In school

Me right now
 
Befinner mig i skolan just nu! Stack till Polisen klockan 8 och skulle göra mitt nya legitimation, nu är det gjort äntligen! Tappade ju bort både bank och legitimation för drygt en månad sedan, shit happens. Så nu gick 400 spänn upp i rök! Blev heller inte så nöjd med fotot, men det får jag leva med i 4 år, haha..
 
Sitter och arbetar med sista inlämnings grejerna i samhäll just nu och snart går vi och äter. Är jätte hungrig!

Going to bed

Ny duschad trött Ksenia
 
Nu är jag mätt på frukt och hallon juice, haha.. Ska gå och skrubba tänderna, sedan lägga mig och sova. Ska upp JÄTTE tidigt imorgon. Har en bokad tid hos Polisen klockan 8 på morgonen, kul.. Tar ju typ en halvtimme för mig att ta mig dit, så måste upp tidigare än vanligt. 
 
För övrigt så är det ju fredag imorgon. Det betyder grill kväll och en underbar dag med mina vänner! Vi hörs imorgon igen, godnatt! ♥

Torsdag kväll

Fruity
 
Jag är hemma! Har varit ute med Kadriye och Krille och suttit ute i solen med goda drycker! Så himla mysigt. Kom hem för lite mer än en timme sedan. Jag har hunnit ta en varm och skön dusch, lagt in hårinpackning och fixat uhop en stor skål full med frukt, sedan lite ryska snacks på det! Hur underbart!? Kan inget annat än att älska livet. Solen är uppe länge, det värmer, jag har fina vänner, jag är lycklig, lyssnar på bra musik, jag äter gott och det är sommar när som helst. ÅHHH!! 

Gårdagens inköp

Detta fick jag med mig hem från stan igår!
 
Här är grejerna jag lovade att visa upp för er. En svart kjol som går längre där bak från H&M, en bikini underdel från Lindex och min favorit mascara från Åhlens! Den är vattenfast och böjer fransarna ordentligt, perfekt! Är så nöjd med köpen, nu är jag defenitivt redo för sommaren.

Rabattkodrea

 

Nuförtiden gör vi ofta våra köp på nätet. Behöver vi något sätter vi igång datorn och söker bland det enorma utbudet av allt möjligt man kan tänka sig. Det har många fördelar då du har mer att välja på, slipper köa eller hålla tummarna att man faktiskt hittar det man letar efter. Det är saker man stöter på när man handlar i de fysiska butikerna. Dessutom finns det alltid något att spara på.

 

Tar Zalando som ett exempel, en modebutik som växer snabbt och erbjuder ett brett sortiment inom kläder, skor, accessoarer, hemartiklar och mycket mer. Har du t.ex. hittat en ursnygg klänning  hos Zalando eller ett par klackar som passar till hos populära skobutiken Spartoo så handla inte direkt, varför? Här följer förklaringen.

 

Vad du än ska köpa från  inredning, eventbiljett, mobilabonnemang, elektronik, byggmaterial, skönhetsprodukter eller vitvaror- you name it så finns det nästintill alltid en rabattkod, kampanj eller ett erbjudande att ta fördel av. Även om det handlar om små summor kan man spara mycket i längden. 


Hur gör man eller hittar man dessa fördelar? Ofta nämner inte själva nätbutikerna att de har rabattkoder utan dem får man helt enkelt leta reda på på egen hand. Känns det som en rabattdjungel där ute? Ingen fara, det är det vi vill tipsa om, så kallade rabattsidor. Dessa sidor har samlat alla aktuella erbjudanden och koder till oss kunder på en och samma plats. Översiktliga listor där du enkelt kan söka på butik eller produkt.

Om vi tar de två äffärena som nämndes innan och söker på namnen kommer man till deras rabattsidor med alla
Zalando erbjudanden eller Spartoo kampanjer. Finns det något aktuellt kan man ta användning av dessa. Finns det en rabattkod är det bara till att kopiera denna och ange den i kassan hos nätbutiken du handlar hos. Lätt som en plätt!

