Fix fix fix!

Detta kommer jag använda mig av ikväll!
 
Min outfit, hårtillbehör, smink, bodylotion med mera.. Snart kör jag igång och fixar mig, love it! Har precis städat rummet så jag har utrymme att göra saker på. Ska bara käka någonting smått sedan hoppar jag in i duschen och gör mig fräsch! 

Mina nyårslöften..?

Printat från min Facebook
 
Här har ni MINA nyårs löften! Inget jävla trams om att sluta med det och det andra, utan rakt av vad som är bäst att ändra på! Jag ska absolut visa mer respekt för min mamma, hon förtjänar så mycket mer! Jag ska ta skolan före ALLT, ska gå ut med bra betyg och vara stolt över det! Det ska inte ligga oklara hemuppgifter och läxor överallt, allt ska göras direkt! Det här med att lita på rätt människor också, var alltid försiktiga med det! Sist men inte minst så ska jag leva mitt liv, jag ska se så mycket av världen jag kan, ta för mig mycket mer! Jag ska våga göra mer. Hela världen kommer jag ju inte kunna se direkt, men någonstans börjar det och jag väljer år 2013. 

Bättrat på brännan

Bättrade lite på min bränna..
 
Halloj! Förlåt för att jag inte hunnit uppdatera er någonting idag! Har varit inne i stan, köpt lite smått, åkt och solat som ni ser och sedan träffade jag en gammal god vän, Eddie. Fick följa med och vänta på att han också skulle sola.. Därefter åkte vi upp till en annan, käkade pizza, vi gjorde i ordning en musiklista till deras fest imorgon och sedan åkte jag hemåt. Kom alltså hem för drygt en timme sedan och har bar hunnit att tvätta ansiktet och byta om. 
 
Imorgon är den stora dagen, nyår. Därför tänkte jag lägga mig skapligt idag för att få den sömn jag verkligen behöver, så jag orkar med allt festande hela natten, haha! Kommer vakna ganska tidigt imorgon faktiskt, in till stan, möta upp Fanny och Isabelle, springa överallt!! Gud.. Det blir en stressig dag! 

Nattinlägg

My beautiful nails, from my Instagram @kkksenia
 
Bjuder på ännu en bild på mina fina naglar, åh vad snygga dom är!! Tusen tack Jenni! Det var förresten någon som undrade om dom var i gelé eller akryl, och det är gelé naglar! 
 
Kom för övrigt hem precis. Har varit nere i stan med Isabelle. Åkte ut till Statoil en sväng också och fick med mig lite smått och gott hem, chips och dipp bland annat. Har tvättat bort sminket och tagit på mig mjukis kläder så nu tänkte jag lägga mig och titta på någon film tills jag somnar. Imorgon tänker jag sova ut! Första gången jag får göra det detta lovet.. Senare in mot dagen åker jag och solar med Isabelle och förmodligen Fanny också. Annars kommer jag bara ta det lugnt och samla på mig alla krafter jag kan till den stora dagen, nyår! Annars ville jag bara önska er en god natt!

Nu drar jag in till stan!

Inviger dessa sötisar ikväll, tjingeling!

Bjuder på en gammal bild

Tagen någon gång under 2011
 
Godmorgon! I guess..? Vaknade runt klockan 1 och har i princip bara legat i sängen sedan dess. Har ätit och tagit mig en dusch också förresten, skönt! Känns bra att vakna upp med svart hår, känns otroligt fräscht och snyggt! Så.. Vad ska jag göra idag? Blev lite ändrade planer faktiskt, tar sista inköpet på självaste nyårsafton istället, blev alldeles för stressigt idag! Men jag ska i alla fall åka in till stan runt klockan 5 och möta upp Isabelle. Ska följa med henne då hon fixar sina naglar! Vi kommer bli så glittriga och snygga på nyår, haha! Skämt åsido.. Därefter får vi se vart dagen/kvällen tar oss. Har inte så mycket planerat faktiskt. 
 
Det är nu man börjar känna pressen och taggen inför nyår! Är så grymt taggad faktiskt, don't know why!

Blackhead

Just nu, med det nyfärgade håret!
 
Åh, vad skönt det är att vara svarthårig igen!! Så himla fräscht liksom! Nu är typ allting klart alltså, naglar, håret, allt inköp och så vidare. Känns så himla skönt att ha allt klart. 
 
Nu ska lilla jag ta på mig lite kläder och gå ett eller två varv runt huset, måste ha lite frisk luft. Har aceton och hårfärgs lukt kvar i näsan, jätte jobbigt och inte gott alls. Ska ta lite luft som sagt, sedan lägger jag mig direkt! Ska förmodligen in till stan ganska skapligt i morgon, blir att sola och köpa in det sista innan nyår! ;) Godnatt mina fina läsare!! 

Next: Färga håret!

Total black
 
Nu kan jag äntligen bocka av detta steg i min "to-do" lista till nyår. Tänkte som sagt ta min tid och färga håret nu! Kör självklart på standard färgen, svart!! Brukar ju använda toning istället för vanlig färg, skadar inte lika mycket på håret nämligen. Just därför har mitt hår blivit brunt nu, så det är dags för färgning! 

UGGS

Dessa sköna Uggs låg i paketet!
 
Hämtade som sagt ut ett paket precis, och dessa Uggs låg där i! Dom kommer från Uggsinstyle och går på drygt 1000 kr. Dom var riktigt sköna och varma, kommer definitivt använda dom nu i vinter! Klicka HÄR för att komma till just dessa skor!

