Jag är lycklig!

Ni har aldrig sett mig så glad, jag är lycklig! ♥

Kill me

Skjut mig..
 
Har suttit i två timmar med en massa skolarbete.. Det har gett mig huvudvärk! Tog i alla fall en liten paus nu med en kopp kaffe och popcorn vid sidan om, det läker nog mina sår! Då jag har vilat en stund så återgår jag till mina uppgifter. Redan skickat in två arbeten! Känns underbart att verkligen kommit igång! Har fyllt tvättmaskinen med smutsiga kläder också, vilket ansvar jag tar!
 
Möter förresten Kadriye om någon timma och hämtar en jacka. Stannar väl och pratar med henne en stund också! Måste komma ut till friska luften känner jag.. Slutade ganska tidigt idag och har suttit inne hela dagen, snacka om huvudvärk..

Wanties

Tops from Batoko
 
Jag är helt kär i dessa fyra toppar! Finns så himla många fler också, men just dessa skulle jag inte ha något emot att äga i garderoben. Funderar på att klicka hem två eller tre stycken! Skulle vara så snyggt med dessa till sommaren. Dom går på ungefär 150 kronor styck!

Längtar!

Bråvalla festival 2013 Norrköping
 
Måste bara säga att jag längtar skapligt mycket till sommaren. Speciellt till Bråvalla Festivalen som är den 27, 28 och 29 juni! Avicii, Nicky Romero, Armin Van Buuren, Dada Life, Nause, Rebecca & Fiona, Albin Myers, Icona Pop och massa fler artister och DJ:s! Det kliar i hela kroppen alltså.. Snart så, snart så!
 
I need your love - Calvin Harris ft. Ellie Goulding (Nicky Romero remix)

Fler bilder från igår!

God mat på Taco Bar!
 
Jag och Joacim igen! (bara han som ville vara med på bild..)
 
Bowling!
 
Smygaren Joacim och jag, märkte honom då jag tittade på bilden..

Här har ni lite fler bilder från igår som jag lovade att visa! Det var bara Joacim som ville vara med på bild, även fast jag tjatade massor på dom andra! Hade som sagt en jätte rolig kväll med mina vänner, något som vi absolut ska göra om! 
 
Har legat i sängen hela dagen.. Kan ni tänka er? Det är fruktansvärt fint väder ute, så funderar att dra på mig skinnjackan och dra till affären och köpa hem någonting gott till ikväll. Eller så går jag en mini promenad innan solen lagt sig. Ska ta en dusch nu också och om cirka 2 timmar drar jag och träffar en kompis! Är hemma runt klockan 10 ikväll. 

Lyckad kväll!

Jag och min vän Joacim igår!
 
Godmorgon allesammans! Vaknade för en stund sedan och sitter nu med några mackor och kaffe! Gårkvällen blev sjukt lyckad! Vi började med god mat, sedan stack vi till bowling hallen, satt och pratade ett tag och sedan körde vi igång och kastade våra klot! Var som sagt med 3 av mina närmaste klasskompisar, Joacim, Adam och Michelle! Hade med mig lill-kameran också, så fler bilder kommer!

Kvällens roligheter!

Källa: Weheartit
 
Godmorgon bloggen! Tänkte börja dagen med att berätta vad jag ska göra ikväll! Lovade ju att tala om det igår, men jag gör det nu istället! Senare in mot kvällen så träffar jag 3 av mina närmaste klasskompisar! Vi ska först ut och käka god mat, dricka gott och sedan sticker vi och bowlar! Jag har blivit alldeles galen i bowling, haha! Tycker att det är så sjukt roligt! Vi ska ses i stan någonstans mellan klockan 6 eller 7 ikväll. Kommer bli en kväll full av skratt och roligheter!

Jag och mina bff's!

Isabelle, jag och Fanny!
 
Bjuder på en söt bild på mig och mina fina tjejer! (kommer dock vara död för att ha lagt upp bilden.. i'm sorry girls!) Har duschat och känner mig riktigt ren och fräsch, känns som att man fötts på nytt, haha! Väntar på att mamma ska komma hem med lite sushi och thai mat, hon är bara för gó! Är jätte hungrig.. Kommer därefter göra mig i ordning och sedan ut och möta upp Isabelle! Kommer nog bli en mys-fredag bara, lugnt och mysigt! Imorgon händer det annars ett och annat! Mer om det senare!