Så ska du handla något på nätet är det ett tips att kolla om det finns något som kan få ner slutpriset på dina artiklar. Besök en
rabattsida, sök och du finner! Har en viss rabattsida missat en rabatt kan man alltid leta hos en annan, det finns många rabattsidor där ute! Lycka till!


Looong day

Hej på er. Förlåt för den dåliga uppdateringen idag, men har verkligen inte orkat klicka upp bloggen. Har varit en dålig dag idag. Huvudvärk hela dagen, det har regnat non-stop, jag tänker alldeles för mycket. Nej, nu vill jag bara somna och drömma. 
 
Har förövrigt varit ute i stan med vänner idag. Fick med mig min favorit mascara och en fin kjol därifrån. Visar allting imorgon! Tog en dusch för någon timme sedan, och därefter har jag bara legat i sängen. Lyssnar på musik, bläddrar runt på Weheartit och bara ligger i mitt mörker. Är så himla trött. Vill bara somna och försvinna i drömmar, jag älskar att drömma. Drömmer inte ofta, men när jag väl drömmer så vill jag aldrig vakna. Även om det är hemska drömmar. Jag älskar att vakna upp ur en hemsk dröm, helt svettig och lättad över att det bara var en dröm. Ska släcka ner datorn nu, stoppa i lurarna i öronen och säga godnatt. Hoppas ni har haft en fin dag!  
 
Weheartit

Love in traffic

Bjuder på en gammal bild, saknar mitt svarta långa hår..
 
Ligger i min underbara mjuka säng. Har varit ute med vänner hela kvällen, suttit i solen och fikat, pratat om allting mellan himmel och jord, underbart!! Vädret har hållt sig hela dagen, det var varmt ända tills nu, hur skönt som helst. 
 
Imorgon är det onsdag, det innebär muntliga nationella i matematik. Don't worry Ksenia, du är redan klar med matten och behöver aldrig mer oroa dig för den! Haha, skämt åsido.. Börjar i alla fall halv 11 imorgon, hoppas provet går bra, även fast jag är godkänd i ämnet! Wish me luck! 
 
Nu sätter jag på ett avsnitt av Vampire Diaries och somnar till det. Hoppas ni har haft en fin dag! 1000 kyssar!

Summer wanties

Collage made by me - summer wanties
 
Satte ihop ett collage av lite saker jag gärna skulle vilja ha i min garderob.. Bikinin köps förhoppningsvis om några dagar, den blommiga toppen och kjolen också. Åh, GE MIG!!!
 
Svart kortärmad topp HÄR. Vit spets kjol HÄR. Solglasögon HÄR. Bikini topp HÄR. Bikini trosa HÄR. Blommig topp HÄR. Kamera formad väska HÄR. Skor HÄR

Necklace from JFR

Nytt halsband från JFR.se!
 
Kom precis hem från skolan och ser att jag fått hem ett paket! Paketet innehöll detta supersnygga halsbandet från JFR. Kommer vara så fint till en söt klänning i sommar! 

19 dagar kvar!

Källa: Weheartit
 
Åh gud, det börjar verkligen kännas nu! Om 19 dagar så lyfter jag och mamma och drar till Turkiet! Jag längtar något enormt kan jag lova er. Värme, stark sol, turkost vatten, goda drinkar, bad och framför allt god mat och mer tid med min mamma! Mindre än tre veckor kvar nu. Har endast små saker kvar att köpa till resan, sedan är vi ready to go! Kommer bli en riktigt sjön vecka!

Cup of tea and sweets

Te och socker sugen..
 
Äntligen hemma från skolan! Har varit en lång dag idag.. Seg start och segt slut. Fick i alla fall reda på goda nyheter! Har klarat matematiken! Nu slipper jag ha det i 2an och 3an, så himla skönt! Trodde verkligen att jag inte skulle klara nationella, but i did!! Gjorde svenska muntliga nationella idag också, har skjutit upp det ett bra tag och idag gjorde jag det äntligen och fick ett C. Nu är jag glad och kan andas ut! 
 