Mina nya vackra naglar!

Mina fina nyårs naglar!
 
Har precis kommit hem efter att ha fixat mina naglar. Såhär blev dom, vad tycker ni? Dom är tusen gånger snyggare i verkligheten! Jag är dö nöjd i alla fall! 
 
För övrigt så är det ett paket som väntar på mig i Hageby Centrum, så ska dit nu och hämta ut det! Efter det ska jag käka någonting och sen färgar jag håret och löshåret! Åh, mycket som ska göras nu dom sista dagarna! Taggad!!

Mellandags shopping

Svart glittrig ögonskugga och röd läppenna
 
Skön t-shirt, snygga örhängen och en röd glitter bh
 
Detta fick jag med mig hem från stan idag! Hej förresten! Kom hem från stan för inte alls länge sedan och har hunnit ta lite kort på det jag köpt, som ni ser! Blev ju ingen shopping för mig igår på grund av att pengarna inte had kommit ännu. När jag väl fick dom idag så hade hela Nordeas service lagts ner och man kunde varken ta ut pengar, betala eller kolla sitt kontoutdrag.. Men runt klockan 4 så gick det! 
 
Den snygga svart glittriga ögonskuggan köpte jag hos Make Up Store, den kommer jag använda till nyår! Läppennan är från Åhlens och kommer förmodligen också användas till nyår, om jag ska ha röda läppar alltså. Örhängerna är också från Åhlens, dom kommer absolut bäras på nyår. Tröjan är från Ginatricot, skönt med något simpelt liksom. Bh:n är från H&M, snygg och festlig. Nöjd med dagens köp! 

Nails

Hur snygga var inte dessa naglar?
 
Har nagel tid på torsdag, nu den 28! Ska ju fixa mina fula naglar till nyår, fasen vad snygga dom ska bli! Tänkte på dom här naglarna kanske? Dock en annan färg! Min nyårsklänning är ju silver och allt annat i svart, så jag kan nästan ha vilken färg som helst! Tänkte kanske röda naglar och sedan röda läppar på det och lätt sotade ögon? Åh kommer bli perfekt.. 
 
Bilden är förövrigt tagen från Jenni's Facebook, dom har hon fixat! Det är tjejen jag ska till på torsdag, gud så duktig hon är! Jenni Cruz Nails heter hon på Facebook!

Rea rea rea

Mina fina tjejer!
 
Hej på er allihopa! Hur har ni haft det? Är hemma nu efter att ha spenderat natten hemma hos Fanny och efter en hel dag inne i stan! Jag, Fanny och Isabelle har sprungit runt i stan i 4 timmar, det är ju mellandagsrea! Min otur var att mina pengar läggs in på kortet imorgon eftersom det är röd dag idag, så jag får åka in till stan imorgon igen och köpa hem det jag behöver. Behöver endast smycken och underkläder, sen lite smink också! 
 
Är så himla trött nu, kroppen är helt slut och skriker efter sömn.. Gick ju upp sjukt tidigt i morse. Funderar på att lägga mig ner och stänga av kroppen i en eller två timmar. Men först ska jag äta någonting! Tjing! 

Två bilder från igår

Såhär såg jag ut igår kväll!
 
Bjuder på dessa två bilder från igår, körde på röda läppar, svarta Dr. Denim, en röd simpel tröja och slappa lockar i håret. Åt så himla mycket god mat igår så jag fick ont i magen av hur mätt jag blev! Senare mot natten, efter att vi öppnat upp alla paketen så stack jag iväg och träffade Kadriye, Krille och en annan kompis! Kul! Har inte fått så mycket sömn inatt, kan ramla ihop när som helst och sova 3 dagar i streck känns det som.. 
 
Ligger i min säng just nu och bara slappar, åt precis lite mat och strax så ska jag, mamma och hennes kille köra paket leken, roligt! Får se vad jag hittar på efter det. Går nog ut en liten stund. Hoppas att ni fick en riktigt fin jul. 

My gifts

Mina julklappar 2012!
 
1. Tre stycken parfymer - Escada, Elizabeth Arden (Green Tea) och Lancome.
2. Badskum, behövs verkligen då jag tar ett dopp i badkaret!
3. Toffifee, världen godaste godis!
4. Stooor chokladask med massa gottigott.
5. Rosa gullig almanacka för år 2013, har behövts ett bra tag nu..
6. 2000 kr, pengar fungerar alltid!
7. Sedan fick jag lite mer choklad och lite smycken, bland annat ett halsband med en läder ficka!
8. Det bästa av allt, grymt feta högtalare, riktigt nöjd! Dessa ska spränga mitt rum! 
 
Det var allt för i år! Jag är RIKTIGT nöjd med mina julklappar. Hade det sjukt mysigt med mamma, med massa god mat och en mysig film! Vad fick ni i julklapp? Hoppas ni haft en riktigt goood jul! 

God Jul!!

Önskar er en riktigt god jul!!

Christmas

Nikon D60 + Tokina Macro 100 f2.8 D
 
Det här är vad jag har hållt på med under cirka 2 timmar nu.. Har tagit min lilla tid och knäppt massa bilder på sjukt onödiga saker, men snyggt blev det! Föreställer något julpynt. Vad tycker ni? Lägger ju inte ofta upp bilder som jag tar men här har ni i alla fall, ska bli bättre på det! GOD JUL!!

Questions and answers

 
Vilken sida är det du kollar Gossip Girl på?
Svar: Jag har kollat på alla säsonger på DEN HÄR sidan! Det är utan text men det funkar hur bra som helst i alla fall, riktigt bra kvallité och ljud!
 
