Summer day



Hej där! Just nu befinner jag mig inne i stan och väntar på min vän Daniel. Vi ska ta en kaffe och bara ta det lugnt. Gick precis en runda och kikade lite med min saknade vän Michelle och planerade in fredagen. Vi ska nämligen bowla, vilket jag inte gjort på ett bra tag nu, så det ska bli super kul! Vi hörs senare!

My day

Två bilder från tidigare
 
Idag har varit en lååång och tråkig dag. Jag vaknade, gjorde lite frukost, sedan låg jag framför tvn i tre timmar. Drog ut och käkade med min vän Daniel runt 17 tiden och sedan trippade jag hem igen. Efter det gick jag ut en sväng med kameran, det var då jag tog dessa bilder. Inte mycket mer än så har hänt faktiskt.. Blir väl en helkväll framför tvn med film och chips.

Svar på kommentar

Hej! Förlåt för den här fruktansvärt sega uppdateringen men förklaringen för den tar vi en annan gång! Tänkte som sagt svara på en kommentar, (eller ett par stycket om samma sak) som jag har fått! Jag fyllde ju år nyligen och fick en ny telefon, och det var det ni ville veta, och här är den! Jag fick en Samsung Galaxy S2 av min mamma och jag är mer än nöjd! Hade den gamlare modellen av Samsung Galaxy innan denna, men den tappade jag från balkongen så den var bara att kasta, haha.. Men denna skönhet är super skön, bekväm och har en stor skärn! Gick på ungefär 3.000 kronor, är så nöjd. 
 
Samsung Galaxy S2

Vårt hotell - tips!

Tre bilder från Turkiet 2013
 
Det är jätte många som har frågat mig om jag skulle kunna berätta lite om hotellet jag och mamma bodde på i Turkiet, om det var bra och så vidare! Tänkte faktiskt göra det nu! 
 
Hotellet heter Blue Diamond Alya Hotel och är ett All Inclusive hotell! Det ligger i Alanya, alltså två timmar med buss från flygplatsen! Vill bara börja med att säga att maten var UNDERBAR! Vi fick som sagt frukost, lunch, middag och snacks där emellan som ingår i hotell priset. Det är en enorm buffé, fanns så himla mycket att välja mellan! Sedan fanns det också en efterrätts buffé också, men extremt mycket frukt och bakelser! Hotellet har också en egen tunnel som leder till stranden där dom har en egen strandbar där all dryck är gratis. Hotellet ligger med andra ord precis vid stranden, tar 30 sekunder att gå så ligger du på en strandstol! Vattnet är fruktansvärt varmt och skönt.
 
Rummen var extremt rena och fräscha och man fick 1.5 liter vatten varje dag i en mini bar man har i varje rum. Riktigt fina rum och vacker utsikt över havet. Badrummet var super fräsch och snyggt och det fanns även badkar och fön. 
 
När det kommer till shopping så finns det ett shopping ställe som kallas för Oba, och det ligger precis runt hörnet om hotellet! Fanns allt möjligt att köpa där! Ett ännu större shopping ställe, som är själva centrum, det ligger 2 kilometer med buss från hotellet. En enkelresa med buss från hotellet som går precis utanför går på 2 turkiska lira per person, vilket är ungefär 7 kronor och man kan ta sig vart som helst. Annars finns det taxin som man kan ta! 
 
Jag och mamma åkte alltså dit i en vecka och vår resa gick på 12.800 kronor, 6.400 per person och det var All Inclusive som sagt! Vi bokade resan på www.turkietresor.se! Så resan var rätt så billig i alla fall!
 
Hoppas detta besvarade alla era frågot om hotellet! 

Cozy sunday



Åhhh vilken seg söndag.. La mig till sängs halv 6 i morse och vaknade halv 3 idag av att mamma kom hem. Har varit riktigt seg i hela kroppen, hela dagen. Har iallafall fått luft och varit ute, käkat god mat och så. Jag kom hem runt klockan 8 förut och slängde mig ner i soffan framför filmen The Bounty Hunter som gick på tv då! Har drängt mig i massa körsbär och jordgubbar också, så det har varit en helt mysig dag faktiskt!

Ligger i sängen just nu och lyssnar på Lana Del Rey som jag konstigt nog fastnat för, haha.. Hoppas att ni haft en underbar dag och helg!

Underbar dag!



Hej på er allihopa! Det är en fruktansvärt fin dag idag, nästan 30 grader ute och stark sol. Befinner mig hemma hos Isabelle just nu när käkar lite frukt och dricker gott. Om ett tag bär det av till Lindö på blir det lite bad, även om det blir lite sent, men jag har fortfarande inte tagit mitt första dopp här i Sverige! Det blir nog mysigt. Hoppas ni har en fortsatt underbar dag!

Torsdag



Hej på er! Sitter i stan och väntar på bussen till Media Markt! Ska köpa en laddare till min dator som har slocknat. Fixat lite annat i stan och köpt en kaffe på vägen. Hoppas allt är bra med er!

Varit upptagen!



Hej och förlåt för en sån dålig uppdatering under dom senaste dagarna! Jag har bara haft för mycket att göra, så har helt enkelt inte haft tid med bloggen! Men nu ska jag försöka skärpa mig och återgå till den vanliga uppdateringen!