Kom som sagt hem för ett tag sedan. Har fått i mig makaroner och falukorv och nu sitter jag med sötsaker och en kopp te. Den här mensvärken dödar mig.. Är extremt chokladsugen också, inte bra alls.. Ska lägga mig ner ett tag och titta på serie. Kanske tar och sover någon timme, är så trött..

Pictures from the good day

Några bilder från lördagen
 
Lovade ju att visa några bilder som togs i lördags när vi grillade och hade roligt hemma hos Danne. Vädret var ju så jävla bra den dagen, varmt och perfekt. Det blev en hel del skratt, god mat och några öl. Denna helgen har varit underbar! Sommaren är här när som helst och jag är lyckligare än någonsin!

Gårdagen

Me and Kadriye yesterday - kkksenia @ instagram
 
Hello! Sorry for such a bad update.. Har varit ganska upptagen dom senaste dagarna och har knappt varit hemma. Men nu tänkte jag passa på att slänga upp ett inlägg och berätta om gårdagen! Min vän Krille fyller 18 år på tisdag, så Krille, jag, Kadriye och Isabelle drog över till Danne och grillade. Det var hur mysigt som helst. Tog med mig kameran dit, så visar er några bilder senare. Vädret var verkligen underbart igår också.. 
 
Ligger förövrigt i sängen just nu med världens mensvärk, ush.. Ligger med en skål full med körsbärstomater och vindruvor. Det är så gott! 

Inga fler myggbett

Anti myggarmband från Uffessakerochting!
 
Nu kan du äntligen slippa alla myggbett i sommar.. Hur roligt är det att få en massa röda, kliande bett hela tiden? Nu kan du skydda dig med dessa färgglada armbanden! Det håller dig även borta från alla andra små insekter. Du kan välja mellan gul, blå, grön, lila, orange eller rosa på ditt armband. Ett armband kostar 26 kronor och det är givetvis fri frakt som vanligt!
 
Uffessakerochting har även ett grymt erbjudande just nu! Köper du 4 myggarmband så får du ett extra på köpet. Köper du 6 armband så får du 2 stycken extra. Köper du 10 eller fler armband så får du 5 stycken extra! Hur bra är det inte? Nu kan du bli helt myggbettsfri i sommar! Klicka HÄR för att komma till armbanden!

Fish eye

Me and my classmate Anton today
 
Hej bloggen och alla där ute! Befinner mig hemma och har precis käkat lite framför ett avsnitt av Vampire Diaries. Skoldagen blev kort idag. Började med en vanlig samhällslektion på två timmar, lunch efter det och därefter fick vi springa 3 kilometer på idrotten. Kom hem vid klockan 1 ungefär, skönt! 
 
Ska när som helst hoppa in i duschen, sedan dra ut och möta en kompis! Får se vad jag hittar på ikväll, det är helg!

Follow me

Follow me on Instagram: Kkksenia ♥

Paket

Sexy Lip Plumper
 
Fick denna med posten tidigare idag. Nämnde ju för några dagar sedan att jag beställt en! Den gick endast på 149 kronor (ordinarie pris 499 kronor)! Testade att applicera på ett lager på läpparna förut och fick en jätteskön känsla direkt. Man känner verkligen hur det börjar påverka, men det gör inte ont! Kittlas pyttelite bara och skillnad ser jag! Ett tips till alla er tjejer, beställ hem en Sexy Lip Plumper HÄRIFRÅN! Ni hittar erbjudandet lite längre ner på sidan till höger. 

My new hair

Trötta och nyklippta jag
 
Nu är jag hemma äntligen! Efter skolan drog som sagt jag och Michelle ner till stan. Vi fick springa från skolan till spårvagnen och blev dunder blöta av regnet som ännu inte slutat falla. Klippte ju mig, såhär blev det! Kanske inte världens bästa bild, men ni ser ju hur mycket kortare det blev! Nu är allt det slitna borta! Tråkigt att bara klippa av mitt hår nu när det äntligen hade blivit långt.. Men det växer väl snart ut igen!