Vad har hänt med dig och Mujo? Tänker du inte berätta det?
Svar: Det som har hänt mellan mig och Mujo är privat, och jag väljer därför att inte skriva ut hela historien på bloggen där alla kan se. Håller det för mig själv. Tycker att det är bättre så. Men ja, vi har gjort slut och så var det med det!
 
Sjukt snygg tröja (här), vart är den ifrån?
Svar: Ja, visst är den? Den kommer från Peyre Shop (direkt länk) och kostar 399 kr!

New year..

Det planeras för fullt..
 
Såhär ser typ min nyårs outfit ut, förutom att jag inte har några smycken ännu.. Klänningen är ju till för att man inte ska ha smycken, så vet inte riktigt hur det blir med det. Får väl bära ett par örhängen bara! Har tid för att fixa mina naglar den 28:e, klockan 2. Dom kommer bli så snygga!! Annars är allting klart!
 
Vad har ni tänkt att ha på er? Har ni köpt någonting än eller har ni inte hittat någonting ännu? Det känns skönt att vara klar med allting till nyår i alla fall! No stress!

Slagit in julklappar

Bild tagen från Google
 
Hej där! Förlåt för den sega uppdateringen! Har sprungit fram och tillbaka dom senaste dagarna, varit på alla möjliga ställen. Jag har köpt julklappar, umgåtts med mina fina tjejer och så vidare! Så har lagt bloggen åt sidan lite.. I fredags var jag och Fanny hemma hos Isabelle igen, tog några glas och hade det allmänt mysigt! Idag har jag bara legat i sängen, sedan åkte jag in till stan och köpte sista julklappen. Nu har jag tagit lite tid och slagit in alla klapparna, så nu är allting klart! 
 
I år känner jag bara såhär: varför..? Jag orkar inte med jul, jag känner mig inte taggad ALLS! Visst det kan vara ganska mysigt, men.. Eller nej, faktiskt inte alls. Förstår inte! Men nu är det dan före dopparedan och snart är det över.. Taggar skapligt mycket till nyår i alla fall!! Vad har ni för planer?

Princess dress

Såhär ser klänningen ut som jag nämnde i inlägget under!
 
Har censuerat lite på bilderna på grund av att klänningen är lite för liten vid brösten.. Ville ju så gärna ha den här klänningen, men kan knappt andas då jag har på mig den. Så då tänkte jag fråga er, hur många skulle vara intresserade av att köpa denna av mig? Vill se hur stort intresset är, annars skickar jag väl tillbaka den eller säljer den på något annat sett. Trist att låta den få ligga i garderoben bara.. Den är i storlek XS förresten!
 
Kom igen nu! Vill se hur många av er som är intresserade och hur mycket ni skulle kunna tänka er att betala för denna underbara klänningen. Perfekt som nyårs klänning, studentklänning, fest klänning och för allt annat. 

Nya lurar

My new Santos
 
Hämtade precis ut mitt andra paket från Members som jag väntade på! Där i låg dessa snygga hörlurar från Santos och en skit söt vit klänning! Testade klänningen och blev jätte ledsen.. Kan knappt ha den!! Den är alldeles för liten vid brösten, så kommer nog sälja den till någon av er läsare.. Låter det som en bra idé? 

Börjar göra mig i ordning

Yttligare en bild från sjukhuset
 
Fan vad sliten jag var i morse.. Det är jag i och för sig fortfarande. Har legat och degat i sängen ett bra tag nu i alla fall och känner att det börjar bli dags att gå upp. Magen skriker efter mat och jag känner att jag behöver en dusch för att friska upp mig lite. Ska göra lite mat och sedan göra mig i ordning. Drar hemifrån om sisådär en timme ungefär. Uppdaterar er då jag har kommit hem, kommer kanske upp lite bilder från avslutningen också! 

Sjukhuset

Två bilder från i morse
 
Godmorgon! Dom flesta av er sover säkert nu och njuter av ert lov, men jag är uppe tidigt idag! Klev upp klockan 6-7 i morse för att åka till sjukhuset.. Hade bokad tid där för ultraljud. NEJ, jag är inte gravid! Sanningen är att jag har haft riktigt ont i magen den senaste tiden, ständigt, så jag gjorde min mamma orolig. Därför bokade mamma en tid där åt mig och jag fick åka upp och titta så att allt var okej. Som tur så var det inga fel på min mage, så det var ju skönt.. 
 
Jag kom i alla fall hem för cirka en timme sedan och har bara legat i sängen, inte kunnat somna om.. Jag har skolavslutning kl 2, så tänkte sova ett par timmar så att jag är pigg tills dess, men det gick ju inte. Sätter nog på en film eller något. 

Takin' a shower

Just nu
 
Hej alla glada! Vad har ni för er? Jag kom hem för drygt en timme sedan. Var ju och kollade på John Bauers fotbolls turnering i Teknikhallen. Därefte drog jag och Michelle ner till stan, köpte en julklapp och åt. Efter det åkte vi upp till Matteuskyrkan och kollade på en skolavslutning! Imorgon är det våran tur, klockan 2 it is! 
 
Har precis fått i mig lite mat och ska alldeles strax hoppa in i duschen. Träffar Isabelle efter att jag har gjort mig i ordning och så. Får se vad vi hittar på! Vad ska ni göra ikväll?

Sleep tight

Godnatt, sleep tight!
 