Underbart!

Bild från gymmet!
 
Hej på er!! Känner mig så extremt glad idag! Vädret är på topp och körde ett hårt pass på gymmet med klassen nyss också! Hade idrott sista lektionen så vi fick dra till Actic gym och köra där, plus att alla fick en frivecka där, så det känns underbart! Har precis kommit hem och ska ta en skön dusch. Sedan ska jag försöka få tag på Isabelle och planera kvällen, får se vad vi hittar på! 

Nitar

Boots från Fashion By C
 
Jag tror att jag svimmar.. Hur snygga är inte dessa kängor/stövlar egentligen? Hittade dom inne på Members tidigare idag och kunde inte slita bort blicken från dom. Dessa är från Fashion By C och kostar nu endast 639 kr då dom innan kostade 1599 kr, alltså är dom på hela 60% rabatt! Mina fingrar kliar.. Får se om jag klickar hem dom, riktigt sugen.
 
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 
 
Members har ALLTID mellan mellan 40-84% rabatt på sina varor! Vill du också få GALNA rabatter och erbjudanden på snygga skor, smycken, kläder, underkläder, badkläder, klockor, smink, hårprodukter, parfymer, macbook och mobil tillbehör med mera? Ja, då ska DU kommentera din epost i detta inlägget, så kommer jag skicka en Members-invite till dig! Blir du medlem genom länken jag skickar så får du dessutom 50 kr att handla för! Nu har även Members grymma rabatter på snygga festklänningar, high heels, jeans, shorts och fest toppar!

Jag älskar sol

Tidigare idag i den härliga solen
 
Nej, nu är jag riktigt trött på all snö och den hemska kylan.. Det har ju varit så himla fint väder hela förra veckan, och helt plötsligt ska det komma snö igen. Idag var solen uppe hela dagen och jag hoppas verkligen att den är här för att stanna och värma kära Sverige! Vill ha vår nu!
 
Satt ju på biblioteket i en liten stund, skickade in ett arbete och påbörjade ett nytt! Känns enormt bra faktiskt. Blev i alla fall för hungrig så jag drog mig hemåt. Nu ligger jag alldeles proppmätt i sängen och lyssnar på musik bara. Ska ta fram lite gurka och dipp senare och sätta på en film! Kommer somna tidigt ikväll!

Hey buddy

Me and my friend Joacim at school
 
Hallå där!! Sitter i skolan just nu och har enteprenörskunskap! Jätte tråkigt ämne verkligen, men nu har vi kört igång med ett nytt grupp arbete som faktiskt är ganska intressant! Sov förresten ganska så dåligt inatt.. Har kommit efter med min sömn, saknar en massa timmar! Är hur trött som helst nu, även fast jag har druckit 3 koppar kaffe här i skolan.. Slutar strax efter klockan 3. Då åker jag och Michelle ner till stan, hon skulle kolla någonting! Därefter sätter jag mig i biblioteket i en timme ungefär och skriver klart ett arbete inom samhällskunskap. Måste få det klart! Har ställt enorma krav på mig själv nu faktiskt, känns underbart! Vi hörs då jag kommit hem!
 
Tillägg: Ni hittar mig också på Instagram där jag uppdaterar så ofta jag kan! @kkksenia

Powers off

Bjuder på denna bild! Tagen sommaren 2012!
 
Jag är helt död. Har absolut inga krafter kvar i kroppen.. Sprang runt överallt som en dåre efter skolan. Till stan, till och från biblioteket tre gånger, ansträngt mig åt två arbeten, upp till vårdcentralen för att ta spruta, tillbaka till stan, sedan till Hageby Centrum och sedan hem. Då jag väl kom hem så storstädade jag mitt rum, fyllde diskmaskinen och tvättade kläder två gånger. Fy.. Är helt slut, hjärnan hänger inte med mer. Ligger helt död i sängen just nu och känner verkligen inte för att ställa mig upp, men jag måste.. Ska ta en dusch och sedan sova. Kommer sova extremt skönt känner jag, tur det! Kommer dock bara bli pigg av duschen säkert, but i have to! 

Min nya skinnjacka!

Lindex - 599 kr
 
Nämnde ju innan att jag köpt med mig en snygg skinnjacka hem, here it is! Den är svin snygg verkligen, kort, sitter tight och helt enkelt perfekt! Fanns endast en i min storlek kvar, den hängde och väntade på mig! Nu är våren och sommaren räddad som sagt! 