Studio

At the photo studio today
 
Hello! Sitter i skolan just nu och arbetar på sista lektionen. Dagen startade med ett filmprojekt i fotostudion här i skolan. Tog lite bilder på sidan om, så bjuder på denna. Är så himla trött idag, vädret påverkar verkligen humöret. Det är så grått och kallt ute.. Efter skolan drar jag och Michelle ner till stan. Ska klippa mig idag!

Todays inspiration

Källa: Weheartit

Sleep well

Tired and worn little Ksenia..
 
Nu var det dags för läggdags! Har precis tagit en skön dusch och jag känner verkligen att jag kommer sova som en fet liten panda.. Är så himla trött och sliten, inte sovit på två dagar. Åt mig mätt för första gången på dom dagarna idag också. Känner mig extremt mycket bättre. Underbart!! 
 
Imorgon börjar jag klockan 10. Skönt att få någon timme sovmorgon. Har inga lektioner heller. Ska till ett annat gymnasium med klassen på en föreläsning, Don't Drink and Drive. Sedan kommer vi få snurras upp och ner i en bil, spännande! Slutar klockan 12 vilken är ännu bättre. Hoppas på finare väder än vad det var idag! Idag började dagen med åska.. 
 
Vi hörs imorgon! Kommer verkligen försöka uppdatera er så mycket som möjligt! Hoppas ni sover gott, godnatt! 

Sexy lips

Sexy Lip Plumper
 
Vill du ha fylligare och sexigare läppar utan smärta och irritationer? Då är Sexy Lip Plumper perfekt för dig. Innan man går på fest eller till vardags, passar när som helst! Jag erbjuder dig nu denna för endast 149 kr (Ord. pris: 499 kr) hos Beautydeal och dessutom är det fraktfritt! Klicka HÄR så kommer du till sidan, sedan ser du erbjudandet lite längre ner till höger! 
 
Denna är faktiskt påväg hem till mig just nu, visar er då den trillar ner i brevlådan! 

I'm back!

Me last week!
 
Hej! Jag är tillbaka. Guuud vad statestiken har sjunkit dom senaste dagarna, den senaste veckan. Men nu är jag tillbaka och ska få den att skjutas upp igen! Har haft fruktansvärt jobbiga dagar nu så har bara lagt bloggen åt sidan. Har verkligen inte haft orken att uppdatera er, i'm so sorry.. Jag har inte ätit, jag har inte sovit, har helt enkelt bara grävt ner mig under jorden. Men nu är jag tillbaka igen och ska försöka uppdatera er så mycket som möjligt! 

Smart smyckesförvaring

Smart smyckesförvaring på galge från Uffessakerochting.se!
 
Tänkte köra på yttligare ett tips! USOT har ju så sjukt grymma saker, allt onödigt som man verkligen behöver! Har du allt för mycket smycken som bara ligger och trasslar överallt? Då har du lösningen här! Smyckesförvaringen med både fram och baksida på galge som du kan hänga vart du vill och samtidigt ha alla dina smcken i ordning. Du ser exakt vart du har dina saker! Denna finns i svart och rosa! Klicka HÄR så kommer du till varan direkt!

New bag!

Min nya handväska från USOT
 
Min väska från Uffessakerochting kom igår! Hann aldrig visa den då så jag gör det nu istället! Visst är den fin? Jag älskar den! Den kommer passa så fint till sommaren! Den gick bara på 349 kronor och leveransen var super snabb! Ni hittar den HÄR

A day with my friends

Kadriye, Becca och jag på sista bilden
 
Har haft en jättefin kväll med mina vänner. Efter badhuset stack jag ner till stan igen och mötte upp Becca, Kadriye och Krille. Vi tog en fika, sedan drog vi och köpte jordgubbar och satte oss i solen med musik. Hur fint som helst har det varit! Har precis tagit en dusch och ska fixa någonting att äta. Är vrålhungrig.. Därefter lägger jag mig och kollar på serie innan jag slocknar! 