Tänkte bara slänga in ett sista inlägg som jag sa att jag skulle göra tidigare! Ville bara hälsa er en god natt och hoppas att ni sover gott! Börjar som sagt lite senare imorgon men jag lägger mig nu för att få den sömn jag behöver. Är riktigt trött dessutom.. Vi hörs imorgon igen, natti natti! 

Workaholic

Bjuder på denna, tagen idag!
 
Kom hem för en liten stund sedan. Var hos tandläkaren sista gången och kollade så att allt var okej, och det var det! Så nu är mina tänder perfekta, haha! Tog en liten fika med Kadriye efter tandläkarbesöket också! Länge sedan jag träffade henne faktiskt. Nu är jag i alla fall hemma och ska ta på mig sköna kläder och lägga mig i sängen med någon härlig film. Börjar klockan 10 imorgon. Ska vara publik i Teknikhallen med resten av klassen och kolla på en fotbolls turnering, kul! Därefter slutar jag. På fredag är det skolavslutning, så himla underbart med lov! 
 
Slänger nog upp ett sista inlägg för ikväll lite senare. Lägger mig och degar så länge, kyss!

Nytt från Members!

Snyggt USA linne och en söt shortsdress!
 
Hämtade ut yttligare ett paket idag! Det är mycket som kommer den här veckan! Detta beställde jag i alla fall från Members för cirka två veckor sedan, och nu kom det! Ganska seg leverans men det är så värt det eftersom det är sjukt låga priser! Dessa två plagg gick på sammanlagt 57 kronor!! 
 
Vill du också shoppa så billigt? Kommentera då din epost adress i detta inlägget så skickar jag en invite till dig! Blir du medlem genom min länk så får du dessutom 50 kronor att shoppa för! GO! 

Dr. Denim

Har har ni bild på mina nya Dr. Denim!
 
Hej! Lovade ju att ta ett par nya bilder på jeansen jag fick igår och här har ni bilderna! Visst är dom snygga? Mitt 3:e par i min Denim samling! Dessa kommer i alla fall från Rutbutiken och går på 399 kr! Butiken har fullt med snygga Dr. Denim jeans och en massa annat!

Paket!

Detta var vad jag hämtade ut förut!
 
Hämtade ju ut ett paket förut! Ett par skit snygga mörka Dr. Denim jeans! En fin gåva och julklapp från Rutbutiken, tack så himla mycket! Försökte ta några bilder då jag har på mig dom, men tyvärr fick jag inga bra.. Ska ta ett par bilder imorgon så ska jag visa er! 

Sista avsnittet..

Det allra sista avsnittet..
 
Den senaste timmen har jag suttit helt fast framför det ALLRA sista avsnittet av min favorit serie Gossip Girl. Kan bara säga såhär att det var det bästa OCH sämsta avsnittet någonsin. Hela avsnittet rakt igenom var helt jävla underbart, jag log, jag skrattade, jag rös. Man fick äntligen reda på vem själva Gossip Girl var.. Men i slutet, dom 3 sista minuterna hände det något. SÅ ARG, men ändå så lycklig! Hoppas verkligen att det kommer ut en 7:e säsong någon gång i framtiden, för denna serie är den bästa som någonsin gjorts!!
 
Ska i alla fall ställa mig upp och sträcka på mig nu. Tänkte äta någonting lite fort och sedan drar jag till Hageby Centrum och hämtar ut ett paket som har kommit! Visar er senare! Klockan 5 ska jag vara snäll och tvätta.. Så kommer springa till tvättstugan och tillbaka hela tiden, duktig jag är!

Cozy time

Mitt älskade gröna te
 
Hej på er mina fina läsare. Slutade för drygt två timmar sedan och åkte in till stan med Michelle! Vi åt först kycklig kebab som fick bli min lunch och sedan gick vi en runda i stan på jakt efter julklappar till bådas föräldrar och nyårs plagg till Michelle. Jag behöver ju inga plagg eftersom jag redan har hela min outfit, och det känns riktigt skönt! Vi satte oss precis inne på Espresso House med en varsin kopp te, cozy!! Ska kika runt lite på Members, svara på lite mejl och lite sådant. 
 
Har förhoppnings fått hem paket som jag måste hämta ut då jag kommer hem, får se vad det är som har kommit i sådant fall! Imorgon börjar jag klockan 10 och det ända vi ska göra är att sitta i en bio salong och titta på den nya filmen Hobbit som har kommit ut. Hur skönt kommer inte det att bli liksom? På fredag börjar jullovet, som jag har längtat. Lite ledighet skadar inte!

Wonderland

Gif från min tumblr!
 
Åh vad skönt jag har lagt mig i sängen nu.. Underbart! Jag kom hem klockan 6 ungefär. Var i stan och tog en fika med fina Isabelle. Vi satt i kanske 1 till 2 timmar och pratade om allt möjligt, mys!! Sov förresten skit dåligt inatt.. Vaknade minst en gång i timmen av dåliga drömmar.. Såg på en riktigt hemsk film igår, Chained, så sov verkligen inte lugnt inatt. Då kan ni tänka er hur trött jag är, så det är himmelskt skönt att ligga i sängen och bara vila nu! Ska se till att sova gott inatt och lägga mig i tid! 

Follow me on tumblr!

www.kkksenia.tumblr.com
 
Har kikat runt lite på olika tumblrs och insåg att det såg ganska kul ut, så nu har jag också skaffat det! Ni som har det kan ju titta in där och följa mig! Klicka HÄR för att komma till min tumblr!

Escape

Bjuder på denna!
 