13 mars 2013

Trött och sliten tjej just nu
 
Äntligen har jag slutat skolan för idag! Hade en slapp och skön sista lektion, men fick extrem huvudvärk. Som tur har den gått över! Stack ner till stan med Amelia och köpte en skinnjacka som jag la undan igår! Den är så HIMLA snygg, nu är våren och sommaren räddad! Visar den då jag kommit hem! 
 
Sitter på biblioteket med Amelia för stunden och tänkte skicka in ett arbete som jag har i rest. Därefter sticker jag upp till vårdcentralen och tar sprutan.. Träffar Fanny runt halv 5 för en liten fika, sedan drar jag hem!

Sista sprutan

Godmorgon mina hjärtan! Sitter i skolan just nu och har precis haft matteprov. Det gick väl sådär! Hoppas på godkänt i alla fall! Sitter med en kopp kaffe och försöker pigga upp mig lite.. Är jätte trött. Satt precis med min mentor också och gjorde upp ett schema på alla rester jag har, så att jag gör klart dom! Nu ska jag se till att göra allt så jag känner mig lugn!
 
Har håltimma nu till klockan 12, eftersom matteprovet gick ganska fort att göra. Är vrålhungrig också, hann inte käka någon frukost hemma i morse.. Vi får fisk till lunch idag! 
 
Juste! Efter skolan idag, klockan 4, så tar jag min sista livmoderhalscanser sprutan! Har hört att det är den som gör mest ont.. Är livrädd, haha! Wish me luck, hoppas jag inte svimmar!

10 saker ni kanske inte visste om mig!

 
♥ Jag vaknar minst 2 gånger varje natt på grund av törst, och då dricker jag minst 2 glas vatten.
♥ När jag var 8 år gammal så gick jag i modern dans.
♥ Jag vill ha en Range Rover. 
♥ Jag känner mig naken om jag inte har på mig klocka varje dag. 
♥ En av mina största drömmar är att simma med delfiner.
♥ Jag bär på en hemlighet.
♥ Då jag bodde i Umeå så gick jag i konstnärsskola. 
♥ När jag är arg eller ledsen så lyssnar jag på house musik, det gör mig på mycket bättre humör.
♥ När jag var yngre ville jag bli modell.
♥ När jag gick i 6an så var jag snabbast i klassen samt vunnit 60 meter i skol DM.

Work at the library

Right now. Kkksenia @ instagram
 
Hej! Det är tisdag och solen skiner! Dock är det lite kallt ute fortfarande.. Har slutat skolan för idag och nu sitter jag inne på statsbiblioteket med tre klasskompisar och pluggar matematik. Har ett omprov klockan 15.00 i skolan, så sitter här och matar in massa siffror så att jag kan det! Håll tummarna för mig. Har köpt lite Wasa mackor, äppelcider och en kaffe som jag myser med. Efter provet så kommer jag sitta kvar i skolan och plugga ÄNNU mer matte för ÄNNU ett till prov som vi har imorgon.. Kommer säkert gå ifrån skolan med huvudvärk idag.. Fy.
 
Men nu måste jag fortsätta jobba. Vi hörs då jag kommit hem! Pussar!

Söndag

Min nya Facebook profil
 
Förlåt, förlåt, förlåt.. Bloggen har legat lite lågt dom senaste dagarna, speciellt igår och idag! Ber så mycket om ursäkt, men det verkliga livet har varit ivägen! Har precis kommit hem efter lite umgänge och nu ligger jag i sängen, ombytt och trött. Imorgon väntar en ny skoldag och en ny vecka. Vi hörs då! Godnatt!

Ut i solen!

Lycklig tjej!
 
Nu har jag ätit, klätt på mig, fixat mig i ordning lite och nu är det dags att ta sig ut i den fina solen! Ska möta upp min vän Kadriye i stan för en fika. Ska bli mysigt! Man blir så himla glad av det här vädret, hoppas bara det håller sig och blir varmare nu! Vi hörs senare, love!

Make up

Mina sotiga ögon igår
 
Godmorgon allihopa! Hoppas att ni har haft en fin fredag och att ni har sovit skönt! Tänkte bara visa en bild på mina sotiga ögon från igår. Använde smink kitet som jag fick hem! Blev riktigt snyggt faktiskt, mörka och mystiska ögon. 
 