Haglöfs

Haglöfs - Gram AM Q GT - 1 425 kr
 
Har dina löparskor gått sönder? Behöver du ett par nya? Kolla då in hos Outnorth.se och hitta dina favoriter! Jag fastnade för dessa, skit snygga! Klicka HÄR för att komma till skorna här ovan, och HÄR för att komma till alla löparskor! 

Watch

Todays watch #danielwellington
 
Hej där! Sitter i skolan och arbetar med ett film projekt vi har inom engelska och entreprenör. Det är så soligt idag, så himla fint väder! Slutar klockan 3 idag och därefter bär det av till badhuset med Michelle. Ska simma några längder. Om dom har öppnat utomhus poolen så lägger vi oss ute och solar ett tag också, så himla skönt! 
 
Klickade förresten hem den där vita väskan jag visade här om dagen! Hoppas den kommer idag så jag kan visa upp den! Hörs när jag kommit hem igen! Pussar!

Banana/strawberry

Banan och jordgubbar, perfekt kombination
 
Åh vad trött jag är.. Känner hur kroppen sakta börjar stängas av. Vill så gärna sova. Men först, en skål med frukt och ett avsnitt av Vampire Diaries! Därefter lägger jag mig och tar igen dom sömnlösa timmarna! 
 
Torsdag imorgon. Går till skolan som vanligt och slutar runt klockan 3. Efter skolan drar jag och Michelle till badhuset och simmar lite. Blir roligt! 

Wednesday

Jag tidigare idag!
 
Bjuder på en härlig bild från tidigare idag! Min fina vän Amelia fick vara fotograf! Det har varit en sån fin dag idag trots att jag bara fått några timmar sömn, jag har varit så glad. Solen skiner, jag är lycklig och nationella i engelska gick super! Jag har underbara vänner, underbar mamma och det är snart sommar! Kan det bli något bättre?
 
Ligger för övrigt hemma i min säng just nu, är ganska så trött efter att ha varit på stan och inte fått sovit så länge inatt. Ska nog sätta på ett avsnitt av Vampire Diaries och bara vila!

Nya behövligheter

Detta fick jag med mig hem från stan idag!
 
Stack in till stan efter skolan och fick med mig detta hem. Lite behövligheter inför resan till Turkiet och så. Köpte två snygga hattar som jag hittade på killavdelningen på H&M. Dom på tjej avdelningen var inte alls lika fina.. Den vita gick på 30 kronor och den bruna på 80 kronor, från H&M alltså! Sedan fick jag också med mig en sololja, Tropical Tanning Oil med kokos. Från Kicks för 70 kronor! 
 
Nu återstår det bara att köpa en ny fin bikini, sen är jag redo för sommaren och Turkiet! Om en månad åker vi.. 

Paket nummer 2

Spike Loafers från Nelly Trend
 
Paket nummer två! Dessa grymma spike Loafers låg tillsammans med jeansen i paketet jag hämtade ut tidigare idag. Perfekta till sommaren, passar till vilken outfit som helst nästan. Så skönt att kunna variera mellan olika skor i sommar! Galen i dessa och dom satt perfekt! Ni hittar dom HÄR.

Paket nummer 1

His Jeans från Nelly Trend
 
Idag kom mitt paket från Members! Det innehöll ju två saker, men visar en grej i taget! Först dessa jeans, His Jeans från Nelly Trend. Svin snygga på, älskar verkligen dom extremt rivna knäna! Så fina. Hittar inte exakt dom här någonstans nu, eftersom dom är slut hos Members, men HÄR finns ett par liknande fast i ljus jeans färg. Minst lika snygga!