Nu har jag sett filmen och jag ger den 4/5 som betyg! Hände typ läskiga grejer hela tiden och jag låg helt spänd.. Slutet var dock fett wierd och jag fattade ingenting, annars var den läskig och bra! Det är en sån där film med paranormala saker, bäst! Nu tänkte jag bara ligga ner, lyssna på musik och koppla av. Har haft en lugn och skön kväll hittills! Vad har ni gjort idag?

Slapp söndag

The Apparition
 
Hej på er! Seg uppdatering, i know.. Bättre nu än aldrig i alla fall! Vaknade runt 1 i morse och har inte lämnat sängen sedan dess, har inte ens ätit.. Eller jo, fick i mig en ölkorv och lite chips, haha! Har legat i sängen och kollat på film hela dagen, började med Bratz faktiskt. Man känner sig liten igen då man kollar på sådana filmer! Men nu går jag över till min absoluta favorita genre, skräck! Sätter på en ny film, The Apparation, den verkar hur bra och sjuk som helst! Är ensam hemma också, får krypa ner under täcket extra djupt.. 

Drääägg

Såhär äcklig är jag just nu
 
Hej allihopa! Hoppas att ni hade en rolig fredag och att ni har sovit gott. Jag vaknade med en extrem huvudvärk, så för mig var det en annan femma. Sov hos Isabelle med henne och Fanny inatt, spontan sleepover! Jag kom hem för drygt en halvtimme sedan nu och ligger för tillfället i sängen och lider för den här jävla huvudvärken.. Tror att lingonveckan börjar idag också, ont i magen.. Ska ta en tablett och sedan hoppa in i duschen, känner mig alldeles för äcklig och ofräsch! Lite senare drar jag ut och träffar en kompis. PUSS!

Fredag kväll

Dagens facelook
 
Sitter hemma nu och har precis ätit en stor fet skål med soppa! Kan ju inte äta någonting annat, var ju hos tandläkaren och fick hela munnen bedövad igen.. Var i alla fall och tog en kopp te med min vän Danne i stan efter tandläkarbesöket. Därefter gick jag in på Ica, köpte min soppa och lite annat gottigott! 
 
Nu tänkte jag ta en dusch och sedan börja göra mig i ordning. Möter Fanny och Isabelle senare i stan också. Hoppas att ni får en fin kväll, för det ska jag ha! 

Få 55% på glitter klackar!!

Få 55% rabatt, BARA på Members!
 
Det här är helt otroligt! Kollade in på Members och såg en massa snygga glitter high heels i massa färger! Det är 55% rabatt på alla klackarna, BARA på Members! Varje par kostar ungefär 149 kr, hur billigt är det inte? Om du vill ta del av detta erbjudandet, så kommenterar du din epost adress i det här inlägget så skickar jag en invite till dig!
 
PS! Om du blir medlem genom MIN invite som jag skickar, så får du dessutom 50 kronor att handla för. Alltså får du ett valfritt par high heels för ENDAST 100 kr!! Vad väntar du på?

Underkläder + handväska

Detta fick jag med mig hem idag!
 
Hallo! Har "slutat" för dagen. Eller jag gick lite tidigare för att jag skulle till tandläkaren igen, ska vara där klockan 3 men min lektion började klockan 1 efter lunch så det fanns liksom ingen idé att sitta och vänta. Plus att jag till och med måste borsta tänderna och lite sånt här hemma. Åkte förbi stan emellan och fick med mig en super snygg kuvertväska som jag har letat efter, ni ser den på andra bilden. Den ska jag ha på nyår, perfekt! Den är från Åhlens och gick på 199 kr. Därefter åkte jag förbi Hageby Centrum en snabbis också. Köpte lite julklappar och sexiga underkläder till mig själv! Trosorna kommer från H&M. Dagens lilla shopping!

Testar kameran

Nya Facebook profilen
 
Har precis kommit hem, eller ja, drygt en timme sedan kanske. Följde ju med Isabelle och pierca sig i naveln, Fanny var också med som sagt. Det gick i alla fall bra och efteråt tog vi en fika, så mysigt! Testade den nya kameran lite, bilden här är tagen med den! Har dock inte lärt mig alla inställningar ännu, men det kommer väl.. Nu ska jag hämta någonting att äta och sedan lägga mig ner och se på någon mysig film, hoppas ni har haft en bra vecka! Imorgon är det fredag och helg, så snabbt det har gått!! 

Håll fötterna varma i vinter

Snygga Uggs från Uggsinstyle.net!
 
Ni vill väll inte att era fötter ska frysa till is i vinter..? Här har ni lösningen. Köp dig ett par fina Uggs, finns i ett hundratals olika modeller och alla är lika snygga! Kika in och se ifall du hittar ett par just för dig! Klicka HÄR för att komma till butiken!

Jag är helt stel

Bjuder på denna bild, tagen igår
 
Ligger fortfarande i sängen.. Börjar känna hur kroppen sakta slocknar, jag är helt jävla stel. Kan knappt röra på mig. Ryggen är typ böjd och gör riktigt ont. Tur att jag ska upp om några minuter och iväg till spårvagnen. Jag ska möta upp Fanny och Isabelle. Vi ska till en piercing studio och vara med då Isabelle piercar sin navel, kul!! Behöver verkligen röra lite på mig, samt frisk luft! Har ju legat här instängd nu i ett par timmar.. 
 
Kommer ju hem någon gång ikväll. Ska se om jag hittar någonting i stan också, någon julklapp eller så, börjar bli ont om tid nu.. Lite mer än en vecka kvar bara! 