Ligger i sängen just nu och är JÄTTE hungrig.. Ska upp och göra mig en stor kopp te, samt någonting gott att äta! Uppdaterar er senare!

Smoky eye

Smoky eye kit
 
Finns på Nelly.se!
 
Detta söta kitet låt i paketet jag fick tidigare! I samarbete med ett företag så fick jag hem det. Nu blir jag lite snyggare med sotiga ögon om helgerna och på fest. Så fint! Finns som sagt att köpa hem på Nelly.se!

Akuten inatt

Två bilder från inatt
 
Hej på er! Anledningen till att jag inte bloggade mer igår kväll som jag sa att jag skulle göra, var att jag åkte upp till sjukhuset runt klockan 7. Fick ont i tarmen och kunde inte få luft för att det gjorde så pass ont. Så höll det på sen jag skrev mitt sista inlägg igår. Mamma blev jätte orolig så fick åka upp till akuten. Låg där i flera timmar, svettades och krampade, sedan fick jag ta lite prover och fick smärtstillande så det blev bättre och jag fick åka hem. Visade sig också att jag hade lite svag feber också, men det har gått över nu! Idag mår jag bra! 
 
Jag mår faktiskt väldigt bra idag, inte ont någonstans och humöret är på topp igen, tack gud! Känner mig bara lite seg och är jättetrött, men det kommer nog vända senare! Har fått hem ett paket också som jag visar er snart!

Bad day..

Ful bild tagen nyss
 
Förlåt för den super usla uppdateringen idag.. Morgonen började helt utmärkt tills det vände och blev skit. Så jag har inte riktigt haft orken eller lusten överhuvudtaget att blogga idag. Har verkligen inte varit på humör idag. Skit dag.
 
Ligger i alla fall i min säng just nu och lyssnar på musik. Slutade skolan runt klockan 3, så drog jag hem direkt. Fick i mig lite mat och nu ligger jag som sagt och bara tar det lugnt. Funderar på att ta en tupplur och sova i någon timme. Är hur trött som helst och ögonen skriker.. Får se om jag är tillräckligt pigg senare så jag kan slänga upp ett inlägg. Puss. 

Godnatt!

Cosmic Gate & Emma Hewitt - Be your sound
 
Avslutar denna onsdag med denna fina låt som jag nu ska somna till. Har haft en jättefin dag för övrigt! Imorgon är det torsdag och då väntar nya äventyr. Ville bara önska er en god natt och hoppas att ni sover gott. Vi hörs imorgon igen. 1000 kyssar!
 

New shoes

Skopunkten - 399 kr
 
Tänkte visa upp mina nya skor som jag fick med mig hem tidigare idag! Dom kommer från Skupunkten och gick endast på 50 kronor för mig (ord. 399 kr). Bytte dom mot ett par andra som jag har haft ett tag nu som blev sönder slitna snabbt, så därför fick jag dessa nästan gratis! Kanon. Dom här kängorna kommer användas mycket i sommar också! Gud vad snyggt det kommer bli, fy. 

Work

Right now at Espresso House - Instagram: kkksenia
 
Hej! Sitter inne på Espresso House just nu med några klasskompisar och gör lite skolarbeten. Vi fick i uppgift nu på sista lektionen att dra ner till stan och hitta konst som vi skulle ta kort på och sedan skicka in. Så nu är det gjort och över till nästa arbete! Ska svara på lite blogg mail också! Sitter med en stor kopp te och har det jätte skönt. När jag kommer hem ska jag ta en dusch, sedan lägga mig i sängen och bara slappa! 

Members erbjudanden!

Få upp till 88% rabatt på massa shopping!
 
Som dom flesta av er redan vet så är jag en Members galen tjej! Nu har det dessutom kommit ut en massa nya erbjudanden på hur mycket fina saker som helst! Därför tänkte jag tipsa er om det, och allt är upp till 88% rabatt! Det finns allt från mobil tillbehör, hårprodukter, kläder, smycken, badkläder, vardags och fest skor, väskor och en massa mer!
 
Vill du också få rabatt på 100 tals varor? Då kommenterar du detta inlägget med din epost adress så skickar jag en Members-invite till dig! Blir du medlem genom min länk så får du dessutom 50 kronor extra att handla för!

Scarf

Denna snygga scarf låg i paketet!
 
