Vårt hotell - tips!

Tre bilder från Turkiet 2013
 
Det är jätte många som har frågat mig om jag skulle kunna berätta lite om hotellet jag och mamma bodde på i Turkiet, om det var bra och så vidare! Tänkte faktiskt göra det nu! 
 
Hotellet heter Blue Diamond Alya Hotel och är ett All Inclusive hotell! Det ligger i Alanya, alltså två timmar med buss från flygplatsen! Vill bara börja med att säga att maten var UNDERBAR! Vi fick som sagt frukost, lunch, middag och snacks där emellan som ingår i hotell priset. Det är en enorm buffé, fanns så himla mycket att välja mellan! Sedan fanns det också en efterrätts buffé också, men extremt mycket frukt och bakelser! Hotellet har också en egen tunnel som leder till stranden där dom har en egen strandbar där all dryck är gratis. Hotellet ligger med andra ord precis vid stranden, tar 30 sekunder att gå så ligger du på en strandstol! Vattnet är fruktansvärt varmt och skönt.
 
Rummen var extremt rena och fräscha och man fick 1.5 liter vatten varje dag i en mini bar man har i varje rum. Riktigt fina rum och vacker utsikt över havet. Badrummet var super fräsch och snyggt och det fanns även badkar och fön. 
 
När det kommer till shopping så finns det ett shopping ställe som kallas för Oba, och det ligger precis runt hörnet om hotellet! Fanns allt möjligt att köpa där! Ett ännu större shopping ställe, som är själva centrum, det ligger 2 kilometer med buss från hotellet. En enkelresa med buss från hotellet som går precis utanför går på 2 turkiska lira per person, vilket är ungefär 7 kronor och man kan ta sig vart som helst. Annars finns det taxin som man kan ta! 
 
Jag och mamma åkte alltså dit i en vecka och vår resa gick på 12.800 kronor, 6.400 per person och det var All Inclusive som sagt! Vi bokade resan på www.turkietresor.se! Så resan var rätt så billig i alla fall!
 
Hoppas detta besvarade alla era frågot om hotellet! 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kan du säga vilken mobil du har köpt

2013-07-19 @ 03:30:20
Postat av: .

varför så seg på att blogga ? :o

2013-07-19 @ 21:41:49
Postat av: Jonte

Hotellet ser riktigt schysst ut! Själv bodde jag på det här hotellet senast: http://www.trivago.se/alanya-32131/hotell/grand-kaptan-37679

Ska prova hotellet som ni bodde på nästa gång!

2013-08-05 @ 09:00:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0