Uffes saker och ting

Mobilskal från Uffessakerochting!
 
Beställde ju ett skal till min Samsung Galaxy här om dagen. Det kommer från Uffessakerochting som jag nämnde då jag klickade hem det! Det var verkligen jätteskönt med skalet på, det är lite matt och hårt, så det kommer knappast gå sönder!
 
Passa på att handla dina julklappar hos Uffessakerochting, finns en massa prylar som man bara måste ha! Fri frakt och riktigt snabb leverans som ni själva märker! Klicka HÄR för att komma till Uffes butik!

Tidiga julklappar

Några tidiga julklappar!
 
Hej på er allihopa! Hur mår ni? Jag kom alldeles nyss hem från skolan och har hunnit lägga mig skönt i sängen. Det har varit en riktigt skön dag idag. Vi började med att spela upp några engelska pjäser på engelska lektionen, gick hur bra som helst. Efter det hade alla köpt 2 små paket var, så vi satte oss och körde julklappsleken, alla i klassen. Man ska slå två tärningar, om man får en 1a eller en 6a så får man välja ett oöppnat paket från mitten av bordet. då alla har kört klart, så öppnar man paketen och kör en gång till, man får alltså ta paket ifrån varandra. Det var ett riktigt jävla kaos i klassrummet måste jag tala om, haha! Det fanns paket som plattång, bakistabletter, nutella, choklad, blånböcker och massa annat. Sjukt kul var det i alla fall och till slut kammade jag hem dessa paket! Kinderägg, miniräknare, 2 stora kexchoklad och en gullig sparbössa! Jag kan säga att kinderäggen redan är uppätna haha.. 
 
Ligger som sagt i sängen nu och bara tar det lugnt. Väntar på att posten ska komma.. Väntar ju på en massa paket fortfarande, klänning, shortsdress, linne, hörlurar och annat!! Hoppas det kommer idag i alla fall..  

Ny kamera!

Nikon D7000
 
Vilken pärla! Mammas pojkvän var här igår och lämnade över denna sjukt grymma kamera + blixt och ett grymt bra macro objektiv. Så nu lånar jag den av honom ett tag! Den är så bra, ska ut och klicka några bilder med denna nu någon dag! Love!

Detta låg i paketet

Miu Miu väska från Brandsinfashion!
 
Det var denna snygging som låg i det stora paketet! Den ser repig ut på bilderna men det är det inte i verkligheten, glansig och fin! Denna väska kommer alltså från Brandsinfashion, skit snygg! En massa saker får plats i den, kommer använda den ganska flitigt!

Få snygga naglar!

Stamping Nail Art kit för endast 149 kr!
 
Det finns en jätte duktig tjej vid namn Jenni som fixar grymt snygga naglar, gelenaglar, förstärkning och allt det där! Nu säljer hon ett häftigt kit, den nya dekorations tekniken "konad stamping nail art" för dig som vill ha snygga naglar till jul, nyår med mera för endast 149 kr! Inte nog med det, köper du det så stödjer du hennes UF företag också! En perfekt gåva eller julklapp till mamma, syster eller flickvän! Grymt!
 
Ni kan nå denna tjej via Facebook: Jenni Cruz Nails

Fett stort paket..

Vad kan detta innehålla?
 
Hämtade precis ut ett stooort paket som jag länge väntat på nu! Undra vad det kan innehålla..? Vad tror ni att det är? Visar er om en liten stund!

12 12 12 12 12

Hej där mina fina läsare! Hur har ni det? Jag mår och har det utmärkt! Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg och visa att jag lever, skämt åsido! Ville säga att jag precis mytt domännamn till den här bloggen, så nu kan ni söka på "www.ksenias.se" då ni vill hitta hit! Precis som vanligt, fast denna gång till denna bloggen på blogg.se!
 
Sitter i skolan och har sista lektionen för idag, estetisk kommunikation! Slutar tidigare idag så ska hem och dega bara. Fick skitgod mat i skolan förresten, julbord med julmust, mmmmm! Lite kul att det är 12-12-12-12-12 nu också, inte ofta det händer direkt! Men vi hörs av lite senare då jag har kommit hem! 

Tog ett skönt bad

Tog ett skönt bad
 
Bestämde mig för att ta ett varmt och relaxing bad förut. Tände lite ljus och kollade på film samtidigt. Var i vattnet i kanske en halvtimme, sedan duschade jag av mig lite fort. Har precis ätit pytt i panna, bacon och lite grönsaker så nu är jag både ren och proppmätt! Sitter i sängen med en handduk i håret och precis kollat klart på filmen jag såg. 
 
Funderar på att lägga mig väldigt tidigt ikväll. Mitt alarm ringde klockan 6 i morse men jag vaknade inte förän halv 8 ungefär.. Är så himla trött hela tiden så ska som sagt lägga mig lite tidigare så jag får mer sömn. Nu lägger jag mig ner och sätter på en till film! Ciao!

11 december 2012

S.T.C
 
Tänkte tipsa om denna grymma kille, Samuel Ericsson (S.T.C) som framför en riktigt bra vers som han snabbt skrev ihop. Visst är han grym? Ni känner säkert igen denna kille från Talang! 
 
Ligger för övrigt i min underbara säng just nu och tittar på film. Ska se om posten har kommit, väntar ju på väskan och en massa andra saker fortfarande.. Det gör jag strax i alla fall! Har matteprov imorgon, så ska sätta mig och plugga lite till det lite senare. Annars så ska jag bara ta det lugnt här hemma. 