Handväska från USOT

Tänkte tipsa om dessa snygga handväskor som Uffessakerochting.se precis har fått in! Finns i olika snygga färger: Vit, röd, svart, rosa, grön och brun! Dom går endast på 349 kronor och det är självklart fri frakt som vanligt! Perfekt till sommaren, funderar på att klicka hem den vita, åh så snygg! Klicka HÄR för att komma till dessa väskor!

I feel lazy

Jag och två klasskompisar tidigare idag! Follow me on Instagram @ kkksenia
 
Ni hörde rubriken. Gud vad lat och trött jag känner mig. Har legat i sängen HELA kvällen och kollat på flera avsnitt av Vampire Diaries, ätit chips och bläddrat runt på Youtube, olika bloggar och så vidare där emellan. Nu tänkte jag ta en paus från allt det där och sträcka mig och få lite frisk luft för att sedan lägga mig och göra exakt samma saker igen, haha.. Såhär ser alla mina måndagar ut! Början på en ny vecka.. Kan det inte bara bli sommar nu? 

Utskrivet

Mina utskrivna bilder
 
Sa ju att jag skulle visa bilderna jag skrev ut i skolan tidigare idag. Här har ni dom. Skrev ut i A4, mina tre bästa bilder som jag tagit den här terminen. Har datorn FULL med hundra olika mappar som är fyllda med foton som jag tagit i skolan och utanför, den här terminen. Men dessa var dom bästa, och dom har jag redan visat upp här i bloggen. Kommer som sagt ha en full portfolio innan jag slutar 3an, kul att ha massa utskrivna bilder. They will last forever!

We heart it

Godmorgon alla fina! Sitter i skolan just nu och har precis skrivit ut några bilder som jag har tagit. Kan visa er senare hur det blev! Det är något man ska göra inom foto i min linje, så i slutet av 3an kommer jag ha en hel mapp med utskrivna bilder! 
 
Det är lunch om ungefär en halvtimme, och jag håller på att svälta ihjäl.. Sitter med en kopp kaffe och lyssnar på musik. Har ju inte så mycket att göra nu då jag är klar med allt i detta ämne. Uppdaterar min Weheartit nu också. Vill ni hitta mig där så klickar ni HÄR
 
Drömmer mig bort. Källa: Weheartit

11 maj

Holy crap, i'm tired!
 
Hello! Hur mår ni idag? Jag mår super, förutom att jag fortfarande är sjukt trött! Vaknade runt 11 och har legat och dragit mig i sängen sedan dess. Ska dock gå upp nu, ta på mig lite kläder och gå en sväng till Hageby Centrum. Ska testa en klänning på Vero Moda, vill så gärna ha den! Hoppas bara den är kvar i min storlek.. 
 
Får se vad jag hittar på idag, träffar nog mina vänner lite senare! Vad ska ni göra denna lördag?

Bowl time

New picture
 
Hej mina vänner. Tänkte bara slänga upp ett inlägg innan jag sticker iväg och bowlar med Michelle och Amelia! Det var länge sedan jag gjorde det faktiskt, ska bli så kul! Varit ute i solen och fikat idag också, mysigt! Nu har det dock börjat regna, men utan regn är det ingen sommar som man säger! 
 
Förlåt för att jag har varit seg med uppdateringen, har haft en massa annat att göra!

Bottle

Ksenia Jernbom
Canon EOS 500D 50mm f/1.8

Purple

Foto: Ksenia Jernbom
Kamera: Canon 500D f/1.8 + 50mm

Vasaparken

Some pictures from yesterday
 
Godmorgon! Börjar dagen med att bjuda på dessa bilder som togs igårkväll när jag och Merima satt och tog det lugnt i Vasaparken. Gud så skönt det var! 
 
Befinner mig i skolan nu och arbetar med matte, mitt svagaste ämne.. Lunch om en timme och sedan är det estetisk kommunikation, kul! Därefter slutar jag och sticker iväg på en fika med en kompis! 