Hur mår ni annars då? Jag mår underbart! Vaknade för cirka 20 minuter sedan och nu ligger jag bara och hör regnet falla där ute.. Ska strax upp och göra en ordentlig frukost, blir en dag hemma idag!

18

Bild från igår!
 
Idag är det min dag! Fyller som sagt 18 år och det har bara varit underbart hittills. Jag och mina vänner var ute och käkade igår och senare mot 12 slaget stack vi hem till Isabelle och fortsatte fira mig där. Riktigt lyckad natt och jag vill tacka för alla gratulationer och presenter jag har fått! 
 
Fyller ju som sagt år idag, firade mig bara igår eftersom det var lördag och så. Idag sticker jag iväg och köper ny mobil med mamma och senare käkar jag sushi med Isabelle! 

Imorgon är det min dag

Tomorrow i'm 18!
 
Äntligen har denna dagen kommit! Imorgon blir jag 18 år vilket betyder att jag ÄNTLIGEN får ta mitt körkort, jag blir "vuxen" i utelivet, jag kan göra allting. Men det enda jag ser fram emot är faktiskt körkortet, snart är det mitt!
 
Eftersom jag fyller år imorgon, på en söndag, så ska vi ut och fira mig ikväll istället! Det är jag och ett par vänner, vi har bokat bord på Cromwell och ska sitta där, äta och dricka gott! Kommer bli super! Kameran följer med förstås! 

Godmorgon!

Startar denna morgon med en grym låt!
 
Godmorgon! Hur mår ni? Har ni sovit gott? Jag har sovit helt magiskt och mår underbart. Känner mig helt utvilad! Vaknade upp med ett sjukt glatt humör och satte på house och trance direkt! Ska upp strax och göra mig frukost, länge sedan jag åt en ordentlig frukost. Ska fixa en kopp te och några mackor. 
 
Planerna för idag är att åka in till stan, möta upp Isabelle och Kadriye, ta en fika och planera min födelsedag. Kommer bli mys!

Onsdag

 
Happy Ksenia på Bråvalla
 
Hello! Nu är alla bilder från Bråvalla Festivalen uppladdade och jag hoppas att det uppskattades! Ska bli bättre på att ha med mig kameran lite överallt jag går så jag kan visa er mer, ha mer att skriva om och så! Just nu så sitter jag i alla fall och inte gör så mycket alls faktiskt. Tråkigt väder ute och inte så mycket att göra. Har beställt hem mat och ska bara sitta och truga. Tänkte bara uppdatera er lite så bloggen inte står tom. Hoppas allt är bra med er! 

Bråvalla Festival - dag 3

Avicii!
 
Cheers!
 
Love!
 
Här har ni dom sista bilderna jag hade att visa från Bråvalla festivalen! Saknar det redan.. All musik och alla glada människor. Ses nästa år, 2014 Bråvalla!

Bråvalla Festival - dag 2

Jag och min vän Fanny i väntan på bussen till festivalen
 
Don't forget to eat, kebabtallrik!
 
I väntan på Armin van Buuren
 
♥ ♥ ♥
 
Här har ni några bilder som togs andra dagen under Bråvalla festivalen! Det var nog den bästa dagen enligt mig. Kanske bara för att Armin van Buuren spelade, den bästa någonsin! Vi stod och väntade på hans spelning i två timmar och ändå fick vi inte dom bästa platserna, haha.. Men vi stod längst fram i alla fall och det var helt sjukt bra. 

Bråvalla Festival - dag 1

På bussen påväg till festivalen
 
Stötte på några av våra vänner
 
Jag, mina vänner och Dani M
 
Bjuder på dessa bilder! Alla från första dagen av festivalen! Fler kommer, Det var så jäkla mycket folk alltså, 51.590 sålda biljetter och slutsålt, första året! Ses nästa år Bråvalla!

Today's outfit

Spets top från BikBok | Kjol från H&M
 
Bjuder på en "dagens outfit" idag eftersom jag inte lagt upp en på hur länge som helst! Hoppas det gillas och förlåt för mitt strumpval, hittade inte två likadana, haha.. 
 
Kom för övrigt precis hem efter att ha varit och handlat hem lite mat. Ska ut snart igen och träffa en kompis, blir nog att sitta ute i solen och ta några drinkar, eller grilla! Vi får se vad som händer helt enkelt!

Armin van Buuren live 2013

Armin van Buuren @ Bråvalla Festival 2013
 
A dream came true! Vi stod längst fram, hade världens plats och allt var perfekt. Armin van Buuren, min stjärna! Grät till och med, haha.. Här har ni iallafall en lite video från hans spelning i fredags. Sänk ljudet lite(!!!) Stod precis vid högtalarna, så ljudet är verkligen inte bra! Love. 

I'm back!!

Me and my friend Fanny. Glada tjejer på Bråvalla Festivalen!
 
Hej på er allihopa! Jag vet att jag inte har bloggat på flera dagar men ni förstår nog säkert varför! Har varit helt upptagen och njutit av Bråvalla Festivalen! Det har varit helt fantastiskt. En dröm gick i uppfyllelse, att se Armin van Buuren, och en massa andra artister såklart. Avicii, Nicky Romero, Frank Ocean, Dada Life och en massa andra! Det har varit underbart med andra ord. Har några bilder att bjuda på också, börjar med denna! Tagen första dagen. Vi knäppte en varsin öl utanför entrén och sedan hade vi en grymt kväll.

RSS 2.0