I fredags så berättade jag ju att en svin snygg döskalle scarf var påväg hem till mig, och såhär ser den ut! Kommer bli så himla snyggt nu till våren! Den är kommer från Uffessakerochting och går endast på 99 kronor! För att komma direkt till scarfen så kan du klicka HÄR, vill du gå till hela butiken klickar du HÄR! Finns hur mycket saker som helst, sånt som man verkligen behöver!

Paket..

Vad kan ligga i detta tro..?
 
Har äntligen kommit hem från skolan! Fasen vad seg sista svenska lektionen var.. Men nu är jag hemma, tack gud, är hur trött som helst verkligen. Fick syn på ett litet paket då jag kom hem vilket var kul! Någon som kan gissa vad som gömmer sig innuti? 

Party never ends!

INNA - Party never ends
 
Godmorgon mina nära och kära! Börjar denna morgon med en ny underbar låt, av INNA såklart! Hoppas ni har haft en fin helt och sovit gott. Det har i alla fall jag gjort, har haft en jätte fin helg! Sitter för övrigt i skolan just nu och arbetar med en nöjestidning på vår foto lektion, kul! Det är lunch om circa 20 minuter, jag svälter ihjäl.. Hann inte med frukost i morse heller. Hörs lite senare! Follow on Bloglovin

Girls night!

Bilder från igår kväll!
 
Bjuder på dessa söta bilder från igår kväll! Drog ju hem till Isabelle tillsammans med Fanny! Vi hade handlat en massa gó saker som ni ser på bilden, plus en massa annat. Vi gjorde världens godaste drinkar och hade det super roligt! En massa skratt och glädje! Älskar mina tjejer.
 
Fler bilder finns på min instagram - kkksenia heter jag där!

Trend 21

Oversizetröja från Nelly Trend, beställd från Members!
 
Godmorgon! Hoppas att ni har haft en fin helg och ligger hemma och vilar denna söndag! Jag vaknade runt klockan 2 idag och låg sedan och sträckte på mig i någon halvtimme, skönt! Sedan gick jag in på Members och klickade hem den här tröjan! Slapp och skön och snygg till någon sommar dag. Den gick på endast 28 kronor, tack vare alla erbjudanden hos Members!
 
Vill du också shoppa billigt? Kommentera då din epost adress i det här inlägget så skickar jag en Members-invite till dig, så får du däremot 50 kr att handla för om du blir medlem genom min länk!

Skål

Me right now
 
Befinner mig hemma hos Isabelle med henne och Fanny just nu! Vi har det riktigt bra och har satt oss i soffan med hög musik och en massa gó saker! Vi har fixat ihop goda drinkar också, så nu sätter vi igång och snackar skit! Nej men jag hoppas att ni har haft och har en fortsatt trevlig lördag! 1000 pussar!

Kvällens planer

Bjuder på denna bild från igår!
 
Gud.. Jag ligger fortfarande i sängen, förstår ni eller? Har så himla ont i huvudet men tabletter funkar inte.. För övrigt så spelar Inna i mina högtalare just nu. Ska ta mig upp ur sängen nu och göra lite nytta här hemma. Ska fixa disken, slänga soporna och städa rummet lite. Man kan inte sätta en fot här inne så stökigt det är.. Sen skulle jag klippa mamma också, haha! Aldrig klippt en annan människa, så ska bli roligt.. Ska bara toppa hennes hår, så det är nog inte så farligt! 
 
Ikväll drar jag hem till Isabelle tillsammans med Fanny. Vi tänkte köra på världens mysigaste tjej kväll med goda drinkar, massa gó saker, spel och allmänt skitsnack! Kommer säkert bli jätte mysigt!

Last night

Två bilder från igår kväll!
 
Ber så hemskt mycket om ursäkt för den dåliga uppdateringen igår! Stack och fikade med Kadriye och en annan kompis från Stockholm direkt efter skolan igår och sedan åkte jag hem och hoppade direkt in i duschen. Blev ett spontant bowlingbesök med två klasskompisar senare mot kvällen. Då vi hade bowlat klart så tog vi bussen in mot stan och då var Isabelle med oss! Fick pussa lite på henne innan jag åkte hem. Fick i mig lite mat också och somnade direkt då jag kom hem. 

Döskallar

Döskalle scarf från Uffessakerochting!
 
Visst var denna döskalle scarfen svin snygg? Den är nu påväg hem till mig! Ni hittar den och en massa andra saker och ting hos Uffessakerochting!

RSS 2.0