Oh happy day

Två bilder från tidigare idag
 
Solen har verkligen levererat idag, man vill verkligen vara ute så mycket som möjligt medans det är så fint väder! Vi i Norrköping har fått 22 grader idag och nu börjar solen sakta gå ner. När jag kom hem tidigare, efter skolan, så kände jag bara "nej, jag vill inte sitta hemma", så jag mötta upp fina Merima och var med henne hela kvällen. Vi tog först en svalkande fika inne i stan, sedan köpte vi lite gott och satte oss i Vasaparken. Mycket skratt, sol och skitsnack! 
 
Har precis tagit mig en dusch. Behövdes verkligen efter dagens värme! Är riktigt trött, så ska nog dra upp en skål med chips och dega framför Vampire Diaries innan jag lägger mig. 

Paket, Bans!

Äntligen fått mina vita bågar, så snygga!
 
Hela min samling!
 
Fick mina vita Bans idag, dock inte äkta men dom är så extremt snygga! Här ser ni hela min solglasögonssamling också, skönt att kunna variera lite i sommar! Dom flugformade med grönt glas är äkta Ray Bans, fick dom av en vän för drygt 2 år sedan. Älskar solglasögon!
 
Just nu ger jag er rabatt på dom vita glasögonen, finns även i rosa och svart! Klickar ni HÄR så kommer ni till erbjudandet som ger er 80% rabatt på glasögonen! 

Tisdag

Ice cream, sun and friends
 
Oh sunny day!! Kan inte sluta älska vädret, blir varmare och varmare för varje minut. Sitter ute med klasskompisar utanför skolan och njuter av solens värme och glass. Slutar om mindre än en timme och då drar jag ner till stan och möter upp Fanny! Vi ska bara ses en snabbis sen ska hon vidare tror jag. Därefter drar jag nog hemåt och lägger mig på balkongen medans solen skiner där.

3 favoriter

Down on me - Jeremih ft. 50 Cent (Moombahton Bootleg)
 
Discopolis - Falling (Committed to sparkle motion) Axwell radio edit
  
Numb - Cassie ft. Rick Ross

Börjar denna underbara morgon med 3 av mina favorit låtar just nu! Vaknade för cirka en halvtimme sedan och satte direkt på den första låten här ovanför. Man blir alldeles glad och sprallig! 
 
Godmorgon förresten! Mamma fyller år idag och jag har redan gått och pussat på henne! Ska göra frukost åt henne så hon får en bra start på dagen, sedan sticker hon iväg till jobbet och jag till skolan. Slutar som sagt 11 idag, så det kommer nog bli en skön dag med 22 grader! 

BOOM

Happy picture from this morning
 
Hemkommen från skolan! Guuud vad fint det är ute, blåser varmt och skönt också, perfekt väder. Ska vara hemma i någon timme nu, sedan åker jag in till stan igen och tar en fika i solen med Kadriye och Krille. Måste bara njuta lite så länge det varar. Vem vet, det kanske snöar igen?.. 
 
Är extremt hungrig, åt inte så mycket i skolan. Så nu ska jag göra någonting gott att äta sedan väntar jag på Kadriyes signal! Är ledig både på torsdag och fredag, och imorgon slutar jag klockan 11, kan det bli bättre?

Wonderful world

Foto: Ksenia Jernbom
Kamera: Canon EOS 500D 50mm f/1.8

5 maj 2013

Picture from yesterday
 
Hej mina vänner! Vill först önska alla ortodoxa en glad påsk! Vi firar ju påsk mycket senare. Jag och mamma har haft en mysig morgon med ägg och annat gott. 
 
Ligger för övrigt i sängen just nu och ska strax gå upp. Har en hel del att göra här hemma idag verkligen. Tvätta, städa, kasta soporna, plocka in disken och lite till. Då jag är klar med allt det, så hoppar jag in i duschen. Sticker iväg i ett par timmar senare mot kvällen, har en vän jag måste träffa! Men nu ska jag upp och fixa till hemmet medans mamma är ute och handlar för att fylla kylen. 