Julklapps tips!

Precis beställt det svarta skalet till min Samsung Galaxy!
 
Tänkte tipsa om en grym sida som har allt onödigt man verkligen behöver! Finns hur mycket saker som helst, perfekt att handla julklappar därifrån till hela familjen! Sidan heter Uffessakerochting, har tipsat om denna förut också, lika bra fortfarande! Det finns allt från alkoholmätare, iPhone och andra mobil tillbehör, coola kapsylöppnare, smycken och massa annat! Det är alltid fri frakt och leveransen är supersnabb! Klicka HÄR för att komma till butiken!

Mini shopping

Måndagens mini shopping
 
Efter att jag hade varit hos tandläkaren, så tyckte jag så synd om mig själv för att ha hela käften bedövad och belönade mig själv med en liten mini shopping! Fick med mig ett par supersköna vantar (tappar bort varenda par så fort det börjar bli kallt ute) och 5-pak genomskinliga svarta tights. Nej.. Jag ska verkligen inte ha på mig dom då det är så kallt ute, dessa ingår i min nyårs outfit! Lär nog behöva 5 par så att jag kan byta eftersom jag ska festa så hårt som jag bara kan! 
 
Det var det jag fick med mig hem i alla fall. Gick in på Ica också och köpte lite chips, energi dricka, dip och ölkorv. SÅ GOTT! Tänker ligga i sängen med en film hela kvällen, mys! Har förresten tvättid nu klockan 5.. Får se om jag verkligen orkar ta mig ut med massa smutstvätt och tvätta såhär dax. Det ser vi!

Paket

Fick detta söta paketet hem förut!

Där i låg det här söta armbandet!
 
Visst var det dö gulligt? Det var så att jag deltog i en julkalender tävling. Vann alltså lucka 7 som innehöll armbandet! Måste säga att det gick väldigt bra hos tandläkare, gjorde inte ont eller någonting! Dock så har jag fortfarande halva ansiktet bedövat.. Riktigt obehagligt, kan knappt prata eller röra på tungan. Dregglade lite förut också, haha! Hoppas att det börjar gå bort snart i alla fall..

Förlåt!

Goda dringar, bild från helgen
 
Ville först säga att jag är ledsen för den dåliga uppdateringen dom senaste dagarna. Har inte haft ork för att blogga riktigt, har heller inte haft någonting att blogga om. Men nu är jag tillbaka och ska försöka ha uppdateringen så bra som möjligt! 
 
Berättar lite kort om min helg också tänkte jag. Var med Mujo, Damir och Johannes hemma hos Johannes. Pratade en hel del och så vidare. I lördags åkte jag, Fanny och Isabelle iväg på fest, kul! Slutade med att vi sov hemma hos Isabelle den natten. Fanny hade somnat och jag och Isabelle satt uppe till kanske 7 på morgonen och snackade, snacka om att vi var trötta dagen efter.. Vi tog en runda på stan och käkade då och sedan drog vi alla hemåt. Somnade riktigt tidigt igår på grund av att jag fått så lite sömn. Är dock riktigt trött idag också. 
 
Skulle till doktorn i morse egentligen men i sista sekund såg jag att det var ändå vid sjukhuset och dit skulle jag inte hinna, så åkte till skolan direkt istället. Nu sitter jag hemma, ska borsta mina tänder riktigt ordentligt och sedan drar jag iväg till vårdcentralen. Ska laga ett hål hos tandläkare.. Är verkligen jätterädd!! Svimmade ju hos tandläkaren sist, så får hoppas på att det går bättre nu.. Ni får önska mig lycka till! När jag kommer hem sen så ska jag visa ett litet paket jag fick ner i brevlådan förut! Puss!

Drar ut!

Såhär ser jag ut ikväll
 
Lyckliga lilla jag
 
Hej! Har varit hemma hela kvällen hittills. Har duschat, ätit lite och gjort mig i ordning. Nu är jag klar för att dra mig ut och träffa älskling och förmodligen lite annat härligt folk! Får se vart kvällen tar oss. Det är fredag och helg and I am så happy! Hörs då jag har kommit hem men om det blir för sent så uppdaterar jag er imorgon som vanligt! Ha en fett gó kväll!

Fredag

Bjuder på denna
 
Hittade en skitgammal bild från tiden då jag var typ blond, haha.. Bjuder på den i alla fall! Befinner mig i skolan just nu och har samhällskunskap för tillfället. Vi ska strax upp till klassrummet och städa till Öppet Huset som är imorgon.. Därefter är det lunch! Sista lektionen är idrott och sen begär jag mig hemåt! Fredag idag och jag är lycklig!

WOW

Liten kvälls kick
 
Dom som känner mig väl vet att jag dör för sådan musikstil, det är livet! Man får verkligen extrema kickar, åh! Tänkte i alla fall bara säga att jag tar och lägger mig nu, ville säga godnatt med andra ord! Det var förresten 6 månader med mig och min fina pojkvän idag, grattis till oss, haha! Men nu ska jag i alla fall gå och borsta tänderna, byta om och lägga mig skönt i sängen. Ska förmodligen lyssna på lite crazy musik innan jag somnar. Hörs imorgon, puss!

Nya skor, love it!