Lovely morning

Tea and strawberries
 
Godmorgon alla fina! Vaknade med ett leende på läpparna och världens underbaraste humör! Min fina mamma kom och väckte mig runt klockan 12 för att hon skulle iväg till affären. Så jag gick upp, gjorde en kopp te och jordgubbar, sedan satte jag mig på balkongen. Solen och värmen har slagit rekord idag, det är SÅ varmt!
 
Idag ska jag och mina vänner grilla tänkte vi! Dra upp en filt i Vasaparken och njuta av dagen! 

Viper

Me today - kkksenia @ instagram
 
I'm home! Det blev alldeles för kallt ute nu mot kvällen.. Tog en fika med fina Merima efter skolan, då värmde solen på som bara den! Satt i bara t-shirt och njöööt, det börjar verkligen värma nu alltså! Jag och Merima pratade ikapp allting som hänt sedan sist vi sågs. Gud vad jag har saknat den tjejen!! Det var jättemysigt verkligen. Drog hemåt efter det, tog en matbit sedan drog jag ut igen och mötte upp Isabelle, Kadriye och Krille. Tog inte lång tid innan jag frös ihjäl, så nu är jag hemma. Ska byta om till något varmare, äta någonting, sedan möta upp mina vänner igen! Får se hur denna kväll slutar. 

Nationella

Right now
 
Morgon!! Hur mår ni idag? Jag mår sådär, det enda fina är att vädret är på topp idag! Somnade runt klockan 2-3 inatt och mamma väckte mig halv 7 i morse. Så ja, jag fick nästan ingen sömn trots allt. Sitter i alla fall i skolan just nu som ni kanske ser och ska snart ha nationella i engelska igen. Den här gången ska vi skriva en uppsats. Hoppas det går bra! 

Evening walk

Ksenia Jernbom | Canon EOS 60D
 
Tog en liten promenad runt husen precis. Tog med mig kameran för skojs skull och rensade lite tankar. Ligger i sängen just nu och ska alldeles strax sova. Har inte fått så mycket sömn dom senaste dagarna, så måste verkligen ta vara på alla timmar jag får. Godnatt.

Klickade precis hem detta

Beställt nytt!
 
Såg att Members fick in massa nya snygga saker idag, så passade på att klicka hem ett par His jeans och ett par svarta spike ballerinor. Så snyggt till sommaren bland annat, båda två!! Hade samlat ihop 300 Members-pengar, så allt detta gick på 37 kronor som jag själv fick betala! Är du också sugen på att shoppa billigt? Kommentera då din epost-adress i detta inlägget så skickar jag en Members-invite till dig. Blir du medlem genom min länk så får du dessutom 50 kronor att handla för! 
 
Min order:

Rubrik

Cup of tea
 
Godmorgon! Befinner mig i skolan just nu och jobbar med en film inom engelskan. Det var en helvetes väg at åka hit idag.. Känner mig svag och trött. Sitter med en kopp te och försöker läka min hals, gör så ont att svälja.. Efter skolan ska jag ner till stan en snabbis, kolla efter dagboksblock och lite annat, därefter åker jag hem och kryper ner under täcket. Funderar på att ta en powernap och vila lite extra. Puss! 

Diary

Jag ska börja skriva dagbok, har alltid velat. Dela sina tänkar i ett block som man fixar i ordning, fint, exakt så som man vill att det ska se ut. Tänk om några år, då jag läser boken och blickar tillbaka. I min bok ska det finnas bilder, dom djupaste tankarna och allmänt kludd. Detta ska fixas! Godnatt! ♥
 
Källa: weheartit

Underbart väder

På balkongen och njuter
 
Hej kära blogg och alla där ute. Vaknade med världens huvudvärk och har egentligen bara legat i sängen hela dagen. Gick bara och köpte hem thaimat tidigare, annars har jag bara varit hemma. Satte mig precis på balkongen med en skål jordgubbar. Det är inte ett enda moln på himlen, solen är uppe och det värmer. Har börjat kolla på Vampire Diaries nu då jag sett klart på hela PLL. Får se om detta är lika bra!

RSS 2.0