Från Nilson Shoes - 499 kr (699)
 
Fan vilket kap jag gjorde idag! Köpte ett par svin snygga skor som ni ser på bilden (dock är dom 1000 gånger snyggare på och i verkligheten, men fick ingen bra bild på dom på). Kollade på ett par liknande fast i träklack, men dom var alldeles för dyra, så fick bli dessa snyggingar som gick på endast 500! Dessa blir mina nyårs skor! Det bästa är att dom kommer komma till användning fler gånger! Kan försöka fixa en bättre bild då jag har dom på mig! 

Badrumsrenovering

Ett stambyte är ingen lekstuga när det gäller badrumsrenovering. När ett stambyte väl är avklarat kan man äntligen börja fokusera på det som är kul med att fräscha upp badrummet. Jag gillar till exempel verkligen det här badrummet, så snyggt!
 

Espresso House

Fika på Espresso House med fin vän!
 
Bjuder på denna bild, tagen nyss. Sitter som sagt och myser med en kopp te med min fina vän Michelle. Sitter och svarar på lite mejl och bloggar såklart! Kommer nog att sitta kvar här i någon timme till, därefter åker jag hem, lämnar mina saker och hämtar mitt bankkort som jag glömde hemma.. Efter det åker jag in till stan igen och kör på en andra fika med Fanny. Det var så länge sedan jag och hon sågs, så det är ju dags nu!! Kommer behöva ta en runda på stan också, kika på lite nyårsklackar och köpa en bh om jag hittar någon snygg! 
 
Väntar fortfarande på att min Miu Miu väska från Brandsinfashion ska komma, så får se om jag har fått den då jag kommit hem! Update you later!

Follow me on Bloglovin'!

 Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin
Follow my blog with bloglovin'!
 
Tänkte bara säga att ni nu kan följa min blogg och allt jag skriver om via Bloglovin'! Då missar ni inte alla tävlingar, erbjudanden, tips och så vidare som händer här! Ett bra sätt att bli uppdaterad på! Tryck på knappen här uppe så följer du mig! 

Tar och lägger mig

Bjuder på en gullig bild från idag!
 
Klockan börjar bli mycket, för en vardag menar jag då. Ska ju upp till skolan imorgon igen. Tänkte ta någonting litet att äta innan jag lägger mig, därefter borstar jag tänderna och lägger mig i sängen med en film eller musik innan jag somnar. Vi får allt se hur mycket snö det är imorgon, om det ens går att ta sig till skolan överhuvudtaget. Det är snart helg, håll ut Ksenia.. Vi hörs i alla fall imorgon igen, godnatt mina fina och sov så gott ni kan!

Superbillig shopping

Beställt nytt från Members!
 
Tog en titt på Members och såg att dom hade fått in en himla massa snygga saker! RIKTIGT BILLIGA också! Båda dessa plaggen gick på 150 kronor sammanlagt, snacka om mycket för pengarna! Det kommer upp nya erbjudanden varje dag och allt är på MINST 50% rabatt upp till 90%, hur bra?!
 
Vill du också ta del av Members underbara erbjudanden så kommenterar ni er epost adress i detta inlägget så skickar jag en invite till er. Dessutom, om du blir medlem genom min länk så får du 50 kronor att handla för! Vad väntar du på?

Världens härligaste låt

Need to feel loved..
 
Gud vad man somnar skönt till den här låten! Jäklar vilken storm det är där ute.. Går knappt att ta sig fram på grund av den höga snön och för att det blåser så hima mycket. Skönt att vara hemma nu i alla fall men mindre skönt att behöva åka in till stan när som helst igen. Ska möta upp Fanny där och lämna över en jacka till henne och sjäv ska jag hämta ett par byxor. Funderar att kolla en snabbis på skor också, till nyår, kanske till och med lite julklappar också! 
 
Kul att ni tycker om mitt bloggbyte förresten! Skönt att se, så att jag inte har gjort ett stort misstag.. ;) Nej, men det är skönt att vara tillbaka hos blogg.se! Kom gärna med tips och förslag på vad jag kan göra för att fånga ert intresse! Vad ska jag göra för att få bloggen att fungera och vara intressant? Tacksam för lite tips i alla fall!

In school

En kopp te och lite cola som frukost..
 
Godmorgon! Det var ett rent helvete att ta sig till skolan i morse.. Först försov jag mig lite och sedan hade all trafik stannat på grund av den äckliga snöstormen. Är i alla fall i skolan nu och jobbar matte. Det är strax lunch, åt ingenting hemma så jag är riktigt hungrig. Köpte en kopp te i kafeterian i alla fall!
 
Vad tycker ni om den nya bloggen och designen förresten? Jag tycker i alla fall att det blev ganska snyggt! Ska se till att hålla uppdateringen också så att ni tycker om att läsa den. Puss!

Ni hittar mig här igen!

Välkommen hit, nu kommer ni BARA hitta mig HÄR!
 
Som nu dom flesta vet så förekom det en massa strul på min andra blogg på Nattstad. Tråkigt men så fick det bli nu. Det där stoppar mig knappast från att fortsätta blogga, nej nej! Den där bloggportalen är inget vidare, väldigt oproffsiga, så detta var nog ett mycket bättre val! Uppdateringen kommer vara precis som annars, ändrar inte på någonting. Men kom ihåg nu att jag endast kommer att blogga på den här bloggen!
 
Är det någonting ni undrar över är det bara att ni kommenterar er fråga eller åsikt så försöker jag svara på frågorna i ett inlägg eller något liknande. Hoppas ni kommer fortsätta läsa denna blogg, den kommer vara roligare och kvalitén på bilderna bättre! Enjoy the ride! Follow on Bloglovin
 
Ni kan nå mig på min mejl: [email protected]

RSS 2.0